Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > GAF Racing Engine車迷討論區

主題工具 顯示模式
舊 07-19-07, 02:26 AM   #76
RS 200
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
引用:
作者: chandler 查看文章
你玩野咩 我之前揸110咋

所以我想玩架原狀既rs200,聽講冇改既揸落唔似200ps,斯文揸,唔知有冇問題
唔係玩野呀...就係知你而家用緊110...所以問你有冇揸過FR(借人車又好,點都好)....

斯文揸...我諗冇問題o既....不過買得佢返黎....唔踩下又好對唔住自己....一踩快起上黎又驚揸唔掂.....好矛盾

不過聽你講話想買架自動波...都好d o既....如果買棍仔...真係要之前操下車先好買~
RS 200 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-07, 08:49 AM   #77
基斯托別尼
Insane Gamer
為你服務的車手

註冊日期: Jul 2004
呢排有人借架OPEL OMEGA 3000CC俾我渣 , 真係幾爽

舊 07-19-07, 09:54 AM   #78
Hidekii
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: seetold 查看文章
正確d係Clio Renault Sport
冇V6

另外半邊渣完RALLY唔見得人...
師兄用d70,唔怪得影得咁靚
Hidekii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-07, 09:56 AM   #79
Hidekii
Crazy Gamer

引用:
作者: HONDA 查看文章
有次係土瓜灣某車房見到架911 GT3落場版
土瓜灣某車房專做貴架車, 老拉呀, 老波呀, 老林呀個d

經過個度成日都見到好多靚車
舊 07-19-07, 10:45 AM   #80
機動盜賊首領-電

註冊日期: May 2002
PSN  IDgutscharm
引用:
作者: Hidekii 查看文章

木廠街個間??
法拉利,瑪沙拉蒂間廠就係後面條街嘛.(宋王台道)
見到靚車好正常.

機動盜賊首領-電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-07, 11:09 AM   #81
Hidekii
Crazy Gamer

引用:
作者: 機動盜賊首領-電 查看文章
木廠街個間??
法拉利,瑪沙拉蒂間廠就係後面條街嘛.(宋王台道)
見到靚車好正常.
馬頭圍道近碼頭個邊
舊 07-19-07, 10:02 PM   #82
chandler
上海之夜的第七章

註冊日期: Feb 2002
引用:
作者: RS 200 查看文章

斯文揸...我諗冇問題o既....不過買得佢返黎....唔踩下又好對唔住自己....一踩快起上黎又驚揸唔掂.....好矛盾

不過聽你講話想買架自動波...都好d o既....如果買棍仔...真係要之前操下車先好買~
我淨係可以揀自動波,阿妹要揸

legacy B4如何?

accord 2.4又點?

http://www.28car.com/sell_dsp.php?h_...srh=accord+2.4

thx

I am not concerned about planning for the future.
I will let future take care of itself.
chandler 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-07, 10:47 PM   #83
seetold
Eternal Flame™
真貧窮堅冇錢....

註冊日期: Sep 2002
XBox Live Gamertagseetold
引用:
師兄用d70,唔怪得影得咁靚
唔好叫師兄啦
個牌考左3年,到依幾個月先有車渣
有時連波都入錯....
我叫番你做師兄就差唔多...

別:d70係頹人入門機姐,比起樓上d入門機
真係小巫見大巫...

舊 07-20-07, 08:57 AM   #84
Hidekii
Crazy Gamer

引用:
唔好叫師兄啦
個牌考左3年,到依幾個月先有車渣
有時連波都入錯....
我叫番你做師兄就差唔多...

別:d70係頹人入門機姐,比起樓上d入門機
真係小巫見大巫...
我比你頹dd, 用d50

最近入左支魚眼, 影車車好正的說!
舊 07-20-07, 11:16 AM   #85
snowman
┌───────┐
Ben 10

註冊日期: Jun 2002
各位渣架車去遊車河, 通常會去邊?
有冇路線提供?

舊 07-20-07, 10:00 PM   #86
seetold
真貧窮堅冇錢....

其實我想問城門水塘點去
見星期日得閒想去行一轉...
不過果頭有冇得泊車?

舊 07-21-07, 06:59 PM   #87
snowman
┌───────┐
Ben 10

今日入o左一轉石澳
石澳道多彎, 都好難開得快

我開50附近, 都搞到後面一堆車堆住係度, 後面有架仲要爬o左我頭
後尾返的時候開多少少, 開到60頭, 驚塞住後面, 但諗諗下又驚有相機影快相

請教有經驗的駕駛者, 速度控制方面應該點平衡?

舊 07-21-07, 08:01 PM   #88
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
石澳道行50
咁你行咁急做乜?

舊 07-21-07, 08:11 PM   #89
snowman
┌───────┐
Ben 10

引用:
作者: メソウサ 查看文章
石澳道行50
咁你行咁急做乜?
因為後面好似比我塞住一堆車, 有d內疚感

舊 07-21-07, 11:57 PM   #90
メソウサ
The One

佢地急佢地o既事啦
你冇做錯又駛乜要陪人急

舊 07-22-07, 07:59 PM   #91
seetold
真貧窮堅冇錢....

今日終於洗完車~

舊 07-28-07, 01:05 PM   #92
snowman
┌───────┐
Ben 10

領匯又加價喇

之前我樓下領匯要1900蚊租我都已經xx聲, 好在最後都係泊番私人屋苑

舊 07-29-07, 10:53 AM   #93
メソウサ
The One

引用:
作者: snowman 查看文章
領匯又加價喇

之前我樓下領匯要1900蚊租我都已經xx聲, 好在最後都係泊番私人屋苑
諗起十年前都係千零蚊
同e+比簡直唔係人租

舊 08-01-07, 12:33 AM   #94
seetold
真貧窮堅冇錢....

一直都泊街邊~
一個仙都唔使比~

舊 08-01-07, 12:45 AM   #95
snowman
┌───────┐
Ben 10

引用:
一直都泊街邊~
一個仙都唔使比~
泊街!? 點長泊?

舊 08-01-07, 01:17 AM   #96
seetold
真貧窮堅冇錢....

本身住村屋
根本唔會有差佬入黎
鐘意的話,打橫泊都仲得

舊 08-01-07, 01:20 AM   #97
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
本身住村屋
根本唔會有差佬入黎
鐘意的話,打橫泊都仲得
我又係村屋~而且公司又有泊車津貼~唯一係油費自費!!!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-07, 01:25 AM   #98
seetold
真貧窮堅冇錢....

計我自己...
係出街先要比泊車錢,但都係比盡都係5-60...
真係豪都豪左去...

不過油錢真係好貴...
一星期入200...
都唔夠我渣兩日....

舊 08-01-07, 11:43 AM   #99
Hidekii
Crazy Gamer

引用:
作者: KIM 查看文章
我又係村屋~而且公司又有泊車津貼~唯一係油費自費!!!
太幸福了~
舊 08-01-07, 11:49 AM   #100
RR7
Banned
極光團團員

註冊日期: Jul 2007
引用:

柴灣工業區都有間專做呢d......
佢地個大佬 比老闆叫番大陸做 d津貼係任佢開..有錢到痴線
RR7 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 12:19 PM

手機版 | APP版