Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 07-20-10, 09:40 AM   #876
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
我信會有男仔上到去都唔做......
有心理關口... 又或者可能做左但好後悔咁......
去過都係死罪, 我都係接受唔到
肉酸! 污糟!!!

舊 07-20-10, 10:34 AM   #877
豆腐
God of Gamer
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
引用:
我信會有男仔上到去都唔做......
有心理關口... 又或者可能做左但好後悔咁......
的而且確有男仔真係咁...
做個時個心七上八落完全無feel
最後叫佢純按摩等夠鐘

引用:
作者: Seppie 查看文章
去過都係死罪, 我都係接受唔到
肉酸! 污糟!!!
陪客人去呢D非去不可既情況點算

舊 07-20-10, 10:47 AM   #878
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 豆腐 查看文章
最後叫佢純按摩等夠鐘

如果睇上文, 係講緊去叫雞wor~
唔係落夜總會傾生意陪客果d wor

有心去得呢d地方既男人都唔會係好人
我都見唔到"叫雞" 可以有"身不由己"既excuse

唔信就係唔信啦

舊 07-20-10, 02:14 PM   #879
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: 豆腐 查看文章
最後叫佢純按摩等夠鐘

陪人去夜總會, 一定要帶女出街的嗎 =0="?
未去過, 真係唔知
講黎聽下

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線  
舊 07-20-10, 02:45 PM   #880
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: irismong 查看文章
陪人去夜總會, 一定要帶女出街的嗎 =0="?
未去過, 真係唔知
講黎聽下
夜總會我都未去過,大陸既卡拉OK就去過,最後唔一定要帶女出街既。

舊 07-20-10, 03:20 PM   #881
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: beagleflash 查看文章
夜總會我都未去過,大陸既卡拉OK就去過,最後唔一定要帶女出街既。
係lor!!
如果可以大藉口度o係同女上床都係為公事. 交際應酬既
sorry 我份人好簡單架je, 完全理解不能喇
我亦唔鍾意同d 咁複雜既人一齊

舊 07-20-10, 03:25 PM   #882
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
我想......每個人都有做錯的時候...........
只要不持續錯下去......也許......是可以原諒的吧?

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 07-20-10, 03:25 PM   #883
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
我想......每個人都有做錯的時候...........
只要不持續錯下去......也許......是可以原諒的吧?
no~~ 原諒唔係呢d咁critical既事上面了

一次不忠百次不容

而且, 去滾ar 去玩女人呢d
只會愈來愈過份~
有一次一定有第2次

舊 07-20-10, 04:22 PM   #884
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

以前我都好似你咁諗......大大下發現即使佢以前冇嫖過,未來都唔一定有保障
可能佢只因好奇就會嫖佢的第一次, 學你話齋有1就有2
常言道︰「十個男人九個嫖,餘下一個在動搖」
也許你認識的男人全部都嫖過,但誰會告訴你.......?

雖然真的很難接受...........
但不去嫖也一樣可以一夜情,也許那一夜還可以產生真感情
嫖是買賣,一夜情是交流
要我選我寧願他去嫖,反正都一樣髒一樣亂

灰到唔知講緊乜野......梗係發夢都希望對方唔會咁....................
只嘆世事難料,人心難測

藍莓咖啡 目前離線  
舊 07-20-10, 04:44 PM   #885
豆腐
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
引用:
夜總會係香港有幾種架wo...

一種係純飲酒跟住有女陪
一種係"就地正法"...

有部分人會打交流波,ONS等
個人覺得呢D仲不能原諒

舊 07-20-10, 04:47 PM   #886
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
以前我都好似你咁諗......大大下發現即使佢以前冇嫖過,未來都唔一定有保障
可能佢只因好奇就會嫖佢的第一次, 學你話齋有1就有2
常言道︰「十個男人九個嫖,餘下一個在動搖」
也許你認識的男人全部都嫖過,但誰會告訴你.......?

雖然真的很難接受...........
但不去嫖也一樣可以一夜情,也許那一夜還可以產生真感情
嫖是買賣,一夜情是交流
要我選我寧願他去嫖,反正都一樣髒一樣亂

灰到唔知講緊乜野......梗係發夢都希望對方唔會咁....................
只嘆世事難料,人心難測
我又唔太明了

我唔覺得有必要分係嫖(買賣/性交易) 定係動情的一夜情lor!!
做得呢d野已經唔駛問係既背景同原因
因為一樣髒一樣亂, 結論都係不忠吧?

或者因為我從來唔會擺男人o係高過我自己其他方面既位置吧?
我點解有必要去妥協呢d令我自己唔開心既人同事

點解你要揀去"接受" 一d 你打從心底根本唔想接受既野呢

此篇文章於 07-20-10 04:51 PM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線  
舊 07-20-10, 05:03 PM   #887
斷空我
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
"...發現即使佢以前冇嫖過,未來都唔一定有保障..."

a? 男人都會罪人?? 沒有只不過代表未發生??
抱住這種"未犯罪先定罪"既心態去談戀愛, 會唔會太辛苦........??
斷空我 目前離線  
舊 07-20-10, 05:21 PM   #888
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 斷空我 查看文章
"...發現即使佢以前冇嫖過,未來都唔一定有保障..."

抱住這種"未犯罪先定罪"既心態去談戀愛, 會唔會太辛苦........??
我諗佢只係想講無野係有保證者。

舊 07-20-10, 05:46 PM   #889
斷空我
Crazy Gamer

我相信都係~
有時候太過留心於過往既經歷, 會唔會對下一位都唔係幾公平呢?

彷彿上一位既犯錯, 要由下一位來承受.....

同時, 亦苦了自己苦了別人~

又,

既然世上無野係有保證既, 你煩佢, 又不一定不會發生; 你不煩佢, 又不一定會發生, 何不放開一點, 讓自己快樂?

此篇文章於 07-20-10 05:48 PM 被 斷空我 編輯。
斷空我 目前離線  
舊 07-20-10, 05:46 PM   #890
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
作者: Seppie 查看文章
或者因為我從來唔會擺男人o係高過我自己其他方面既位置吧?
我點解有必要去妥協呢d令我自己唔開心既人同事

引用:
引用:
我諗佢只係想講無野係有保證者。
最近,親身經歷左幾件事,令我背脊滲冷汗
睇到幾個唔同的人......
原來有d女人絕對相信的男人, 維持美好形象的好好先生......
背後可以好醜惡......
我唔係話所有人都係咁, 但好多野真的係你估佢唔到

藍莓咖啡 目前離線  
舊 07-20-10, 05:53 PM   #891
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

呢排受得太多刺激, 神經錯亂

其實seppie講得好arm......
引用:
作者: seppie
一生太長, 但誤入歧途卻太容易, 只需要一瞬間一轉念
可能因為嚇到我太驚, 到我唔想接受的事實就享我眼前發生, 咁我應該點自處?
如果一開始就睇下有冇平衡點去接受左先, 萬一有一日要面對時, 會否冇咁大打擊...?
其實我咁諗可能都係自欺欺人

此篇文章於 07-20-10 05:55 PM 被 藍莓咖啡 編輯。
藍莓咖啡 目前離線  
舊 07-20-10, 06:09 PM   #892
斷空我
Crazy Gamer

或者咁講, 既然沒法子100%去肯定, 放在你面前的, 只有信, 或不信;
一旦選擇了信, 其實你自己亦需要承擔一定的責任;
因為是你自己選擇去相信他; 你怎樣選擇, 就承擔怎樣的後果........投資始終涉及風險嘛~~~

其實, 如果將件事睇成為"不忠", 咁其實男女雙方可能發生既機會係均等的, 男士們又點睇?
斷空我 目前離線  
舊 07-20-10, 06:17 PM   #893
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
或者咁講, 既然沒法子100%去肯定, 放在你面前的, 只有信, 或不信;
一旦選擇了信, 其實你自己亦需要承擔一定的責任;
因為是你自己選擇去相信他; 你怎樣選擇, 就承擔怎樣的後果........投資始終涉及風險嘛~~~

其實, 如果將件事睇成為"不忠", 咁其實男女雙方可能發生既機會係均等的, 男士們又點睇?
就係咁先恐怖嘛!自己都有責任喎!
到時最大的打擊唔係失去一個愛人,而係原來自己一路都咁白痴

講下笑算了,諗得太多個人都沉重埋,又轉牛角尖。

此篇文章於 07-21-10 10:15 AM 被 藍莓咖啡 編輯。
藍莓咖啡 目前離線  
舊 07-20-10, 06:22 PM   #894
斷空我
Crazy Gamer

引用:
................
但這.....亦是你的選擇來.....

這不過只一種事前的心理準備來吧~~~
就是自己也需要負責任, 你才會小心選擇下一位~

此篇文章於 07-21-10 10:15 AM 被 斷空我 編輯。
斷空我 目前離線  
舊 07-20-10, 11:35 PM   #895
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
但這.....亦是你的選擇來.....

這不過只一種事前的心理準備來吧~~~
就是自己也需要負責任, 你才會小心選擇下一位~
更更更難接受的係自己都試過變心......
雖然係有多多少少的前因, 還可以理直氣壯地為自己辯護, 但變心係結果
自己都接受唔到, 人都癲

此篇文章於 07-21-10 10:17 AM 被 藍莓咖啡 編輯。
藍莓咖啡 目前離線  
舊 07-21-10, 01:02 AM   #896
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

以前如果真係覺得錯左, 揀錯左, 甚至係變錯心,
算啦

你以後認清楚自己想要咩野, 想搵咩野好過啦

舊 07-21-10, 09:36 AM   #897
斷空我
Crazy Gamer

引用:
更更更難接受的係自己都試過變心......
雖然係有多多少少的前因, 還可以理直氣壯地為自己辯護, 但變心係結果
自己都接受唔到, 人都癲
現代人不需再盲婚啞嫁, 於是可以自由戀愛; 而自由戀愛的最大功用, 就是給你選擇的機會嘛~

你在揀人, 人亦揀你; 這一刻你為自己的變心而難過, 卻難保下一刻他不會變心.

直至簽下一紙婚書之前, 大家都在揀. (當然, 不適用於那些不尊重婚姻的人)

不太清楚你的情況, 不過如果你失去的只不過是一位狗公, 反過來說可能對你更好~

放鬆心情吧~

此篇文章於 07-21-10 10:16 AM 被 斷空我 編輯。
斷空我 目前離線  
舊 07-21-10, 09:37 AM   #898
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

都沒有絕對的事情......一個巴掌拍不響......羅馬亦非一天建成......

此篇文章於 07-21-10 10:12 AM 被 藍莓咖啡 編輯。
藍莓咖啡 目前離線  
舊 07-22-10, 01:11 AM   #899
TSZ
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDI-c-eman
引用:
有時候太過留心於過往既經歷, 會唔會對下一位都唔係幾公平呢?

彷彿上一位既犯錯, 要由下一位來承受.....

同時, 亦苦了自己苦了別人~
唉, 我就係有時會甘諗既人... 真係死得了

舊 07-22-10, 06:43 AM   #900
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
話時話, 冇上黎一排, 呢度幾時變左風月版?

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 07:23 PM

手機版 | APP版