Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-28-17, 08:36 AM   #31976
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 細路翔 查看文章
二姐正常有抽過下野唔係應該一早寶5左雖存在黎?

最主要個朋友好似練度唔高..
而且唔係惡屬性無拎埋出黎用掛(?)

舊 02-28-17, 08:43 AM   #31977
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
打到第十四關卡左響隻狼度…
請問有冇TIPS同向方應該點樣去組隊打呀??

舊 02-28-17, 08:58 AM   #31978
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
中文版這幾天沒活動
總算可以打火種升EXP
斯卡哈 終於LV90
藍呆 現在85
兩者都已加完hp和攻擊力卡

之後沒有升能力的手段了吧?
技能升到5已經足夠?

妮綠養到lv61後(攻擊力卡吃完)總算叫有戰鬥力
打exp火種關 紅藍呆一起連射寶具清場好快\0.0/

紅藍呆養完後
瑪修無得養(但HP卡已吃完)
可以想養最後一名額

你們叫我養賢貓
但現在lv50 好像打人無咩力咁既?
明明是狂戰士 攻擊力比妮綠還弱

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 09:04 AM   #31979
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
佢係男,會中魅了同男性特攻
同埋佢係人型,你用婦長/死の芸術都有特效
寶具用マシュ擋,或者唔怕悶的話可以借朋友マーリン

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 09:08 AM   #31980
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: pet3 查看文章
中文版這幾天沒活動
總算可以打火種升EXP
斯卡哈 終於LV90
藍呆 現在85
兩者都已加完hp和攻擊力卡

之後沒有升能力的手段了吧?
技能升到5已經足夠?

妮綠養到lv61後(攻擊力卡吃完)總算叫有戰鬥力
打exp火種關 紅藍呆一起連射寶具清場好快\0.0/

紅藍呆養完後
瑪修無得養(但HP卡已吃完)
可以想養最後一名額

你們叫我養賢貓
但現在lv50 好像打人無咩力咁既?
明明是狂戰士 攻擊力比妮綠還弱
唔好有錯覺,一般b職同其他職剋職情況下,b職攻其實會稍低
b職比人感覺大力只因為打乜都剋而已
初期養b狐好處係清種火同頂職位(因為初期一定唔會齊職剋對面)

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 09:11 AM   #31981
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: FURIMUKI 查看文章
佢係男,會中魅了同男性特攻
同埋佢係人型,你用婦長/死の芸術都有特效
寶具用マシュ擋,或者唔怕悶的話可以借朋友マーリン
多謝師兄回覆
朋友最後唔知用咩手段贏埋第二round了

舊 02-28-17, 04:10 PM   #31982
蛋撻王子
功德完滿

【カルデア広報局より】
定期メンテナンスのお知らせです。
2017年3月1日(水)15:00~17:00の期間、サービスの安定化と機能の向上のため定期メンテナンスを実施いたします。詳しくは→news.fate-go.jp/2017/kcd3p/ #FateGO

2石

舊 02-28-17, 04:27 PM   #31983
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
又可以養生

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 04:29 PM   #31984
stcdavidhk

冇野抽咁唔正常?

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
舊 02-28-17, 05:39 PM   #31985
零晶
Senior Gamer
=目= /) 渣古星人

註冊日期: Oct 2003
想請教一下各位
之前自刷萬聖節放棄左, 最近就收左個初始AC, 有以下角
(5星)法- 孔明2世, 狂- BX saber, 騎- 拉美西斯II世
(4星)槍- 黑SABER, 李書文, 龍娘, 騎- 瑪莉皇后, 海賊雙子, 殺階- 卡米拉, 大家姐

想問呢堆角5星係咪升爆先, 啲材料打邊到可以靈基???
同埋點樣組隊會好D?

好用指數係6, 仲可以駁埋呢招
lv15.多重翻桌砸人
(╯ ̄皿 ̄)╯︵┴┴┴┴┴┴┴┴┴ ( ̄#)3 ̄ )

我是一條
零晶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 05:41 PM   #31986
stcdavidhk

引用:
作者: 零晶 查看文章
想請教一下各位
之前自刷萬聖節放棄左, 最近就收左個初始AC, 有以下角
(5星)法- 孔明2世, 狂- BX saber, 騎- 拉美西斯II世
(4星)槍- 黑SABER, 李書文, 龍娘, 騎- 瑪莉皇后, 海賊雙子, 殺階- 卡米拉, 大家姐

想問呢堆角5星係咪升爆先, 啲材料打邊到可以靈基???
同埋點樣組隊會好D?
先升孔明,法老王,黑槍呆同李神槍
料打曜日關但幾難出所以邊打邊等event吧

舊 02-28-17, 06:05 PM   #31987
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

老虎蟹都升孔明先
太陽王要去到6章先可以再臨第2次,60lv用住先

黑槍你點樣抽架隨時勁過白槍,槍最優先升佢
騎用雙子,殺用卡米拉
全部都係勁角

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

此篇文章於 02-28-17 06:26 PM 被 FURIMUKI 編輯。
舊 02-28-17, 06:11 PM   #31988
stcdavidhk

黑槍只計火力好明顯勁過白槍好多

舊 02-28-17, 06:19 PM   #31989
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

白槍...如果要我用咁嘔血既素材換個50NP
我不如用黑槍一下B打死對面算
利申有黑冇白

舊 02-28-17, 06:22 PM   #31990
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

XBox Live Gamertaggabrielaznable
黑火力大
白寶具連發
由手機版發出
舊 02-28-17, 06:36 PM   #31991
細路翔
The One

我課左6單擺左差唔多2000石係度同我講無黑j抽.....

即係要我出糧之後課多幾單啦m9

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 06:36 PM   #31992
stcdavidhk

咁白槍hp高黑唔少tim(因為5星)
同埋未有寶任所以重有可能性
(利申:有白冇黑)

舊 02-28-17, 06:38 PM   #31993
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
我課左6單擺左差唔多2000石係度同我講無黑j抽.....

即係要我出糧之後課多幾單啦m9
抽住其他野先lor
再唔係咪去故事池撞尼祿

歡迎pm查詢、預約
舊 02-28-17, 06:39 PM   #31994
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
仲以為有黑貞黑傻黑茶PICKUP
幾時下個EVENT
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 06:40 PM   #31995
細路翔
The One

引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
抽住其他野先lor
再唔係咪去故事池撞尼祿
我不嬲話我好等得

對m教授又無興趣,唯有就咁擺d石係度吹風先

四星丹下櫻等saber wars再出先撞啦

英國說大家抱團死

此篇文章於 02-28-17 06:43 PM 被 細路翔 編輯。
舊 02-28-17, 06:44 PM   #31996
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
我不嬲話我好等得

對m教授又無興趣,唯有就咁擺d石係度吹風先

四星丹下櫻等saber wars再出先撞啦
袋住2000石養生, 我好葡萄

歡迎pm查詢、預約
舊 02-28-17, 06:48 PM   #31997
細路翔
The One

引用:
袋住2000石養生, 我好葡萄
點解
我只係無你地咁大愛乜都抽先有剩

點睇你荷包個水位都深過我啦

英國說大家抱團死
舊 02-28-17, 07:03 PM   #31998
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

加多1萬羊
終於出教授+アルテラ

舊 02-28-17, 07:03 PM   #31999
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
點解
我只係無你地咁大愛乜都抽先有剩

點睇你荷包個水位都深過我啦
邊敢乜都抽
一向都好忍手

歡迎pm查詢、預約
舊 02-28-17, 07:06 PM   #32000
細路翔
The One

引用:
邊敢乜都抽
一向都好忍手
忍手唔比錢食飯拎晒去課金?

英國說大家抱團死

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 12:37 AM

手機版 | APP版