Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 07-24-11, 09:14 PM   #26
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 才子 查看文章
唔去果位就口水多過浪
你咬我呀

舊 07-24-11, 09:34 PM   #27
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
引用:
作者: >>>>>劉伯<<<<< 查看文章
你咬我呀
你收工啦...
咁多口水, 遲早比人ban冇得入情版

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-11, 09:35 PM   #28
The One
業餘歌手

引用:
你收工啦...
咁多口水, 遲早比人ban冇得入情版
係冇得入GAF至真呀

舊 07-25-11, 02:01 AM   #29
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
係冇得入GAF至真呀
一人少句啦

衰佬你係咪真係黎唔到呀XD

舊 07-25-11, 02:24 AM   #30
The One
業餘歌手

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
一人少句啦

衰佬你係咪真係黎唔到呀XD
我番4PM-1AM
其實之後都唔需要預我架喇我全部開夜

舊 07-25-11, 02:35 AM   #31
綾小路雷太

引用:
我番4PM-1AM
其實之後都唔需要預我架喇我全部開夜
新工做乜架?

舊 07-25-11, 02:40 AM   #32
The One
業餘歌手

唔係新工, 係轉DEPT

舊 07-25-11, 08:53 AM   #33
綾小路雷太

各位:有個問題

如果日期方面,大家認為19號抑或26號方便D?

舊 07-25-11, 09:19 AM   #34
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
0.綾小路雷太(或會帶雷夫人同行)
1. 滅龍士(有人肯玩我D card game已經收貨)
2. 盲鬼(星期五最好、如果唔係要quest 假)
3. 金(星期二/五最好、想有Android達人幫我攪攪塊TAB)
4. Deviantnip[只有星期六晚先可出席,星期日至星期五晚上都要番工.]
5. 下雪邊界(逢星期三唔得)
6. 才子(星期六日免問)
7. 豆腐(個更表月底先會出...未知幾時得閒...)
8. mark(第一次出席,未見過世面,請大家多多指教)
9. HI_Ricky (如果星期日攪, 我就黎唔到)
10. Godfather教父 (玩killer!玩狼人!)
11.芭比(只有星期三或五晚,及某條件達成才可以)(會帶兩位朋友來嗎?)
12.beagleflash(確認報名。)
13. (隱藏人物?)
14.joeypong
15.

更新返
19同26都可以

舊 07-25-11, 09:24 AM   #35
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:

咩唔係大家都覺得19號Ok既咩..
好彩未請假,唔係陣間改期比上司抽插

順便update

零號.綾小路雷太(或會帶雷夫人同行)
3. 金(星期二/五最好、想有Android達人幫我攪攪塊TAB)
4. Deviantnip[一個星期後請假,未知請唔請到/來得成會帶多一位朋友]
9. HI_Ricky (如果星期日攪、我就黎唔到)
10. Godfather教父 (玩killer!玩狼人!)
11.芭比(只有星期三或五晚,及某條件達成才可以)(會帶兩位朋友來嗎?)
12.(beagleflash請確認是否報名。)
13. (隱藏人物?)
14.joeypong
15.

waiting list
16.
17.
18.
19.
20.

此篇文章於 07-25-11 09:41 AM 被 雷火武 編輯。
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-11, 10:07 AM   #36
豆腐
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
19號....我仲係上海 = ="
26號岩岩曼谷返^^

舊 07-25-11, 01:08 PM   #37
kita
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
請問還可以報名嗎? 不過我只有19號可以哦
kita 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-11, 02:22 PM   #38
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
引用:

在下19/26也沒有問題!

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-11, 02:31 PM   #39
綾小路雷太

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
唔好意思,好在趕得出問你地...

引用:
作者: 豆腐 查看文章
19號....我仲係上海 = ="
26號岩岩曼谷返^^
咁即係廿六會好少少...
引用:
作者: kita 查看文章
請問還可以報名嗎? 不過我只有19號可以哦
還可以報名,不過以現時狀況,好大機會改期廿六號...
不如你先看看時間能否配合到再決定@@?

舊 07-25-11, 05:57 PM   #40
kita
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
引用:
唔好意思,好在趕得出問你地...

咁即係廿六會好少少...

還可以報名,不過以現時狀況,好大機會改期廿六號...
不如你先看看時間能否配合到再決定@@?
THX, 不過我26號一定唔得了, 因為要睇方大同...
咁一係等你地confirm係唔係19號我先再報名吧...
kita 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-11, 06:25 PM   #41
雷火武
ワールド・エンド

零號,19日你唔多得閒?
舊 07-25-11, 07:15 PM   #42
綾小路雷太

引用:
零號,19日你唔多得閒?
其實係隱藏人物26先蒲到頭,佢千叮萬囑
今次版聚一定要預埋佢XP

舊 07-25-11, 07:18 PM   #43
碧克

註冊日期: Aug 2003
引用:
其實係隱藏人物26先蒲到頭,佢千叮萬囑
今次版聚一定要預埋佢XP
邊個咁神秘.搞到我都想出席

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-11, 08:25 PM   #44
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
-del-

此篇文章於 07-26-11 12:03 AM 被 滅龍士 編輯。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-11, 04:11 AM   #45
Godfather教父
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2009
引用:
150蚊平得有點可怕...
對我呢D窮人來說
150好多了
Godfather教父 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-11, 10:10 AM   #46
雷火武
ワールド・エンド

即管睇睇邊位隱藏人物
可以令咁多人就佢一個
舊 07-26-11, 10:20 AM   #47
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
隱藏人物隨時令雷太橫屍街頭

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-11, 01:18 PM   #48
綾小路雷太

引用:
即管睇睇邊位隱藏人物
可以令咁多人就佢一個
又唔好咁講... 係我應承左佢會安排一個佢到得到既日子在先...

要橫屍街頭的話(萬一),入我數啦...

舊 07-26-11, 01:54 PM   #49
碧克

註冊日期: Aug 2003

順便update

零號.綾小路雷太(或會帶雷夫人同行)
4. Deviantnip[一個星期後請假,未知請唔請到/來得成會帶多一位朋友]
9. HI_Ricky (如果星期日攪、我就黎唔到)
12.(beagleflash請確認是否報名。)
13. (隱藏人物?)
14.joeypong
15.

waiting list
16. Beck
17.
18.
19.
20.

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-11, 04:48 PM   #50
綾小路雷太

引用:
作者: 碧克 查看文章
咁老實講,你都想見隱藏人物架= ="

BTW, 未滿額自動入WAITING, 想點?=A="""

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 03:53 PM

手機版 | APP版