Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-05-09, 11:46 PM   #201
地獄 貴公子
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2007
PSN  IDChildeAbaddon
XBox Live GamertagChildeAbaddon
今日行過場都仲未見有........
(雖然有都未必買住)
隻野日日提住又live boardcast,越講越睇就越想玩
地獄 貴公子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-09, 12:07 AM   #202
大懶財
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDJACKYSIN
引用:
作者: Sar8 查看文章
我有錢買ps3冇錢買電視
睇人地玩睇左成個lunch.
hey,頹有頹打
用mon都打得既...

引用:
作者: KUSANAGI 草薙 查看文章
項生GJ
中文版好似係tw整

啱聽嘅說話,就係金石良言....相反就當你透明.
(  ̄ー ̄)人(゚д゚;)

此篇文章於 02-06-09 12:13 AM 被 大懶財 編輯。
大懶財 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-09, 01:11 AM   #203
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: romrom2004 查看文章
Live Broadcast - Demon’s Souls
http://ja.justin.tv/esegk
嘩....... really no need to sleep ??

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-09, 01:17 AM   #204
neo2046
(<ゝω・)綺羅星~

咦? 原來可以 Embed
呢個"直播" 真係犀利, 可以幫個thread增加咁多posts

舊 02-06-09, 01:24 AM   #205
大懶財

問左個日本仔.....冇英文介面.......
等中文版la.......

引用:
作者: neo2046 查看文章
嘩....... really no need to sleep ??
尋日5點佢訓左....

舊 02-06-09, 01:25 AM   #206
neo2046
(<ゝω・)綺羅星~

引用:
作者: 大懶財 查看文章
問左個日本仔.....冇英文介面.......
等中文版la.......

尋日5點佢訓左....
你睇到5點??

舊 02-06-09, 01:30 AM   #207
大懶財

引用:
你睇到5點??
唔係...我每個鐘都開一次,5點嗰陣冇野睇.....

舊 02-06-09, 01:43 AM   #208
地獄 貴公子

註冊日期: Sep 2007
PSN  IDChildeAbaddon
XBox Live GamertagChildeAbaddon
引用:
你睇到5點??
如果個個買左隻game番屋企都可以boardcast俾人睇,都幾好!
地獄 貴公子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-09, 01:46 PM   #209
martinyau1979
God of Gamer

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
引用:
作者: 地獄 貴公子 查看文章
如果個個買左隻game番屋企都可以boardcast俾人睇,都幾好!
但係你會唔會玩足24小時先

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-09, 02:48 PM   #210
ndsvspsp

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDPCM-D50
XBox Live Gamertagndsvspsp
引用:
作者: 地獄 貴公子 查看文章
今日行過場都仲未見有........
(雖然有都未必買住)
隻野日日提住又live boardcast,越講越睇就越想玩
好似話10號先有...
ndsvspsp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-09, 02:53 PM   #211
屍神Season
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDSeAsOn724
XBox Live GamertagSeasonF
其實d人點做到直播?
屍神Season 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-09, 03:17 PM   #212
daihamlop
頭像就係我隻新貓仔

註冊日期: May 2005
PSN  IDdaihamlop
我個fd話中文板10號有
唔知堅定流, 錯左咪打頭

講咁多把鬼咩, 整個PSN Portable ID見人先講, 用PS3睇BD無Trophy, 阿毛
自己啱玩嘅games就二千都買, 唔啱嘅兩舊都唔俾

此篇文章於 02-06-09 03:21 PM 被 daihamlop 編輯。
daihamlop 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-09, 03:20 PM   #213

引用:
作者: daihamlop 查看文章
唔知堅定洗, 錯左咪打頭
我都聽聞係10號有中文版, 不過唔肯定就係啦

直播個人轉行做弓戰手, 不過弓既攻擊力好弱

地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-09, 03:24 PM   #214
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
唔知堅定流, 錯左咪打頭
我今日去買game時,相熟的店家都咁講
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-09, 03:34 PM   #215
daihamlop
頭像就係我隻新貓仔

引用:
作者: KUTAR# 查看文章
我今日去買game時,相熟的店家都咁講
我都重Fallout3中
俾你個白金我

講咁多把鬼咩, 整個PSN Portable ID見人先講, 用PS3睇BD無Trophy, 阿毛
舊 02-06-09, 03:37 PM   #216
NieAChunG
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2008
PSN  IDNieAChunG
引用:
作者: martinyau1979 查看文章
我都聽聞係10號有中文版, 不過唔肯定就係啦

直播個人轉行做弓戰手, 不過弓既攻擊力好弱
我諗佢只係射果d"ufo"先至用弓
頭先見佢一直都仲係用劍
NieAChunG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-09, 04:42 PM   #217
KUTAR#

引用:
我都重Fallout3中
俾你個白金我
有本事拎到我A/C俾你又如何?
舊 02-06-09, 04:53 PM   #218
daihamlop
頭像就係我隻新貓仔

引用:
作者: KUTAR# 查看文章
有本事拎到我A/C俾你又如何?
其實有無可能一次過白金
50個lock pick/hack/speech好似好危

舊 02-06-09, 05:18 PM   #219
KUTAR#

引用:
其實有無可能一次過白金
50個lock pick/hack/speech好似好危
OT
OT : 我就係一個save過
不過當然要少少save load同升lv和投能時有技巧

見lock就pick,見電腦就hack
呢兩個就實拎到

Intelligent 最好有8,因為會影響skill點數,每次升lv應該會有20點
開始時Speech就要盡快升到60-70,small guns 30, lock pick 50, computer 50,再盡快學一個"閱讀"技能(skill +2 while reading)
做mission要盡量用speech,因為可以出speech的機會好吃緊
係開頭Lv7前會難打D,之後多數冇問題

另外,如果想要Lv 8,14,20的trophy
記得要做好人,差唔多level(大約一半exp)的時候,去Megatone殺人就好了
並可以按exp的多少設定難度,最後記住升到19 lv的時候用"here and now"技能
立刻上到lv 20,可以節省好多時間

此篇文章於 02-06-09 05:40 PM 被 KUTAR# 編輯。
舊 02-06-09, 08:29 PM   #220
YFW
何でも遊ぶよ~~

註冊日期: Mar 2007
3DS Friend Code5284 1386 7359
PSN  IDbabyhime
XBox Live GamertagHeihime
有無版友買左日版?吾知SSP有無;;

YFW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-09, 10:19 PM   #221
Designer
Registered User

註冊日期: Feb 2004
日本賣斷市

超マゾゲーと評判のPS3「デモンズソウル」が都内で品切れ続出!
http://kotaku.com/5147816/ps3-exclus...is-selling-out

此篇文章於 02-06-09 10:26 PM 被 Designer 編輯。
Designer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-09, 10:26 PM   #222
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
咁要睇返出貨有幾多...

真係咁好玩? 雖然有d似MH

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-09, 10:39 PM   #223

引用:
作者: Designer 查看文章
日本賣斷市

超マゾゲーと評判のPS3「デモンズソウル」が都内で品切れ続出!
http://kotaku.com/5147816/ps3-exclus...is-selling-out

唔怪得知到宜家香港都未有貨番

地球不曾為誰停一停

舊 02-06-09, 10:48 PM   #224
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

註冊日期: Jan 2002
好似話出貨量唔多, 得3萬?
可能開發量認為今時今日哩類畫面陰陰沉沉既硬派動作game,
得d機迷先玩, 自己都無咩信心既情況下出好少貨,
點知賣鬼晒...

不過白騎之後無咩注目作,
無對手既情況下都應該係原因.
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-09, 10:51 PM   #225

引用:
作者: KUSANAGI 草薙 查看文章
咁要睇返出貨有幾多...

真係咁好玩? 雖然有d似MH
草薙大, 怏的買隻嚟試下 , 我三隻GAme , 爆哂quota啦, 呢隻仲觀望緊

地球不曾為誰停一停

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS3] PlayStation®Network ID 收集區(新格式使用中,請重新填寫<P.1>) LKC 攻略及心得交流區 344 01-27-14 05:09 PM
Folks Souls 失われた伝承 [日版已售] 神祕人1號 電視遊戲討論版 248 05-22-08 10:04 AM

現在的時間是 01:08 AM

手機版 | APP版