Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 06-17-14, 09:26 AM   #176
怪盜小G
God of Gamer
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
走出來

如果班支那走狗踩場大家唔駛留力

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-14, 09:38 AM   #177
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
到時你帶頭?想做叫人衝自己縮?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-14, 09:55 AM   #178
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
睇來622要去實體票站了.......

全民投票系統癱瘓
港人更要出來拒滅聲

http://hk.apple.nextmedia.com/news/f...40617/18763499
又幫手宣傳?真係多謝晒喎
唯有去實體票站

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-14, 10:40 AM   #179
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
唔怪得星期日晚上網慢到嘔血
原來就係呢班粉皮搞DDos拖慢晒

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-14, 04:51 PM   #180
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
GO together

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-14, 04:55 PM   #181
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

其實講真我未落到決定投邊個案就真既
雖然我肯定左真普聯一定唔投

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 06-17-14, 04:56 PM   #182
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
弄巧反拙呀
班粉皮身為蝗國人唔係未聽過呀
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-14, 04:57 PM   #183
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
其實講真我未落到決定投邊個案就真既
雖然我肯定左真普聯一定唔投
第一個問題3揀1我覺得已經唔重要了,因為3個差異性太低......反而第二條追加問題先係重點
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-14, 04:57 PM   #184
YHW
「乖~ 姐姐呵番~」

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnimeTheme
乜你地真心覺得嗰三個方案有好大分別?

[Windows桌面小工具] - 會唱歌跳舞的桌面!? 初音ミク、涼宮春日、秋山澪、泉此方等為你親身示範~!
YHW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-14, 05:25 PM   #185
knight-philip
Ultimate Gamer
カガミ

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: YHW 查看文章
乜你地真心覺得嗰三個方案有好大分別?
不是說會追加個白票選項?
投白票就好

舊 06-17-14, 05:26 PM   #186
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
睇來622要去實體票站了.......

全民投票系統癱瘓
港人更要出來拒滅聲

http://hk.apple.nextmedia.com/news/f...40617/18763499
實體票站喺邊?

舊 06-17-14, 05:27 PM   #187
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
實體票站喺邊?

ペルソナ5

隨時更新
舊 06-17-14, 05:30 PM   #188
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: knight-philip 查看文章
投白票就好
陣間D愛之堆全部黎晒投白票…
引用:
THX

舊 06-17-14, 05:37 PM   #189
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
投白票就好
追加問題就算比唔足,要唔要食住先?不過你要期望將來政府會重新討論
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-14, 07:13 PM   #190
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
d地點勁山卡啦

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-14, 07:18 PM   #191
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
長沙灣果個ok啦, 出港鐵出口差唔多係

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-14, 08:47 PM   #192
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
原來我小學油天有份做票站
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-14, 11:27 PM   #193
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: 風音 查看文章
d地點勁山卡啦
屯門ok啦

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-14, 11:45 PM   #194
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
原來我小學油天有份做票站
我母校青小(贖世主堂)都有份
係喎果日返母校投票都好
雖然我諗我果屆既老師都退晒休

ペルソナ5

隨時更新
舊 06-18-14, 12:01 AM   #195
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
我樓下就有得投

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-14, 12:07 AM   #196
カガミ

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
陣間D愛之堆全部黎晒投白票…

THX
他們出來投白票=他們支持公投+提名吧
影低他們等他們沒錢收?

我指白票是
見有剪報宣傳(應該是蘋果?)會有選項是三個方案都不接受吧(亦不接受政府現時方案
我想說的是投那個

反正這次公投不是重點是有一大堆人出來發表自己的意見?
有人投票才是重點?

BTW今天才知道要預先登記...搞登記來幹什麼...

舊 06-18-14, 12:15 AM   #197
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
引用:
他們出來投白票=他們支持公投+提名吧
影低他們等他們沒錢收?

我指白票是
見有剪報宣傳(應該是蘋果?)會有選項是三個方案都不接受吧(亦不接受政府現時方案
我想說的是投那個

反正這次公投不是重點是有一大堆人出來發表自己的意見?
有人投票才是重點?

BTW今天才知道要預先登記...搞登記來幹什麼...
咁你唔問點解要登記做選民先俾投票?a

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-14, 12:59 AM   #198
カガミ

引用:
作者: 風音 查看文章
咁你唔問點解要登記做選民先俾投票?a
這個嘛...政府的登記不是只為了居住地址的分區?(外加防止種票

今次的公投應該不用地址吧?

舊 06-18-14, 08:53 AM   #199
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
蘋果都被炸.......

https://www.facebook.com/hk.nextmedi...ation=timeline
引用:
今晨3時半左右起,壹傳媒網絡受到新一波大規模的分散式阻斷服務攻擊(DDoS),旗下香港及台灣《蘋果日報》網站均受影響,未能提供正常服務,工作人員正在搶修。

無懼風雨,堅守崗位,蘋果繼續為你報道。

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-14, 09:21 AM   #200
頹廢人辨
Game Master
-.-

註冊日期: Dec 2004
一定係高手所為, 一定查唔到來源

論壇跳轉

現在的時間是 05:05 AM

手機版 | APP版