Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-25-13, 09:06 PM   #101
johnson0263
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2012
引用:
作者: zzzdx 查看文章
到依家全game既人都好似冇一個中到部限定機先最超級搵笨,唔想人中就咪出
抽部x6玩得1星期, 好心超總最少2 weeks喇
johnson0263 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-13, 09:09 PM   #102
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
引用:
3C6一直想要變態用基捷,之前洗map又唔出,依家睇住好多人中但我都仲係冇(我知呢部你都中唔少)

黑獨角明明係普通大獎唔係S大獎,我地30人得果位9C達人先中到,就算再出都唔望會中

至於四星就更加唔洗望,2部四星加埋全game都好似唔過5個人有,真係做下限定頭像過下癮就算

基捷我得兩隻ja...其實3c6我都好少中, 3c7太空垃圾同吉姆我都沒

女妖有人4個ac中3隻, 蛇叔呢d濕濕碎啦...如果佢每1-2期超總普通蛋都有9c機抽我會有心機玩落去, 而家....

4星super既攻擊力其實已經等同c10, 不過出到咁屈又唔比人中咪又係得個睇字, 搵笨
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-13, 09:11 PM   #103
zzzdx
God of Gamer
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam
重課:堆3C10都升爆曬,4星又唔見得屈過3C10幾多,依家都唔知玩咩
輕課:次次抽左6倍機都中唔到到S大獎,依家都唔知玩咩
無課:次次打到總力/超總完都中唔到3星,依家都唔知玩咩

2500:FA-ZZ、イクス-エクリプス、イクス-アイオス
2000:試作1号機、ガナーザク、デュナメス、ゴールド天
2000:スローネドライ、ギャン、ガイア、ブルー2L
1000:アレックス、ガンイージ、∞ジャスティス(ラクス搭乗)
zzzdx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-13, 09:12 PM   #104
GundamMan
Insane Gamer

註冊日期: May 2005
我上次一次過抽完5版s蛋就確定笨大真係當課金D人係傻GE,唔通禁重要玩落去咩
GundamMan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-13, 09:15 PM   #105
GundamMan
Insane Gamer

註冊日期: May 2005
你地睇下H大個LIST,佢好似1部總力OR超總中GE 3星都冇
GundamMan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-13, 09:17 PM   #106
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
引用:
作者: GundamMan 查看文章
你地睇下H大個LIST,佢好似1部總力OR超總中GE 3星都冇
果d機對佢根本無意思啦

引用:
作者: ryvius123 查看文章

4星super既攻擊力其實已經等同c10, 不過出到咁屈又唔比人中咪又係得個睇字, 搵笨
強化配件仲要係加實數HP同攻擊力
所以呢部rare中既ultra rare咪無人中囉
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-13, 09:27 PM   #107
spikekit
敗家仔

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDspikenineball
保守估計部4星中嘅機率應該最高都係得千萬分一
spikekit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-13, 09:39 PM   #108
fiendray
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537

雖然兩件唔係咩好野又唔會升,不過都叫有到D安慰奬
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-13, 09:42 PM   #109
BlackWing
World Order
↘本氣度0

又卡死左係超總loading...今次仲要係卡公會果隻
舊 03-25-13, 10:03 PM   #110
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: spikekit 查看文章
保守估計部4星中嘅機率應該最高都係得千萬分一
你太高估笨大既良心了, 我睇億分之一都未必有, 差在唔打個零上去
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-13, 10:06 PM   #111
spikekit
敗家仔

引用:
你太高估笨大既良心了, 我睇億分之一都未必有, 差在唔打個零上去
都唔知整到咁低為左咩

唔怪得你要問候笨大
舊 03-25-13, 10:37 PM   #112
zzzdx
↘三一龍娘之超極衝擊

XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam
引用:
一日冇人中都唔肯定佢冇打個零上去

1000:アレックス、ガンイージ、∞ジャスティス(ラクス搭乗)
舊 03-25-13, 10:45 PM   #113
BlackWing
World Order
↘本氣度0

唔駛打個零上去既,可以剩係貼張圖比你睇架嘛
但其實咩資料都無
舊 03-25-13, 10:53 PM   #114
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
呢隻game最花時間同要用腦計住曬已經覺得好麻煩
而且小+回歸左一段長時間,我除左有部黑突就咩野三星機/瓜都冇,隊友就狂出3C6/3C7
小+就1日1三星瓜,MK2尋日開6三星瓜,想有心機都難
我d三星機都差唔多隻隻都要28萬1lv,都差唔多到左極限
點解我會上三乙咀咒榜
我3*9以上半隻都無,又無機升到頂,即使升盡戰力都追唔到頭版,俾咁多haro我其實無咩癮架咋

舊 03-25-13, 11:06 PM   #115
zzzdx
↘三一龍娘之超極衝擊

引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
點解我會上三乙咀咒榜
我3*9以上半隻都無,又無機升到頂,即使升盡戰力都追唔到頭版,俾咁多haro我其實無咩癮架咋
養瓜千日 用在一朝

舊 03-25-13, 11:07 PM   #116
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

Nintendo Switch ID050897379389
引用:
養瓜千日 用在一朝
用鬼晒啦,我都唔預自己中得到3*9~4*

舊 03-26-13, 12:01 AM   #117
spikekit
敗家仔

引用:
養瓜千日 用在一朝
抽返嚟嘅瓜比起超總score嘅瓜冇咁好養
舊 03-26-13, 03:41 AM   #118
bbsnake
Crazy Gamer
蛇叔日記之3*不歸路

註冊日期: Nov 2002
咁遲先發現我+H大+02兄係可以ㄧ次過LV5打10s蛋!!!!!!

蛇叔日記第三章--------開窗前先啲針(咩針?你話呢)
キャプテン翼 つくろうドリームチーム
N id-3839514 Y id-52885895
SD高達G-Generation G-Frontier
id:73100500/91613840
SD騎士
id:60279941
bbsnake 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-13, 09:26 AM   #119
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
作者: bbsnake 查看文章
咁遲先發現我+H大+02兄係可以ㄧ次過LV5打10s蛋!!!!!!
求教
我試極都唔得

舊 03-26-13, 09:42 AM   #120
bbsnake
Crazy Gamer
蛇叔日記之3*不歸路

引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
求教
我試極都唔得
首先要你部机快過我和H大,技能只要加攻
(越高LV越好,02兄個加攻好似3*技有代確定)

過程先加H大再到我(調轉唔得)
就會剛剛好達標多少少(真係好少)

SD騎士
舊 03-26-13, 09:51 AM   #121
spikekit
敗家仔

引用:

係加兩次H大攻先加你攻?
舊 03-26-13, 09:52 AM   #122
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:

咁我要出1*核戰機先夠快

舊 03-26-13, 09:56 AM   #123
BlackWing
World Order
↘本氣度0

蛇叔自己用都係剛剛達標既,即係傻鴨應該唔駛理
蛇叔成26萬戰力,用佢一定會nerf低
舊 03-26-13, 09:58 AM   #124
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
作者: BlackWing 查看文章
蛇叔自己用都係剛剛達標既,即係傻鴨應該唔駛理
蛇叔成26萬戰力,用佢一定會nerf低
明白
即係我唔夠班

舊 03-26-13, 09:59 AM   #125
bbsnake
Crazy Gamer
蛇叔日記之3*不歸路

引用:
作者: spikekit 查看文章
係加兩次H大攻先加你攻?
加H大->我->H大 ->我

SD騎士

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
SDガンダムオペレーションズ VOL.7 okabe PC電腦遊戲討論版 1001 03-22-13 04:51 PM
SDガンダムオペレーションズ VOL.6 okabe PC電腦遊戲討論版 1016 02-04-13 03:23 PM
SDガンダムオペレーションズ VOL.5 okabe PC電腦遊戲討論版 1014 01-22-13 09:44 PM
SDガンダムオペレーションズ VOL.3 okabe PC電腦遊戲討論版 1038 11-22-12 11:11 AM
SDガンダムオペレーションズ VOL.2 okabe PC電腦遊戲討論版 1013 10-31-12 09:09 AM

現在的時間是 08:02 PM

手機版 | APP版