Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-19-06, 04:20 PM   #526
jason_kasim
God of Gamer
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
d作畫真係靚左
d人無點走樣
garuru講句"要親自解決自己個細佬"那場好似熟口熟面咁

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-06, 04:40 PM   #527
cloud

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsteve_ho110
呢兩集好睇~~

人並不是生來給打敗的。人可被消滅,但不能夠被打敗。

Hemingway (1899-1961)
cloud 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-06, 06:45 PM   #528
zero9394
Junior Member

註冊日期: Mar 2005
岩岩睇完101,期待第102話中.

仲要等成個禮拜...慘...
zero9394 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-06, 01:19 PM   #529
Raze
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDRazeLok
引用:
作者: riceball
唔知係唔係心理作用,總覺得呢兩話的作畫好左
我都覺得係, o個頭好似畫得圓o左~
Raze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-06, 02:15 PM   #530
ralf8888
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: jason_kasim
d作畫真係靚左
d人無點走樣
garuru講句"要親自解決自己個細佬"那場好似熟口熟面咁
宇宙騎士?
ralf8888 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-06, 12:16 AM   #531
阿棠
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
XBox Live GamertagTOM AIKAWA
正呀 我o岩o岩睇完...
月光蝶邊度@@?
GP04係點既樣@@?

UE Triple.fi 10 Pro 黎左啦黎左啦黎左啦!!!!!
http://www.ultimateears.com/superfi/...ueMetallic.htm
阿棠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-06, 12:22 AM   #532
spencer777
W. W. J. D

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: 阿棠
正呀 我o岩o岩睇完...
月光蝶邊度@@?
GP04係點既樣@@?
GP04我唔見

Giroro阿哥扮GP02就有

舊 03-23-06, 12:25 AM   #533
阿棠
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
XBox Live GamertagTOM AIKAWA
引用:
作者: spencer777
GP04我唔見

Giroro阿哥扮GP02就有
成套夾著晒上身

UE Triple.fi 10 Pro 黎左啦黎左啦黎左啦!!!!!
http://www.ultimateears.com/superfi/...ueMetallic.htm
阿棠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-06, 12:51 AM   #534
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
作者: spencer777
GP04我唔見
Giroro阿哥+長槍+4 wings = GP04G
GP04G

Giroro阿哥

舊 03-23-06, 12:58 AM   #535
spencer777
W. W. J. D

引用:
作者: com1010hkjp
Giroro阿哥+長槍+4 wings = GP04G
GP04G

Giroro阿哥
真係唔講唔覺
如果係實體wing就更似了

舊 03-27-06, 07:19 PM   #536
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

102字幕發現

舊 03-27-06, 07:31 PM   #537
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
下集仲有得打
以為得兩集
點之有三集

舊 03-27-06, 08:07 PM   #538
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

k66 up左做大尉.....
右是EVA.........

舊 03-27-06, 09:44 PM   #539
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
冬樹個書包內竟然有V作戰計劃的說明書
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-06, 11:37 AM   #540
#1plus1#

註冊日期: Aug 2005
k66升個大尉之餘仲笠埋馬沙頭盔

#1plus1# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-06, 08:59 PM   #541
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
下集正, giroro 扮eva二號機, tamama俾kabuto叫醒後明鏡止水, kururu一擊逆轉

舊 03-28-06, 09:01 PM   #542
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

引用:
作者: luciferdark
下集正, giroro 扮eva二號機,
有咩?

舊 03-28-06, 09:37 PM   #543
lalafa

引用:
有咩?
都係紅色既giroro, 係湖底醒覺﹐舉起戰艦(鴨仔船)
lalafa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-06, 09:45 PM   #544
luciferdark

引用:
作者: lalafa
有個有骷髏ge光十字閃一閃, 跟住giroro覺醒

舊 03-28-06, 10:09 PM   #545
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

引用:
作者: lalafa
點解我唔見.........in 102....再睇下先

舊 03-28-06, 10:14 PM   #546
luciferdark

引用:
點解我唔見.........in 102....再睇下先
下集啊~今集灰到極點, 等下集先高潮嘛~

舊 03-29-06, 01:40 AM   #547
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
點解響100話...
K66出必殺技會出左閃光掌???

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-06, 09:28 AM   #548
#1plus1#

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 0001
點解響100話...
可能因為順口

#1plus1# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-06, 09:33 AM   #549
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 0001
點解響100話...
好自然woo, g gundam係最熱血同有格鬥/戰隊feel的gundam
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-06, 07:57 PM   #550
maxwellduo
巨艦大炮主義

註冊日期: Nov 2004
PSN  IDParaMan-Vita
引用:
作者: luciferdark
有個有骷髏ge光十字閃一閃, 跟住giroro覺醒
漫畫版,這個場面有點像使徒.
maxwellduo 目前離線   回覆時引用此篇文章