Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12  ... 最後
照相館>我們的醫療天國[機鏡損壞炫耀區]
ビスケット 08:19 PM 03-11-08
1塊變3塊....
所以我覺得之前M大唔駛扑爛塊Filter......

砌唔返埋了?
a
KKH 09:19 PM 03-11-08
個內 ring 有 thread, 可以扭番上去~
KTN 12:14 PM 04-04-08
我不想換機

Strider 12:30 PM 04-04-08
嘩點解咁大粒塵...
KTN 01:01 AM 04-16-08
35mmF2連機帶燈高空倒地
結果和上次一樣...
KIM 01:15 AM 04-16-08
作者: KTN:
結果和上次一樣...
金仔上次想買過支新槍(玩具)前, 都故意將支舊槍作高空墜地的行為~~~!
原來大人同小朋友都會用同一招數~
KTN 01:29 AM 04-16-08
係影相途中放係側邊,手不慎一撞......

35F2個FOUSRING又突了出來,AF不能,MF擰不動
Rabbidas 01:33 AM 04-16-08
係影相途中放係側邊,手不慎一撞......

35F2個FOUSRING又突了出來,AF不能,MF擰不動
証明唔o岩你用
要粗用就轉3514吧..
ビスケット 09:05 PM 04-16-08
結果和上次一樣...
其實是上天推你一把?

KTN 10:57 PM 04-16-08
下文

心裏一怒,於是以K流絕活
45度向地下一擲...
手執35,像鋤頭般...啪啪啪啪....
現在運作正常,AF比以前順,MF比以前更順
大砲整完之後一直都運作不順......現在一天都光了....大砲
riceking 11:23 PM 04-16-08
K字輩果然十分之屈機...

Rice
KKH 01:05 AM 04-17-08
哥哥, 我明白你的感受! 恭喜~ 恭喜~
hpsimon 10:29 PM 04-17-08
時間: 2008年3月16日11時23分
地點: 維多利亞公園
事件經過: 借用米王1.2級水杯,被強大的入光打散快門
結果: 俾勁揪大砲搞到要食一個月麵包

真.朱皮 05:45 PM 04-28-08
十年唔用一次既內閃..
今日一彈出黎就park左一聲...
閃唔出了....
hsbchk 11:36 PM 04-29-08
作者: 真.朱皮:
十年唔用一次既內閃..
閃唔出了....
well...這是上課不留心的後果
真.朱皮 12:41 AM 04-30-08
作者: hsbchk:
龍大你串我
M-eye 02:24 AM 04-30-08
真係想爆粗....

話說前日拿住部5D返娘家....

講明係內對焦花了定污了....

交低身後事.....

CS姐姐就樣衰衰笑笑口說:[記住下次不好自己沬啦喎~]

我:[#]

我沬不沬關妳鬼事麼...鬼叫妳們又無相應除塵方法提供...

5D又特別入塵...花了拿上來有保都仲要不包整又要比錢.....

比埋錢整仲要仲要嘈嘈嗊
咁你點玩中古或古董鏡呀???

支支都有塵的....

作者: ビスケット:
1塊變3塊....
所以我覺得之前M大唔駛扑爛塊Filter......

砌唔返埋了?
a
不用煩嘛...一了百了....用到現在...好爽....
^^
KTN 07:56 AM 04-30-08
怎同呀,我部新機來
FF5D特別惹塵

作者: M-eye:
咁你點玩中古或古董鏡呀???

支支都有塵的....
>skip<

KKH 11:41 PM 07-27-08
電飯煲的 joystick 鬆掉了, 用 joystick 改 setting 要靠撞彩............ (╯-_-)╯╧╧
ZERO NEKO 12:04 AM 07-28-08
作者: KKH:
電飯煲的 joystick 鬆掉了, 用 joystick 改 setting 要靠撞彩............ (╯-_-)╯╧╧
佢又會咁啱時間慨
KTN 09:31 AM 07-28-08
事出必有因ノシ

作者: ZERO NEKO:
佢又會咁啱時間慨

亞飛 04:10 PM 07-28-08
作者: 真.朱皮:
十年唔用一次既內閃..
閃唔出了....
作者: hsbchk:
唔好意思...其實我想問下點解會咁!?
是否因為個彈弓太勁 彈爆左?
咁即係唔可以由得內閃自己彈出來?
要用手幫佢溫柔地放出來?
KKH 07:08 PM 07-28-08
事出必有因ノシ
沒有. 只是電飯煲都出到第三代了, 所以上天看不慣我的初代電飯煲安然無恙.

因此很不幸地我需要換傻瓜雞. 新雞要求如下 -

類型: Compact DC
用途: 拍 whiteboard, 餐桌, 海鮮檔 (係真海鮮檔, 唔係你地成日去o個o的).
功能: 3X optical zoom, RAW (註*), 合理 macro, 光學防震, usable ISO800.
外型: 炫耀 OUT 啦, 浮誇才是王道. 不過浮誇得來必須有品味.

(註*) RAW 要可以由 CS2 來 edit. 事先用 DNG converter 來 convert 再給 CS2 去 read 是可以接受的.

不及格的都不考慮, 看來只有一部怎看都說不上浮誇的雞能豬狗可以說是勉強拉車邊......

... 好 sad.
apache 11:33 PM 07-28-08
作者: KKH:
睇尼唔係偶然bo
M-eye 02:19 AM 07-29-08
齊齊入LX3啦....
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12  ... 最後

返回主題版面