Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-29-12, 07:02 PM   #2626
Navism
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
3DS Friend Code0860 3619 1923
引用:
作者: J.kidd 查看文章
部機隻藍/黑唔錯呀...
全白又驚依隻料會變黃

幾本書都講到拉大左變狗牙機..
邊度講會變狗牙機?
Navism 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 07:07 PM   #2627
Suda
God of Gamer

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
引用:
作者: BistonC 查看文章

3:20 開始毒發
睇埋部機全相又唔係咁差,藍黑好毒

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 07:09 PM   #2628
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: J.kidd 查看文章
部機隻藍/黑唔錯呀...
全白又驚依隻料會變黃

幾本書都講到拉大左變狗牙機..
嗰幾本書有實機試?

PSV玩PSP GAME都可以優化畫面,3DS點會做唔到
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 07:34 PM   #2629
噹噹dondon
Game Master

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: 如月刃 查看文章
嗰幾本書有實機試?

PSV玩PSP GAME都可以優化畫面,3DS點會做唔到
GC碟擺入Wii機都冇優化啦睇老任HEA唔HEA既姐
噹噹dondon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 08:16 PM   #2630
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
ポケットサッカーリーグ カルチョビット 體驗版 eshop 登場
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-12, 10:43 PM   #2631
nick

註冊日期: Sep 2002
有本體更新
4.2.0.9-j

NDS GAME FC
mph FC: nick 0601-9706-0534
content fc:nick 3007-1618-1079
動森fc:5369-4190-3879

wii fc
3221-5238-1799-9879 //pm fc /4424-6802-0768 //mkwii fc 105.2621-2747-8510//日動物之森 fc: /3738-3048-3107 惡魔:3652-5761-5259

3ds:2363-5574-3483
nick 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-12, 01:11 AM   #2632
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
六月都過了, 果然無行機消息
不過未買機既, 可以直接等LL出就可以買

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-12, 01:12 AM   #2633
Suda

趁eshop減價入左Rolling Western

Nintendo3DS
舊 06-30-12, 03:07 AM   #2634
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: Suda 查看文章
趁eshop減價入左Rolling Western
折左都仲要800yen, 都仲覺幾貴
我會入引押同石仔, 咁就無左張1000卡

大乱闘X
舊 06-30-12, 03:38 AM   #2635
Suda

引用:
作者: W!LL 查看文章
折左都仲要800yen, 都仲覺幾貴
我會入引押同石仔, 咁就無左張1000卡
引く押す同落井下石之前入左,得返呢個想入(之前賣1000yen都覺得貴)

頭先玩完第一章覺得好抵玩
刺激得來風格又幾過癮(守城版大神)

Nintendo3DS
舊 06-30-12, 10:46 AM   #2636
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
Hands-On: Nintendo 3DS XL
(start from 42sec)
http://www.youtube.com/watch?v=Q_cACpl8rMc&hd=1&t=42s
引用:

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-12, 10:58 AM   #2637
Suda

段片講中LL其他改善位,十字掣以下有足夠空間易揸好多,下面兩個角位無咁"un"手

Nintendo3DS
舊 06-30-12, 12:16 PM   #2638
J.kidd
Game Master

註冊日期: Aug 2002
XBox Live Gamertagtoby5
咁睇銀黑又唔差喎
J.kidd 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-12, 12:36 PM   #2639
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: Suda 查看文章
段片講中LL其他改善位,十字掣以下有足夠空間易揸好多,下面兩個角位無咁"un"手
十字掣同D掣最好用返NDSL嗰隻啦~~

舊 07-01-12, 12:55 PM   #2640
魔法小王子
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011

係日本買左4張~~~

此篇文章於 07-01-12 01:29 PM 被 魔法小王子 編輯。
魔法小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-12, 01:01 PM   #2641
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

樓上縮下張相好D....
買唔買到比卡超果張?

大乱闘X
舊 07-01-12, 01:29 PM   #2642
魔法小王子

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: W!LL 查看文章
樓上縮下張相好D....
買唔買到比卡超果張?

7月先出..已經返了香港~買唔到=3=
魔法小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-12, 01:37 PM   #2643
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
支筆終於改番右邊拔出
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-12, 11:11 PM   #2644
shwl
Game Master

註冊日期: Mar 2006
Nintendo Switch ID745442910721
3DS Friend Code2234 8106 6594
引用:
作者: 如月刃 查看文章
支筆終於改番右邊拔出
係呀!
細機個位好唔make sense,又難拔出黎
shwl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-12, 03:24 AM   #2645
天涯笑笑生

註冊日期: Jul 2010
咁睇法......
黑銀色又唔錯喎....有D心思思.....無理由2部日版機....

此篇文章於 07-02-12 03:58 AM 被 天涯笑笑生 編輯。
天涯笑笑生 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-12, 12:39 PM   #2646
kiburedo
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDsonictk369
任記你好野

pixiv:pixiv
kiburedo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-12, 02:11 PM   #2647
他一個人

註冊日期: Nov 2007
PSN  IDNextgo_by_haseo
惜此post問一問
近日發現屋企原來有一部ndsl
問番有關人士, 原來係美版
諗住試下用來玩pokemon睇下得唔得
其實有區碼限制一早就已知, 插了張卡真係無反應,
不過發現部機原來可以更改語言,
咁就簡日本語啦, 點知真係玩得到
嘜唔係有區碼限制咩?
咁樣3ds美版同樣會唔會有得更改語言?
他一個人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-12, 02:20 PM   #2648
Y.Bird
Ultimate Gamer
度日如日

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code1676 3642 5459
引用:
作者: 他一個人 查看文章
惜此post問一問
近日發現屋企原來有一部ndsl
問番有關人士, 原來係美版
諗住試下用來玩pokemon睇下得唔得
其實有區碼限制一早就已知, 插了張卡真係無反應,
不過發現部機原來可以更改語言,
咁就簡日本語啦, 點知真係玩得到
嘜唔係有區碼限制咩?
咁樣3ds美版同樣會唔會有得更改語言?
NDS 無分區,
我也是美版機,
但多數買日版GAME。

P.S. NDSI 有分、NDS、NDSL 無。

隱藏、二周目、儲齊裝備、獎杯等都放棄了啦,
因為跟本唔夠時間打機,
買一隻爆一隻都好難...。
Y.Bird 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-12, 11:51 PM   #2649
咩咩~~

註冊日期: Nov 2006
你地部3ds上mon有冇輕微移位問題?
Like this

圖from輪の窩

咩咩~~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-12, 11:52 PM   #2650
咩咩~~

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: 咩咩~~ 查看文章
你地部3ds上mon有冇輕微移位問題?
Like this

圖from輪の窩
I mean 會見到入面螢幕條邊

咩咩~~ 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
收 Nintendo New 3DS LL 日版 maxwellduo 買賣專區 0 04-30-15 10:08 AM
出售 全新 任天堂 Nintendo 日版 白色 New 3DS Terry Sham 買賣專區 0 12-25-14 01:34 PM
[3DS] Nintendo 3DS 綜合情報討論區 01 neo2046 手提遊戲機討論版 1020 03-02-11 01:10 AM
[3DS] Nintendo 3DS 情報區 vol.2 neo 手提遊戲機討論版 1149 02-16-11 02:04 AM

現在的時間是 09:21 AM

手機版 | APP版