Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11 51  ... 最後
收藏品討論版>扭蛋食玩 情報/精華區 2
亍 ◣ 01:58 AM 04-27-13
之一

攪咩又係我一千

睡橫行
利街

笨大扭旦
T呃扭旦
海洋Q
epoch
奇譚

笨大食玩
re-ment
furuta
martinnitram 11:22 PM 04-29-13
[無圖] gundam uc ace vol8 '送' gundam converge crossbone X0
亍 ◣ 07:24 AM 04-30-13
作者: martinnitram:
[無圖] gundam uc ace vol8 '送' gundam converge crossbone X0

http://www.gaforum.org/showthread.ph...3#post10315823
martinnitram 11:08 PM 04-30-13
Next 13 己出, 似係 wing a/b set
J+1 04:32 PM 05-01-13
都出了

由手機版發出
com1010hkjp 11:31 PM 05-03-13
有冇人有canon NO.2旦可換

可用大炮換

中左4支大炮
martinnitram 01:07 PM 05-04-13
作者: com1010hkjp:
有冇人有canon NO.2旦可換

可用大炮換

中左4支大炮
4支大炮

(No 4 係唔係少o的, Y 拍又賣得貴過 No.5
再散抽o左兩粒, 連中 No.1 而家差 No.4 )
亍 ◣ 11:43 PM 05-04-13
http://www.bandai.co.jp/candy/gundam/index.html

唔知幾時fw專用頁變成了gundam食玩專頁....

AK02新(?)圖....
http://www.bandai.co.jp/candy/gundam/assaultKingdom/02/
大覺屋師真 10:35 AM 05-08-13
想問下fw gundam converge有冇咩地方有d舊款買番?
原本依個系列諗住吾掂架喇....但成日無野做去零食買下一隻又一隻....真衰
普通人一個 10:57 AM 05-08-13
作者: 大覺屋師真:
想問下fw gundam converge有冇咩地方有d舊款買番?
原本依個系列諗住吾掂架喇....但成日無野做去零食買下一隻又一隻....真衰
前排無啦啦係零食見到有BALL賣,即時買返,之前一出連盒都未見過

另外舊款個d皆旺有,不過都賣得幾貴
大覺屋師真 02:17 PM 05-08-13
作者: 普通人一個:
前排無啦啦係零食見到有BALL賣,即時買返,之前一出連盒都未見過

oh. 賣得貴就算了. 反正無儲開唔係強求要儲番晒
J+1 04:41 PM 05-08-13
唔怕貴就雅拍啦
由手機版發出
大覺屋師真 05:24 PM 05-08-13
作者: J+1:
唔怕貴就雅拍啦
由手機版發出
見到有少量款式唔貴, 入得過
但貴果d就算了
martinnitram 09:25 PM 05-08-13
作者: 普通人一個:

零食死款大把, 近排見過上一 (二?) 代隻 GM Custom 同格魯古古
martinnitram 09:27 PM 05-08-13
唔怕貴就雅拍啦
由手機版發出
如果近一,兩代, 一 set 平過 9 折零食買
martinnitram 09:28 PM 05-08-13
作者: 大覺屋師真:
我真心唔知 converge 靚係邊...
亍 ◣ 09:43 PM 05-08-13
造型,大頭大手好可愛
上色同鵰功過左10代仲keep到
加上全員同一個硬直pose,諗到最後全員企埋一齊就硬了\/
大覺屋師真 12:40 AM 05-09-13
我一直都係覺得比例怪怪地架, 之前喺度都有講過. 但依個系列嘅渣古系, 睇睇下又出奇地有氣勢. gundam系雖然都係覺得怪d, 但佢d detail位真係做得唔錯, 雖然齋企但一堆排排企起嚟又幾好睇.
當然論鐘意嘅話始終都係鐘意過一向果隻sd比例.
martinnitram 09:14 AM 05-09-13
作者: jaVaj ◣:
造型,大頭大手好可愛
上色同鵰功過左10代仲keep到
加上全員同一個硬直pose,諗到最後全員企埋一齊就硬了\/

有點爛面耶....

雖然見過幾 set 一齊放入透明格仔櫃係好有氣勢, 但諗起要個價錢就軟o西...
martinnitram 09:19 AM 05-09-13
唔怕貴就雅拍啦
由手機版發出
o的人係唔係入定貨定升值?
今次係零食見 converge 10 到貨無幾日就差唔多比人掃o西, 但係近幾代 y 拍個價又唔係特別高...
J+1 09:58 AM 05-09-13
零食冇因為多左人識留名啫...由於想要的都唔會冇,仲要特別版通常都係卒機,需求冇主角咁大,自然升唔得好多啦
由手機版發出
星矢 11:23 PM 05-12-13
進擊的巨人是否會出蛋或食玩?
呂鳳仙 09:39 AM 05-13-13
作者: 星矢:
進擊的巨人是否會出蛋或食玩?
舊年出過...不過個陣香港好似影都唔見

J+1 09:54 AM 05-13-13
呢兩個月唔覺....
由手機版發出
ammms 11:35 AM 05-13-13
作者: 呂鳳仙: