Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-28-17, 12:36 PM   #176
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
聖誕樹event係咪應該會有後半?
我差3個lv5但得返8個箱可以開
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-17, 01:50 PM   #177
sephirothmk3
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDsephirothmk3tofu
XBox Live GamertagSephirothmk3
引用:
作者: ビスケット 查看文章
聖誕樹event係咪應該會有後半?
我差3個lv5但得返8個箱可以開
日日打就有箱開喇
係event完前升到lv10就得
https://www.youtube.com/watch?v=vfe-HNBsvts

傳下教先

此篇文章於 12-28-17 09:45 PM 被 sephirothmk3 編輯。
sephirothmk3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-18, 04:37 PM   #178
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

XBox Live GamertagSephirothmk3
https://thearmoredpatrol.com/2018/01...amo-literally/

鴨仔車專用迷彩
好想買返來用

舊 02-13-18, 07:53 AM   #179
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

衝啦喂
今次update有埋hd鴨仔
我都諗住買架返黎再玩返

唔知而家迷彩仲會唔會好似以前咁耐唔耐50% off
舊 02-13-18, 09:28 AM   #180
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

有傳今個weekend 會再開賣 defender/obj252U
你缺錢可以買來打錢用
無腦OP蘇蘇重坦

BTW 船果邊有黎姐任務 可以早D開到黎姐用

舊 02-13-18, 07:31 PM   #181
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

諗住整完張display就開始打船
點知上個月一拎返張卡又即刻入廠

買返鴨仔打第一場M牌
上傳的圖像
檔案類型: jpg 1518521405810.jpg (88.6 KB, 3 次查看)
舊 02-13-18, 09:54 PM   #182
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

120218OUESTLESHIP
230217VERYCOLDSHIP
230817GUNSFORANYSHIP
160217GOTOUSSRSHIP
050117BETWEENERSHIP
040117BETWEENSHIP
150715NOTHSFSHIP
020316SUCHABUZZSHIP
301116REVOLUSHIP
210815SUCHABIGSHIP

請在這裡兌換:
https://asia.wargaming.net/shop/redeem/

每個代碼領了後會有一個任務,獎勵是各式旗幟十面。
拎左曲先

舊 02-17-18, 10:45 AM   #183
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

虎1捱完白板鳥
個車頭其實係咪唔應該有任何期望
擺到勁斜都仲係任人穿

鴨仔個迷彩係未出定其實唔係官方的?

此篇文章於 02-17-18 10:48 AM 被 ビスケット 編輯。
舊 02-17-18, 07:04 PM   #184
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

32箱無黎姐
我放棄

舊 03-07-18, 10:27 PM   #185
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

我家黎姊唔做艦娘轉職英靈了

舊 03-11-18, 11:48 AM   #186
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

尋日裝咗船仔試咗幾場
隻game唔駛好似坦克咁練人的?
舊 03-11-18, 11:50 AM   #187
鳳熾魂
God of Gamer
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
尋日裝咗船仔試咗幾場
隻game唔駛好似坦克咁練人的?
一樣要升艦長啦

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-18, 07:20 AM   #188
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
依家我係AUS SER蒲頭多
有時先會係新加坡

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-18, 09:48 AM   #189
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
一樣要升艦長啦
佢要lv5定7先開到船長啊邊似我地個個一早lv15
一開始只可以打電腦連PVE campaign 都無得玩

btw 車果邊班obj字頭既東西搞到T9/T10體驗很差

此篇文章於 03-12-18 06:05 PM 被 sephirothmk3 編輯。
舊 03-12-18, 11:48 PM   #190
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

aus有咩好處?
我見好似好少人
同埋我連過幾次ping都幾高

唔怪得見唔到有人升
我記得開頭好似連開發都冇
要升一兩個Lv先有得俾你睇
舊 03-13-18, 07:52 AM   #191
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
引用:
aus有咩好處?
我見好似好少人

唔怪得見唔到有人升
因為我依家係AUS
坡果邊有時PING會超高
LAG到我打唔到

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-18, 09:34 AM   #192
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
aus有咩好處?
我見好似好少人

唔怪得見唔到有人升
http://wiki.wargaming.net/en/Ship:Account_Level
呢度有寫每個lv可以unlock乜

https://www.youtube.com/watch?v=8JBD3_QSiyA
我地最愛既人工智障錯誤既演示如何開BB

舊 03-22-18, 12:29 AM   #193
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

有friend回鍋
陪佢打低階打到我隻山貓同羅莉豹全部3技

舊 03-28-18, 12:51 AM   #194
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

1.0啲map靚到認唔到路
舊 03-28-18, 10:30 AM   #195
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
1.0啲map靚到認唔到路
尋晚打到好似思覺失調咁
認得小地圖但係望住大畫面完全唔知自己係邊

舊 03-28-18, 09:54 PM   #196
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: sephirothmk3 查看文章
尋晚打到好似思覺失調咁
認得小地圖但係望住大畫面完全唔知自己係邊
有時唔望下mini map直情唔知自己入咗邊個場
用td企後面要靠mini map條線指住先知支炮應該指去邊
有啲map地形又唔同咗
真係要啲時候適應下
舊 04-04-18, 10:53 AM   #197
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

https://thearmoredpatrol.com/2018/04...-quack-bundle/
RU server先可以買到鴨仔迷彩

舊 04-05-18, 09:57 AM   #198
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

亞洲應該遲啲都會有吧?

船送3日P帳
login睇條片就有
舊 04-06-18, 11:35 AM   #199
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
亞洲應該遲啲都會有吧?

船送3日P帳
login睇條片就有
已拎
呢幾日玩type4好舒壓
唔計batchat AP, T92 LT 呢D薄皮車
連T34頭皮都比我一砲打穿
下下見到4位數傷害真係好爽

艦B同艦W連動
https://worldofwarships.asia/ja/news...boration_0402/
http://seiga.nicovideo.jp/seiga/im7101183

此篇文章於 04-06-18 11:55 AM 被 sephirothmk3 編輯。
舊 04-09-18, 10:11 AM   #200
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

https://twitch.worldofwarships.com/zh-tw/
送T5 金BB + 一堆野

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
10/25「藍井エイル WORLD TOUR 2015 -ROCK THE WORLD!- IN HONG KONG」開催決定! URA 日本動漫畫討論版 43 12-31-23 07:17 AM
World of Tanks - 15 vs 15, F2P for Xbox Live Gold (Summer 2013) david 電視遊戲討論版 16 12-21-16 07:06 AM
The best game of the RUnet: Tanks Online Onio PC電腦遊戲討論版 1 10-03-10 10:30 PM
The best game of the RUnet: Tanks Online Onio PC電腦遊戲討論版 0 10-03-10 10:20 PM
[ETC] A Hangar, A Pinhole And A World Record: Building The World's Biggest Camera KKH 照相館 0 05-18-06 08:40 PM

現在的時間是 04:43 PM

手機版 | APP版