Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 11-28-10, 02:18 PM   #676
卡柏
God of Gamer

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
引用:
作者: Seppie 查看文章
He is on shift
唔好講見面,就算講電話都好難咁, 因為我返工佢休息, 我收皮又到佢返工
本來星期六同日我放假易就既, 可惜近來我要專心預備考琴同比賽, 已經冇埋呢d僅餘既時間
我自己都係返shift, 基本上大家見面既時間真係唔多.....
不過好多野都係講協調, 只要大家夾o岩一齊放假, 一定會見面, 好多野其實都係事在人為架姐~~~
卡柏 目前離線  
舊 11-29-10, 09:25 AM   #677
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 卡柏 查看文章
我自己都係返shift, 基本上大家見面既時間真係唔多.....
不過好多野都係講協調, 只要大家夾o岩一齊放假, 一定會見面, 好多野其實都係事在人為架姐~~~
你岩, 可惜佢難放假呢......
而且佢又唔多假

所以好辛苦咁就到我board leave 同佢一齊放 ^^
好開心

引用:
作者: irismong 查看文章
咁返shift係難就d既~
不過你過左考琴同比賽就應該會多d時間架啦~~
加油啦~~

ps. 我都有果隻鏡豬xd
考完呢個仲有ar.................................

i know ar XD

此篇文章於 11-29-10 12:09 PM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線  
舊 11-29-10, 01:32 PM   #678
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: Seppie 查看文章
你岩, 可惜佢難放假呢......
而且佢又唔多假

所以好辛苦咁就到我board leave 同佢一齊放 ^^
好開心

考完呢個仲有ar.................................

i know ar XD
開心咪好囉 =W=
大家就到就得啦

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線  
舊 11-29-10, 02:08 PM   #679
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
開心咪好囉 =W=
大家就到就得啦
順其自然啦

舊 11-29-10, 02:10 PM   #680
irismong
Goo ◕ ω ◕

真係忍唔住...
邊有d人好似你咁自私架
自己o係度傷風咳
仲要大大聲話自己專登唔戴口罩
就係因為自已鼻塞?! WTX??
頂你丫

PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

此篇文章於 11-29-10 02:13 PM 被 irismong 編輯。
舊 11-29-10, 02:34 PM   #681
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
真係忍唔住...
邊有d人好似你咁自私架
自己o係度傷風咳
仲要大大聲話自己專登唔戴口罩
就係因為自已鼻塞?! WTX??
頂你丫
咁堅?妳同事?

舊 11-29-10, 02:44 PM   #682
irismong
Goo ◕ ω ◕

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
咁堅?妳同事?
佢話佢自己鼻塞會透唔到氣WOR!!!!!
堅到爆TIM啦~ 呢位人兄~~~

舊 11-29-10, 04:43 PM   #683
irismong
Goo ◕ ω ◕

阿人兄仲要加多句...
"戴口罩咪我自己吸返哂D菌"
............... 真係極品

舊 11-30-10, 09:43 PM   #684
豬級狩獵者
Senior Gamer
殘存亦沒路兵敗如山倒

註冊日期: Apr 2008
引用:
"戴口罩咪我自己吸返哂D菌"
呢句要讚好丫
豬級狩獵者 目前離線  
舊 12-01-10, 10:54 AM   #685
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

deleted

此篇文章於 12-03-10 11:39 AM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線  
舊 12-06-10, 10:44 AM   #686
拉迪-史加羅
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
女友送了BRITHDAY GIFT 比我(一個入面裝滿佢手摺的星星的樽)
心甜中

舊 12-06-10, 01:48 PM   #687
Diana

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 拉迪-史加羅 查看文章
女友送了BRITHDAY GIFT 比我(一個入面裝滿佢手摺的星星的樽)
心甜中
好pure的純愛,
Diana 目前離線  
舊 12-06-10, 01:51 PM   #688
Diana

對了,聖誕情版會不會聚哦?
Diana 目前離線  
舊 12-06-10, 10:47 PM   #689
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
引用:
作者: 芭比添丁 查看文章
對了,聖誕情版會不會聚哦?
等我同你單對單聚會啦

(`・ω・´)

此篇文章於 12-06-10 10:52 PM 被 才子 編輯。
才子 目前離線  
舊 12-06-10, 11:13 PM   #690
綾小路雷太

冇人冇物,我都想聚。

舊 12-06-10, 11:21 PM   #691
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
應該唔會搞,
大家都忙,暫時各自私聚算吧

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線  
舊 12-07-10, 05:03 PM   #692
Diana

引用:
作者: 才子 查看文章
等我同你單對單聚會啦
你甘多佳人,排晒成條旺角都唔論到我啦>.<
Diana 目前離線  
舊 12-07-10, 05:04 PM   #693
Diana

引用:
冇人冇物,我都想聚。
雷太大大你問下沙皮大大出唔出,出的話搞屯門版囉~
Diana 目前離線  
舊 12-07-10, 05:05 PM   #694
kita
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: 拉迪-史加羅 查看文章
心甜中
good, so sweet!!
kita 目前離線  
舊 12-07-10, 07:12 PM   #695
綾小路雷太

引用:
雷太大大你問下沙皮大大出唔出,出的話搞屯門版囉~
好啦我打去問下阿妹

佢覆左24, 26 ok

此篇文章於 12-07-10 07:15 PM 被 綾小路雷太 編輯。
綾小路雷太 目前離線  
舊 12-07-10, 10:40 PM   #696
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
真係玩BBQ =口=?

狼 目前離線  
舊 12-07-10, 10:56 PM   #697
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
問一個好唐突既問題
如果要買一份30蚊以下、要有意義既禮物送俾一個我唔識既異性朋友
大家會諗到買d乜?

引用:
好啦我打去問下阿妹

佢覆左24, 26 ok
屯門版 > 24 & 26?
下雪邊界 目前離線  
舊 12-07-10, 11:57 PM   #698
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
問一個好唐突既問題
如果要買一份30蚊以下、要有意義既禮物送俾一個我唔識既異性朋友
大家會諗到買d乜?

屯門版 > 24 & 26?
送俾一個我唔識既異性朋友
1) 卡片
+
2) 以下任擇
a) 書本 (我知30蚊勉強左少少)
b) 小飾物(我個人來說最討厭收到,但勝左易送)
c) 有特色的實用品,例如

狼 目前離線  
舊 12-08-10, 06:15 AM   #699
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
引用:
你甘多佳人,排晒成條旺角都唔論到我啦>.<
錯, 我dry到裂...

(`・ω・´)
才子 目前離線  
舊 12-08-10, 11:53 AM   #700
卡柏

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
引用:
作者: 才子 查看文章
等我同你單對單聚會啦
芭比姐係我女神, 我都想呀.....
卡柏 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 10:06 PM

手機版 | APP版