Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-17-12, 10:58 PM   #601
加瑪
God of Gamer
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
唔知呢2周比賽又要打幾多期書呢

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-12, 11:01 PM   #602
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
唔知呢2周比賽又要打幾多期書呢
紐曼西亞 vs 皇馬
拉科 vs 巴塞

巴塞 vs 紐曼西亞
皇馬 vs XXX (呢場應該極速帶過話皇馬贏波就算)

照計頭三場都會有得睇 + 好長...
可能要成年
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-12, 11:03 PM   #603
加瑪
奧脫福的一條小草

引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
紐曼西亞 vs 皇馬
拉科 vs 巴塞

巴塞 vs 紐曼西亞
皇馬 vs XXX (呢場應該極速帶過話皇馬贏波就算)

照計頭三場都會有得睇 + 好長...
可能要成年
又係奧運完o左都仲未有得睇奧運

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
舊 04-05-12, 12:20 AM   #604
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 04-05-12, 12:28 AM   #605
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
無追開,究竟個神有幾勁?

舊 04-05-12, 12:32 AM   #606
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
己經決定放棄睇佢既作品.....

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-12, 12:46 AM   #607
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
格鬥漫畫
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-12, 06:21 PM   #608
加瑪
奧脫福的一條小草

老賊轉死性呀咁快踢完兩場?

舊 04-10-12, 05:52 PM   #609
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
新一話(最終話)睇左漢化
巴塞, 皇馬兩場波都極速帶過, 就咁話巴塞志偉入波贏 / 皇馬輸1:0就算
皇馬個場仲要拿度尼零射門

之後到奧運篇?

唔知遲下志偉vs天使呢場波打幾耐呢
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-12, 07:08 AM   #610
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
新一話(最終話)睇左漢化
巴塞, 皇馬兩場波都極速帶過, 就咁話巴塞志偉入波贏 / 皇馬輸1:0就算
皇馬個場仲要拿度尼零射門

之後到奧運篇?

唔係呀化~!?
有時我覺得~我作故事都好過佢個D~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-12, 08:03 AM   #611
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

引用:

打足4年

回顧番之前最長果場波係唔係南葛VS明和最後果場?加時加時再加時,好似打足5本
其實長唔緊要,最緊要好睇,而家看番仲好好睇

其實有無人真係計住佢每場波用幾多話畫

舊 04-11-12, 12:41 PM   #612
加瑪
奧脫福的一條小草

引用:
作者: 小草 查看文章
打足4年

回顧番之前最長果場波係唔係南葛VS明和最後果場?加時加時再加時,好似打足5本
其實長唔緊要,最緊要好睇,而家看番仲好好睇

其實有無人真係計住佢每場波用幾多話畫
點都多唔過ROAD TO 2002巴塞對皇馬掛

舊 04-11-12, 12:57 PM   #613
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
點都多唔過ROAD TO 2002巴塞對皇馬掛
係WO 打左7本 VOL9 - VOL15

舊 04-11-12, 01:57 PM   #614
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
都唔係好長姐
望望福本某漫畫打一晚麻雀打佐10年以上
仲要唔係中間斷佐連載
真係想哭
由手機版發出
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-12, 02:44 PM   #615
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
佢同久保邊個大格d?

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-12, 06:30 PM   #616
DQGUNDAM

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
看足球小將只因情意結,今時今日,計故事內容同畫功,好多足球漫畫好過佢

做人要有責任,衰左要認,錯左要道歉

做人要有品德,不要強詞奪理,生安白做

動森夢番地:3600-0295-3743
DQGUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-12, 06:33 PM   #617
dust11

註冊日期: Aug 2010
張圖畫到...
好似利華爾同志偉一齊出收山腳咁
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-12, 10:43 PM   #618
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
其實睇到世青篇到瑞典都仲算好睇, 飛左荷蘭之後, 對巴西又唔夠精彩...

之後走番真實系直頭無咩意欲追...

舊 04-12-12, 07:03 AM   #619
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: 搖搖 查看文章
其實睇到世青篇到瑞典都仲算好睇, 飛左荷蘭之後, 對巴西又唔夠精彩...

之後走番真實系直頭無咩意欲追...
瑞典係最後好睇個場啦~利雲個角色寫得好正~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-12, 01:10 PM   #620
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

引用:
作者: (=v=)b 查看文章
瑞典係最後好睇個場啦~利雲個角色寫得好正~
呢場如果唔係話利雲有心境變化,理論上場波係會輸

舊 03-14-13, 04:50 PM   #621
money
◆.西野司命.◆

上傳的圖像
檔案類型: jpg 2.jpg (81.0 KB, 15 次查看)

舊 03-14-13, 05:02 PM   #622
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: money 查看文章
囉去影印換左個髮型又可以送俾第2個
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-13, 04:04 PM   #623
money
◆.西野司命.◆

高橋陽一さんの人気サッカーマンガ「キャプテン翼」の新シリーズ「キャプテン翼 
ライジングサン」が、28日発売の「グランドジャンプ」(集英社)14年3号から連載を
スタートすることが18日発売の同誌14年2号で明らかになった。バルセロナでリーグ優勝
決定戦を迎える翼が、五輪の頂点を目指し、U-23の日本代表キャプテンとして
活躍するというストーリーになる。

「キャプテン翼」は、81~88年に週刊少年ジャンプで連載され、その後もヤングジャンプなどで
続編が連載されたサッカーマンガ。連載当時はサッカーブームを起こしてマイナー競技だった
日本のサッカーの普及に貢献。さらにアニメは日本だけでなく世界各国で放送され、世界各国の
スター選手が好きな作品として挙げることも多い。現在、翼はブラジルへ渡ってプロになり、
その後スペインのバルセロナで激しいポジション争いを制して活躍しているという設定。

28日発売の「グランドジャンプ」14年3号では、表紙と巻頭カラーで、45ページのマンガが
掲載される予定。

舊 12-18-13, 04:09 PM   #624
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
仲黎,睇甘多年先U23。。。
究竟TSUBASA掛靴先定我地D讀者死先
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-13, 04:22 PM   #625
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
日本隊仲有無新人出
定又係佢地?

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
鄭秀文~ La La La (CD+VCD) 第一版, 第二版: 已推出(合併topic" Sammi LaLaLa(正常版),未滿18歲唔買得!?" ) JACKY Neo Music UNIVERSE 25 04-21-04 12:03 AM
S.I.C. 討論區 死 (四)...就完la...新開始就到la... 愚零鬥武多 收藏品討論版 1007 03-31-04 09:07 PM
Sha la la la la 應該屬那類型咩歌?? macross7ra Neo Entertainment TREND 1 02-29-04 05:58 PM
點解呢個玩具site無la la唔work既?? Henry409 收藏品討論版 1 05-17-03 07:18 AM

現在的時間是 04:13 PM

手機版 | APP版