Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 影音館

主題工具 顯示模式
舊 08-28-12, 11:57 PM   #226
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
聽日放工又要趕去拎碟

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-12, 01:51 AM   #227
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: HON HON 查看文章
其實得1未出過鐵, 所以呢隻真係正....

不過2,3,4如果封面靚都會買埋haha
隻 1 真係必入
生力啤做奸角好睇過 2,3 做好人

引用:
作者: W!LL 查看文章
聽日放工又要趕去拎碟
拎碟加訂碟加買碟……

舊 08-29-12, 09:42 AM   #228
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
今日去睇吓有冇Avengers買先

舊 08-29-12, 12:54 PM   #229
HON HON
God of Gamer
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: 查看文章
今日去睇吓有冇Avengers買先
出左LA...

但你有無訂到? 無就可能要食小炒價.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-12, 01:36 PM   #230
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
出左LA...

普通果D鋪,好似CD WAREHOUSE果D都會炒價??

舊 08-29-12, 01:50 PM   #231
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

金鐘HKR 10:30打黎有得拎, 剛好上午出去金鐘做野, 順便拎埋, 仲有巨型海報, 一陣放工唔使去了 XD

大乱闘X
舊 08-29-12, 02:02 PM   #232
卡柏

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
引用:
出左LA...

正價幾銀?
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-12, 02:08 PM   #233
westpat
Jayjey

註冊日期: May 2007
PSN  IDwestmead
引用:
作者: Marco 查看文章
都係今年視廳展害的
呢套我岩岩租完BD睇,我覺得唔錯
我老婆睇到眼濕濕

仲有hugo
呢套真係大師作品
可惜唔多人欣賞

舊 08-29-12, 05:44 PM   #234
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

DVD PRO 唔收我訂MIB3同ALIEN鐵盒囉

舊 08-29-12, 07:37 PM   #235
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
作者: westpat 查看文章
呢套我岩岩租完BD睇,我覺得唔錯
我老婆睇到眼濕濕

仲有hugo
呢套真係大師作品
可惜唔多人欣賞

Hugo 我而家都未買返 BD
反正都買唔到鐵盒,膠盒就唔緊張啦

走左一轉闊西見到 Avengers 賣 420...整佢個掣,搵鬼買

舊 08-29-12, 07:58 PM   #236
hin0404
Crazy Gamer
+HiN+

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code0645 5723 1961
PSN  IDhin0404
紙套版$279,另見鐵盒都係$299

此篇文章於 08-29-12 08:29 PM 被 hin0404 編輯。
hin0404 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-12, 08:21 PM   #237
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

紙套真係幾正

舊 08-29-12, 08:52 PM   #238
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

同上次隻反斗車王2一樣紙套版靚過鐵盒版

大乱闘X
舊 08-29-12, 09:51 PM   #239
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
DVD PRO 唔收我訂MIB3同ALIEN鐵盒囉
可能訂晒掛...

我响女人舖留左2隻fightclub港鐵, 希望唔會無份la.

舊 08-29-12, 10:00 PM   #240
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
可能訂晒掛...

我响女人舖留左2隻fightclub港鐵, 希望唔會無份la.
呢個零兩個星期落去都有問,都唔知佢幾時開始收訂,一係就話訂哂,都唔知佢地幾時受人訂,似乎係唔想做我生意多

女人舖同佢買咁耐都冇收過我一次訂

此篇文章於 08-29-12 10:48 PM 被 Marco 編輯。
Marco 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-12, 11:33 PM   #241
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

聽日行過熟舖都留定隻FIGHT CLUB鐵盒先

大乱闘X
舊 08-29-12, 11:33 PM   #242
hitsu
Senior Gamer
Sony Fans

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDHitsu
我上水樓下舖紙盒299鐵盒349,即刻掉頭走...
hitsu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-12, 12:37 AM   #243
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

洲立D鐵盒搞乜轉哂老翻膠袋包裝...

大乱闘X
舊 08-30-12, 01:14 AM   #244
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
聽日行過熟舖都留定隻FIGHT CLUB鐵盒先
有冇得留MIB3同Aliens鐵盒呀W!LL大大

舊 08-30-12, 02:12 AM   #245
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
有冇得留MIB3同Aliens鐵盒呀W!LL大大
聽日順便幫你問下
呢兩隻我無興趣 Aliens已有6BDs boxset
MIB係Sony?

大乱闘X
舊 08-30-12, 03:25 PM   #246
westpat
Jayjey

註冊日期: May 2007
PSN  IDwestmead
引用:
Hugo 我而家都未買返 BD
反正都買唔到鐵盒,膠盒就唔緊張啦

走左一轉闊西見到 Avengers 賣 420...整佢個掣,搵鬼買
闊西呢間野....唔係好趕住買我都盡量行去地庫同贏贏睇左先

舊 08-30-12, 04:06 PM   #247
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
作者: westpat 查看文章
闊西呢間野....唔係好趕住買我都盡量行去地庫同贏贏睇左先
我入闊西涼冷氣架咋, 佢D冷氣好勁架....

舊 08-30-12, 05:32 PM   #248
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
聽日順便幫你問下
呢兩隻我無興趣 Aliens已有6BDs boxset
MIB係Sony?

唔該哂W!LL大

舊 08-30-12, 06:50 PM   #249
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:

唔該哂W!LL大
已訂FC鐵盒, 灣仔集成FC同ALIEN都可以訂
MIB3問過佢翻鐵盒好麻煩, 佢話唔敢搏, 可能唔會入

MIB3
普通版2D
普通版2D+3D
鐵盒版2D+3D

鐵盒版係5跟1, 如何5跟1, 係要入5隻普通版2D+3D先跟一隻鐵盒
你只入2D版貨係唔會跟到鐵盒
普通版2D同2D+3D價錢相差幾十蚊
相信好多人只會買2D版, 普通版2D+3D肯定變死貨

相信鐵盒既罕見度可能達到龍紋身女孩既同級
想要你不如等sony個網有冇消息或要去大公司訂了

大乱闘X
舊 08-30-12, 07:03 PM   #250
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
已訂FC鐵盒, 灣仔集成FC同ALIEN都可以訂
MIB3問過佢翻鐵盒好麻煩, 佢話唔敢搏, 可能唔會入

MIB3
普通版2D
普通版2D+3D
鐵盒版2D+3D

鐵盒版係5跟1, 如何5跟1, 係要入5隻普通版2D+3D先跟一隻鐵盒
你只入2D版貨係唔會跟到鐵盒
普通版2D同2D+3D價錢相差幾十蚊
相信好多人只會買2D版, 普通版2D+3D肯定變死貨

相信鐵盒既罕見度可能達到龍紋身女孩既同級
想要你不如等sony個網有冇消息或要去大公司訂了
唔該哂,不過灣仔對我黎講太遠
我見友林都出左 Alien 同 FC 既新聞稿,照計冇理由德發唔受訂架喎

龍紋身女孩同級既話應該唔太難,只要唔好好似HUGO咁就得
我最多去HMV捱貴少少,再唔係訂台版算

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[TVB] 戚其義 X 周旭明《天與地》"2012 最佳劇集" 元旦起 一至五 00:05-01:05 重播 This City Is Still Dying!!! N0T51B Neo Entertainment TREND 1004 02-10-13 08:14 AM
問beyond 05 live dvd. 路人甲乙丙 Neo Music UNIVERSE 1 08-22-05 12:10 PM
05世青杯 @羅彼仙奴 體育版 1 06-16-05 10:22 AM
[PSP]灣岸Midnight Club 3 ~Dub Edition~, 05年05月09日発売 neo2046 手提遊戲機討論版 34 06-13-05 07:58 PM
A_Lam Girl Friend 06/05/05 update **Pink Lady+火紅火熱** A_Lam Cosplay同人MIX討論區 3 05-01-05 07:00 PM

現在的時間是 06:07 PM

手機版 | APP版