Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 12-06-06, 12:09 PM   #326
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
m記又偷偷加價
唔係全部加 暫時發現麥旋風加左0.3
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-06, 09:50 PM   #327
龍之子
Game Master

註冊日期: Sep 2006
引用:
作者: ~蕉園~命運~ 查看文章
太陽報
今日東方都有

m記攪乜野丫?

出位? 笑話 真係笑話
龍之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-06, 03:02 AM   #328
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
作者: 龍之子 查看文章
今日東方都有

m記攪乜野丫?
有優惠但偷偷加價 等你唔發覺
舊 12-09-06, 11:20 AM   #329
boss
God of Gamer

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDboss_manchun
麥香雞抵食過豬柳漢堡,同樣係$8,size差一截
boss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-06, 12:18 PM   #330
白薔薇騎士
まきちゃん

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: chunwai0091 查看文章
still have 買餐加一蚊有4件雞翼/6件麥樂雞 now?
i want to go there
唔記得覆添
聽講優惠至月尾

我唔係蘿莉控,只係我咁啱我鍾意d角色大部份係蘿莉姐
天道語錄:
everything is awesome
白薔薇騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-06, 02:00 PM   #331
HTW
Game Master
(;´Д`)ハァハァ

註冊日期: Dec 2002
嘩,好日都唔去麥記(應該話冇乜特別理由都唔會自己使錢去食),一幫襯就整鑊杰o既!
今日有人請食外賣,我買o左脆雞腿包餐加雪碧.
番來一啜杯"雪碧",嘩,水o黎o架!?淡到得d酸味.
同埋一揭開個包,塊雞腿又細咁多...

我給囧了!

_\      \  Q:為何擦邊的色情物會叫作"糟糕物"呢?
 \  /   \| SAKURA is not a M⊙NS†ER.
 |   〞  〝 | A:因為「やばい」.
 | \\  ﹏   |_
 |  \\    | |我的bloghttp://hk.myblog.yahoo.com/htw-animax
HTW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-06, 09:02 PM   #332
SANG2003
Banned
希望之星

m記雪碧不嬲都比佢溝到似水
脆雞腿不嬲包大雞肉細架喎
舊 12-12-06, 09:39 PM   #333
龍之子
Game Master

引用:
作者: SANG2003 查看文章
m記雪碧不嬲都比佢溝到似水
脆雞腿不嬲包大雞肉細架喎
呢點要睇下地區性啦

出位? 笑話 真係笑話
舊 12-12-06, 11:30 PM   #334
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
呢點要睇下地區性啦
mk 尖咀 cwb 例細b
舊 12-12-06, 11:54 PM   #335
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: HTW 查看文章
嘩,好日都唔去麥記(應該話冇乜特別理由都唔會自己使錢去食),一幫襯就整鑊杰o既!
今日有人請食外賣,我買o左脆雞腿包餐加雪碧.
番來一啜杯"雪碧",嘩,水o黎o架!?淡到得d酸味.
同埋一揭開個包,塊雞腿又細咁多...

我給囧了!
你時運低

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-06, 04:50 AM   #336
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
作者: chunwai0091 查看文章
你時運低
有冇飲過佢d湯?
舊 12-13-06, 07:22 PM   #337
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: SANG2003 查看文章
有冇飲過佢d湯?
我細佬有

CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
舊 12-13-06, 09:20 PM   #338
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
最鬼憎m記陰陰濕濕咁加價,又要加又要驚人插
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-06, 09:36 PM   #339
龍之子
Game Master

引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
最鬼憎m記陰陰濕濕咁加價,又要加又要驚人插
遇O左被人插又要加
真係吹佢唔漲

出位? 笑話 真係笑話
舊 12-13-06, 11:29 PM   #340
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
又有shake shake薯條喇

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-06, 04:49 PM   #341
FOKKIT
Banned

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: HIM 查看文章
剛剛食左紫菜味

Dexter
My Favorite Drama
FOKKIT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-06, 05:10 PM   #342
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
下 咁仲有冇黑椒漢堡...

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-06, 06:10 PM   #343
OMGodfrey//蕉
Game Master
*We need.*

註冊日期: Sep 2003
XBox Live GamertagOMGodfrey
引用:
作者: Kaiser 查看文章
今日我去食果時都已經唔覺得有了.

NOW PLAYING : [ LEFT 4 DEAD ] [ LOST PLANET:COLONIES ] [ SPLOSION MAN ]
WAITING : [ LOST PLANET 2 ][ LEFT 4 DEAD 2 ]
OMGodfrey//蕉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-06, 06:23 PM   #344
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
咁要食下

舊 12-14-06, 06:36 PM   #345
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
引用:
作者: Kaiser 查看文章
冇左
今日食左shake shake薯條紫菜味
都幾ok

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-06, 09:38 PM   #346
龍之子
Game Master

引用:
作者: Razgriz 查看文章
冇左
今日食左shake shake薯條紫菜味
都幾ok
希望將軍下次會回來啦

shake shake有邊幾種>?

出位? 笑話 真係笑話
舊 12-14-06, 10:22 PM   #347
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
希望將軍下次會回來啦

shake shake有邊幾種>?

舊 12-15-06, 11:45 AM   #348
SANG2003
Banned
希望之星

有番呢隻薯條 m記lunch時間同tea time多番好多人下
舊 12-15-06, 12:22 PM   #349
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: ~蕉園~命運~ 查看文章
今日我去食果時都已經唔覺得有了.
麥記還我黑椒漢堡呀~~~ .......

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-06, 12:37 PM   #350
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
成日翻炒當新野....... M記越黎越無誠意.
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
涼宮春日入侵《帝皇戰記》(OVERMAN KING-GAINER) Nieh 日本動漫畫討論版 7 07-06-06 07:53 PM
Burger King機場重生 街車王 飲食版 26 03-14-04 03:44 PM
本月 OVA 「王ドロボウJING in Seventh Heaven」[King of Bandit Jing] DVD 截圖! bbaeric 日本動漫畫討論版 3 01-25-04 01:14 PM
[XB]遊戲王~THE KING OF DESTINY 神祕人1號 電視遊戲討論版 0 12-26-03 08:39 PM
nba西岸總決賽 盤口!! C-law 體育版 41 05-31-02 02:39 PM

現在的時間是 08:25 PM

手機版 | APP版