Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-08-13, 04:09 PM   #101
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
作者: HIM 查看文章
減返都冇意欲再買嚕, 又WINNING SAVE!
WE SAVE依個字眼好懷念
由手機版發出
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-13, 06:26 PM   #102
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
wave D人成日上黎睇嫁,
望到我地咁講,
下次就係編輯個專欄度話我係中意送金幣啊
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-13, 07:04 PM   #103
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

引用:
作者: yorkyork 查看文章
wave D人成日上黎睇嫁,
望到我地咁講,
下次就係編輯個專欄度話我係中意送金幣啊
應該本本Game書都有留意依度XD
由手機版發出
舊 02-08-13, 11:03 PM   #104
laymanhk
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2009
引用:
作者: D.K. 查看文章
GZ今期$28 比晒堆P&D o既野同本"年鑑",海報
但係唔見左acg zone, 頂佢

再係咁玩多次, 停左佢算. 而家game書買黎搭車kill time only
呢本野真係好很賤格
成日巧立名目加錢

講APP個本我根本唔會睇
今期仲屈人硬食本幾十頁既P&D
我要黎托咩

開頭買豬鬆係因為有別冊攻略
呢家佢見市場無乜對手就唔再送
攻略又愈做愈求其
真係迫人CUT書
laymanhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-13, 01:38 AM   #105
gingq7

註冊日期: May 2008
- Del -
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-13, 03:54 AM   #106
ykray
Junior Member

註冊日期: Apr 2012
從來睇攻略都唔會睇GZ,9成都係無用......
要攻略請睇WEEKLY.不過我一直都支持GZ因為排版好睇D同副刊多D野睇

今次其實都唔係好算加價,因為係合併號價錢除開都14 2期,不過折走左本ACG就.......= =
ykray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-13, 11:38 AM   #107
joeypong
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDjoeypong
XBox Live Gamertagjoeypong
引用:
作者: laymanhk 查看文章
呢本野真係好很賤格
成日巧立名目加錢

講APP個本我根本唔會睇
今期仲屈人硬食本幾十頁既P&D
我要黎托咩

開頭買豬鬆係因為有別冊攻略
呢家佢見市場無乜對手就唔再送
攻略又愈做愈求其
真係迫人CUT書
呢本野都唔係第一次合併號架啦,覺得賤格都仲要買o既...

joeypong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-13, 12:10 PM   #108
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
GZ由最初10蚊本貪佢唔駛找
禮拜四咁卡拉嘅時間又無同類書出就習慣咗買佢到依家了
雖然其他人嘅內文好多時錯誤百出
app game就算了吧

不過葛葉seven啲料又真係好冷知識
所以都keep住買期待驚喜
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-13, 12:27 PM   #109
JoJo
Insane Gamer

註冊日期: May 2002
Wii U IDGiogioLeung
PSN  IDGiogioLeung
XBox Live GamertagG i o g i o
引用:
作者: joeypong 查看文章
呢本野都唔係第一次合併號架啦,覺得賤格都仲要買o既...
點解咁賤格都重買?假如重有買土炮game書的話
唔買佢同weekly 試下買其他三本土炮
自然搵到答案……
JoJo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-13, 01:12 PM   #110
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

排版我睇慣左Weekly,睇返Zone真係唔慣
(以前睇開Zone,2年前倒轉左Weekly)

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
舊 02-09-13, 01:33 PM   #111
jasmin
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2004
豬鬆而家攻略比屈你弱好多
好多講重点算数

有apps後冇埋别册攻略

前年開始唔再買佢过年合併号···
jasmin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-13, 01:46 PM   #112
yorkyork

註冊日期: May 2010
行過報紙檔望下個ZONE個封面,
好似送有2本都係P&G有關?
唔玩點買得落呢期啊
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-13, 03:04 PM   #113
jamcat
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2008
XBox Live GamertagJamcaTxHK
引用:
作者: aquarius 查看文章
GZ由最初10蚊本貪佢唔駛找
禮拜四咁卡拉嘅時間又無同類書出就習慣咗買佢到依家了
雖然其他人嘅內文好多時錯誤百出
app game就算了吧

不過葛葉seven啲料又真係好冷知識
所以都keep住買期待驚喜
小弟都係捧葛葉seven場!
但今期决定放棄了....
(奇在今期GW啲稿都唔見得好好....編輯小孩個心未出書已經放晒假???)
jamcat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-13, 03:09 PM   #114
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

GW應該係一星期做定2期書,所以會差左係正常

歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
舊 02-09-13, 04:44 PM   #115
LWF
Junior Member

註冊日期: Oct 2008
唉 澳門無今期weekly賣囉
LWF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-13, 07:33 PM   #116
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: LWF 查看文章
唉 澳門無今期weekly賣囉
過年後 PLZ

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-13, 10:38 PM   #117
chunmanx
我ge代號係風

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDndswii
引用:
作者: mario0606 查看文章
排版我睇慣左Weekly,睇返Zone真係唔慣
(以前睇開Zone,2年前倒轉左Weekly)
引用:
作者: jasmin 查看文章
豬鬆而家攻略比屈你弱好多
好多講重点算数

有apps後冇埋别册攻略

前年開始唔再買佢过年合併号···
我覺得以前係g-zone好d
但weekly有次改革完
多左d專欄
就覺得weekly好d
特別係weekly無以前咁偏激
遊戲介紹都係weekly寫得好少少
我自己睇得舒服d

g-zone好多野咁
但感覺都係爭d野咁

JUS/chunmanx/0902 8082 1037
大亂鬥/STAN/4983-4349-6279
chunmanx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-13, 06:43 PM   #118
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

結果烈傳回歸兩期又收工

歡迎曼聯迷進入討論

舊 02-15-13, 08:26 PM   #119
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

今期Weekly個新春大禮Game好多都唔知係咩

歡迎曼聯迷進入討論

舊 02-20-13, 07:03 PM   #120
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2005
Wii U IDInman-hk
3DS Friend Code7271 0303 4540
PSN  IDInmanchu
XBox Live GamertagInmanchu2004
今日買左wave , station
但唔覺有next , 未出?
1515 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-13, 10:31 AM   #121
Reishin
Ultimate Gamer
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100
引用:
作者: 1515 查看文章
今日買左wave , station
但唔覺有next , 未出?
聽講好似過年前已經執咗…

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-13, 06:32 PM   #122
URA
盡皆過火 盡是癲狂

PSN  IDyungandrew
引用:
作者: Reishin 查看文章
聽講好似過年前已經執咗…
睇Next負責寫AKB專欄果位人兄個blog
確認已執

http://blog.yahoo.com/lilium-blog/ar.../1092649/index

舊 02-28-13, 08:36 PM   #123
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2005
Wii U IDInman-hk
3DS Friend Code7271 0303 4540
PSN  IDInmanchu
XBox Live GamertagInmanchu2004
主編夾帶私逃? 出糧唔足?主編是?
1515 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-13, 09:07 PM   #124
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: 1515 查看文章
主編夾帶私逃? 出糧唔足?主編是?
個[主編大人]係邊個?

舊 02-28-13, 11:29 PM   #125
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
個[主編大人]係邊個?
1) 係GAMEWEEKLY報紙SIZE版本時做過
2) 係GAMEPLUS做過
3) 天上有地下無

公司編號 = 0779607
http://www.icris.cr.gov.hk/csci/

畀錢自己查吧

十年前條友已經講到連老豆本都蝕埋,可以捱到依家都係咁。
基本上走晒出黎既編輯唔係做老闆、做股票賣買相關、國際性物流、地域性買手等,都冇乜邊個係差過當時。

不過這只是表面而已……真正事件還有很多
若果說有10年文革,咁呢間呢10(幾)年……

此篇文章於 02-28-13 11:46 PM 被 RPG之鬼 編輯。
RPG之鬼 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
( 原創)水色之都VOL.2 (感謝圖,vol.3的情報) 五木★ Cosplay同人MIX討論區 7 02-15-08 01:39 AM
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM
AC Milan 球迷會Vol.4 ﹝~ 請到 Vol.5 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 12-22-06 04:23 PM
車路士球迷會Vol.6 ﹝~ 請移到Vol.7討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 05-30-06 09:17 AM
AC Milan 球迷會Vol.2 ﹝~ 請到Vol.3 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 體育版 1002 01-23-06 12:22 AM

現在的時間是 12:18 PM

手機版 | APP版