Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-12-19, 11:02 PM   #251
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
有陣經費不足既feel.....

上兩集都仲有唔少戰鬥場面睇下. 今集打得少之餘, 打果陣都好求奇; 儀器偵測唔到無反應都要講幾次. 仲有精神空間果D似是而非既交錯片段. 感覺係度拖時間; 心靈感應對話於是唔駛造口部動作, 有段立體影像通訊又係無口部動作; 怪獸現身show個影就算; 諸如此類........
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-19, 10:38 PM   #252
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
大橋其實我覺得ok既,
不過除左第二,第三集真係無乜點打, 而且兩次都係吹到天咁大, 跟住落雨收柴極速收工
而且有d細節真係處理得唔好,
基多拉無法計測起碼講了5-10次,
神棍廢話過多, 執著於主角不明所以, 綁住條女又唔知做乜, 而全條船所有族人死晒佢地又點繼續佈教?
男主角中出即飛亦對故事毫無幫助, 基本佢無論上唔上馬, 最後都唔會影響個結局
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-19, 08:02 AM   #253
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
今日先有時間睇
套野其實唔係哥斯拉真係套乜落去都得
成條橋似機人片多過C9
大橋都係一貫老虛既故事,唔算太差
堆檢測外次元既時空錯亂,懶似模似樣既物理解說係OK既
只係睇哥斯拉既人一定唔係expect緊呢D野

此篇文章於 04-01-19 05:02 PM 被 HakiK 編輯。
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-21, 09:16 PM   #254
Heaven
Game Master

註冊日期: May 2013
特撮「ゴジラVSヘドラ」公開、ゴジハムくん生誕20周年を記念したイベント開催
https://natalie.mu/eiga/news/452002
なお「ゴジラ・フェス 2021」は11月4日12時頃から11月10日23時59分までYouTubeのGodzilla Channel ゴジラ(東宝特撮)チャンネルで見逃し配信される。

好有心 YouTube 有得睇
Heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-22, 06:08 PM   #255
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
進撃の巨人 l Capcom 武藤遊戲 街機遊戲討論版 8 03-13-18 01:48 PM
[多機種] 「ゴジラ-GODZILLA-」l 哥斯拉 / Demo 出了啦! l PS3 l 海外版 明年夏天 PS4 武藤遊戲 電視遊戲討論版 57 12-20-14 12:10 PM
[An/iOS] 進撃の巨人 -自由への咆哮。暫日本無料 ZlWS 手機平板遊戲討論版 4 02-27-14 07:15 PM
[Cosplay同人活動] ***Cosplay 進撃の巨人 白薯女!!! TABI Cosplay同人MIX討論區 1 07-09-13 03:35 PM
庵野秀明×宮崎駿×樋口真嗣 特撮短編映画 「巨神兵東京に現わる」 7月10日公開! money 日本動漫畫討論版 16 06-01-12 09:30 PM

現在的時間是 07:56 AM

手機版 | APP版