Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-17-16, 04:20 PM   #1
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
[異世界穿越系] Metal Gear Survive | PS4, XB1, PC | 身為傭兵的我居然穿越到異世界打喪屍?

http://jp.ign.com/metal-gear-survive...l-gear-survive
「Metal Gear」シリーズの最新作「Metal Gear Survive」が2017年にリリースされることが発表された。プラットフォームはPC、Xbox One、PlayStation 4となる。

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count

此篇文章於 08-18-16 12:10 AM 被 強化人間ですの~★ 編輯。
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-16, 04:24 PM   #2
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
本來我最想要既coop居然去左呢到.....

舊 08-17-16, 04:26 PM   #3
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
打喪屍.....

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-16, 04:27 PM   #4
ゆり

骷髏前身姐,嚇我唔到既

舊 08-17-16, 04:29 PM   #5
ayane123
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2003
都唔知似乜
ayane123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-16, 04:38 PM   #6
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
好一個經典系列就咁玩完…呀唔係,玩殘先真
大家請默哀
\│/

舊 08-17-16, 04:43 PM   #7
sgouki
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
更係出Metal Gear 運動會啦, 賽馬, 賽車, 無雙之類, 喪B玩到太煩喇

舊 08-17-16, 04:44 PM   #8
ゆり

引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
好一個經典系列就咁玩完…呀唔係,玩殘先真
大家請默哀
\│/
如果佢係解釋到SKULLFACE堆骷髏兵點出現我仲接受得到

舊 08-17-16, 04:44 PM   #9
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
擺明係拎一個原本全新的企畫套metal gear個名上去掠錢,f__konami!
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-16, 04:57 PM   #10
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
一套講渣吉姆嘅去咗異世界,呢套嘢仲可唔可以叫GUNDAM?
f__konami

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-16, 05:00 PM   #11
ゆり

引用:
作者: LR猫 查看文章
一套講渣吉姆嘅去咗異世界,呢套嘢仲可唔可以叫GUNDAM?
f__konami
SD傳?

舊 08-17-16, 05:04 PM   #12
david
The One

同隔離包乞食一樣,開口埋口話唔買,死忠FANS最後咪又係身體很老實咁去課水...

所以日系廠先會搞到而家咁O既地步

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-16, 05:07 PM   #13
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: david 查看文章
同隔離包乞食一樣,開口埋口話唔買,死忠FANS最後咪又係身體很老實咁去課水...

呢次老實就應該相反啦
除非唔睇故事嘅啫

舊 08-17-16, 05:14 PM   #14
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: david 查看文章

呢隻偏離原本玩法太遠啦,應該真係會爆死
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-16, 05:15 PM   #15
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
又話退出遊戲機市場
莫講話唔係小島出品,仲肯定係外判
掛名x掛名
有幾多誠意真係唔洗睇任何DEMO都估到

此篇文章於 08-17-16 05:24 PM 被 Kain 編輯。
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-16, 05:17 PM   #16
ゆり

引用:
作者: Kain 查看文章
又話退出遊戲機市場
由手機版發出
假如外判番比小島TEAM真係笑

舊 08-17-16, 05:36 PM   #17
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
Fuckonami
絕對唔會買唔會玩
賭上爺爺的名義
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-16, 05:40 PM   #18
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
死忠先唔會玩
會玩的都係唔夠愛吧
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-16, 05:55 PM   #19
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
作者: Kain 查看文章
又話退出遊戲機市場
掛名x掛名
有幾多誠意真係唔洗睇任何DEMO都估到
唔一定外判啦
之前仲話請人開發新MGS

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-16, 06:42 PM   #20
Akira 明
Game Master

註冊日期: Jun 2007
Nintendo Switch ID5966-9891-3387
3DS Friend Code3351 4032 4168
PSN  IDming3107
咪玩啦,人家連C廠自家品牌隻雨傘小隊都搞到負評
你K社又想學埋人地玩咩一份?

不過呢隻GAME應該好易出
MGO模組改一改就搞掂

就算PS+ FREE我都唔會DOWN
Akira 明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-16, 09:45 PM   #21
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
條片
2千好評
2萬負評

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-16, 09:59 PM   #22
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
kusomi
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-16, 10:00 PM   #23
newb
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
除左d 3d model係源用MGSV之外,個trailer邊忽MG
newb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-16, 10:01 PM   #24
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
收皮啦Konami

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-16, 10:02 PM   #25
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
果三千幾LIKE咩人來

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Fear Effect Reinvented︱remake︱PC/NS/PS4/XB1 安安 電視遊戲討論版 3 08-24-22 07:29 PM
[PS4,XB1] Darksiders 3 ︱PS4/XB1/PC (已售) 信長 電視遊戲討論版 17 11-29-18 12:24 AM
[多機種] Nine Parchments︱NS/PS4/XB1/PC 安安 電視遊戲討論版 3 06-08-18 07:31 AM
[多機種] PES 2018︱PS4/PS3/XB1/XB360/PC 安安 電視遊戲討論版 30 09-16-17 03:49 PM
[多機種] [PS4, XB1, WiiU, PC] RIVE | 卷軸射擊+Hack機械+平台式玩法 ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 0 06-06-15 01:35 AM

現在的時間是 06:14 AM

手機版 | APP版