Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-03-13, 07:56 PM   #1
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
點先比個女仔知道自己對佢有意思

好似慢慢入左佢Fd zone...
有咩技巧例如同佢出街個時,
講野,行為,whatsapp,
可以令到佢知我追佢?
唔好答我表白,thx

此篇文章於 08-06-13 12:39 AM 被 KIM 編輯。
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-13, 09:04 PM   #2
( ゚ω゚)?
God of Gamer
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
約佢出街行街食飯睇戲送埋禮物

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-13, 09:12 PM   #3
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: ( ゚ω゚)かおもじさん 查看文章
約佢出街行街食飯睇戲送埋禮物
好似冇咩用
因為佢好多男仔FD
約佢出街對佢殷講好似已經係好普通既事
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-13, 09:19 PM   #4
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
咁直接表白唔好拖拖拉拉浪費時間,因為可能佢根本已有目標
引用:
作者: funnyfun 查看文章
好似冇咩用
因為佢好多男仔FD
約佢出街對佢殷講好似已經係好普通既事

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.

此篇文章於 08-03-13 09:21 PM 被 ( ゚ω゚)? 編輯。
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-13, 10:14 PM   #5
Rotagen
Game Master

註冊日期: Jul 2008
引用:
作者: funnyfun 查看文章
好似慢慢入左佢Fd zone...
有咩技巧例如同佢出街個時,
講野,行為,whatsapp,
可以令到佢知我追佢?
唔好答我表白,thx
你係咪搞錯左D野
有人要溝自己女人唔會唔知,
最多係咋唔知

舊 08-04-13, 12:43 AM   #6
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
點解唔可以表白?

你成日約佢,打俾佢,message佢…都夠明顯啦。
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-13, 02:10 AM   #7
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
你睇佢回答反應最睇下點好過啦
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-13, 02:45 AM   #8
Montague
遺伝子生物工学博士号

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
嚮工司/學校樓下等佢放工/放學

舊 08-04-13, 09:25 AM   #9
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
佢好多男仔fd,定好多觀音兵先
單獨約出街再無原因送禮,去啲特別啲地方食飯,對佢又特別好
咁個女仔無可能唔知道
得三種可能
1:對你無興趣,又唔想你未表白就派好人卡,扮唔知
2:當你係觀音兵
3:純遲鈍,唔表白都唔知你係對佢有意思

舊 08-04-13, 09:48 AM   #10
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
你唔想入伍就直接了當同佢講.....

舊 08-04-13, 03:30 PM   #11
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
直接講
不過前提係你夠勇氣
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-13, 05:16 PM   #12
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
這情況下,就算無勝算都告白算啦,最多早死早著,唔係一係入伍,一係考驗耐性。當然,你自問自己情聖,就算對方結左婚都可以搶返來另計。

舊 08-04-13, 05:50 PM   #13
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 尼路 查看文章
這情況下,就算無勝算都告白算啦,最多早死早著,唔係一係入伍,一係考驗耐性。當然,你自問自己情聖,就算對方結左婚都可以搶返來另計
吐槽一下, 如果樓主係呢種人就唔會煩

回樓主, 一係走, 一係決勝負

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-13, 03:47 PM   #14
nds
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2013
同佢講我想f你\^.^/
nds 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-13, 04:46 PM   #15
sonic
Game Master

註冊日期: Jul 2002
好奇一問,為何樓主咁想比個女仔知你對佢有意思??
比女仔知道你喜歡她,能夠令到她反過來喜歡你?
sonic 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-13, 05:19 PM   #16
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: sonic 查看文章
好奇一問,為何樓主咁想比個女仔知你對佢有意思??
比女仔知道你喜歡她,能夠令到她反過來喜歡你?
代答,本能。

舊 08-06-13, 03:14 PM   #17
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
其實約佢出街行街食飯/睇戲. 佢答應你,去完又答應你下次一齊出街去埋K, 已經盡在不言中啦..
如果食餐飯見佢都冇feel 就知難而 退/上 自己選擇啦..

其實你約佢食tea 是一種 進可攻, 退可守的方法, 一來食tea 對方介心細d, 請埋佢都唔貴, 大家食得開心咪問佢有冇約人, 行陣街食埋dinner, 你知佢冇feel 咪話一陣約左人自閃羅

此篇文章於 08-06-13 03:31 PM 被 now_loading 編輯。
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-13, 04:02 PM   #18
Sam=R
Insane Gamer
???

註冊日期: May 2007
我曾與樓主有過相似的情況

我的心儀對象有兩個BF之餘, 仲有大量追求者,
我明知自己機會緲茫, 長痛不如短痛, 速戰速決表白了,
(輕輕問女仔一句: 其實妳覺得我點? 個女仔都知道你有野了, 之後睇她的反應)
我的結果當然係失敗咗啦,
但之後她仍然照舊同我行街食飯飲酒(AA制),
其實有種女仔即使對人無興趣, 仍然會單獨應約

自己未必係她的1st choose, 起碼知道自己是否在她waiting list都好丫

此篇文章於 08-06-13 04:16 PM 被 Sam=R 編輯。
Sam=R 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-13, 01:54 PM   #19
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: Sam=R 查看文章
我曾與樓主有過相似的情況

我的心儀對象有兩個BF之餘, 仲有大量追求者,
我明知自己機會緲茫, 長痛不如短痛, 速戰速決表白了,
(輕輕問女仔一句: 其實妳覺得我點? 個女仔都知道你有野了, 之後睇她的反應)
我的結果當然係失敗咗啦,
但之後她仍然照舊同我行街食飯飲酒(AA制),
其實有種女仔即使對人無興趣, 仍然會單獨應約

自己未必係她的1st choose, 起碼知道自己是否在她waiting list都好丫
WAITING LIST

即係預備兵?
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-13, 02:52 PM   #20
sonic
Game Master

就係每人都用同一種方法進攻,而你又用,當然入waiting list 啦
sonic 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-13, 10:08 PM   #21
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
下文呢?結論有未????

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-13, 03:44 AM   #22
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
下文呢?結論有未????
釣完魚走左啦

舊 08-08-13, 11:14 AM   #23
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
引用:
作者: Norm 查看文章
釣完魚走左啦
情況開始普遍
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-13, 11:43 AM   #24
sgouki
gakky奸爸dee

引用:
作者: 雷火武 查看文章
WAITING LIST

即係預備兵?
AA喎, 比預備兵好好多啦下化

舊 08-08-13, 10:20 PM   #25
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
希望你成功

我個難度比你高得多,用左兩個星期只知佢叫咩名,連電話都未有

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 08:52 PM

手機版 | APP版