Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-10-17, 07:50 PM   #76
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
tier5有得蝦人唔夠視野真係好歡樂
企喺空地300mm打kv1佢乜都睇唔到
高tier冇呢支歌仔唱
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-17, 10:21 AM   #77
sephirothmk3
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDsephirothmk3tofu
XBox Live GamertagSephirothmk3
引用:
作者: ビスケット 查看文章
tier5有得蝦人唔夠視野真係好歡樂
企喺空地300mm打kv1佢乜都睇唔到
高tier冇呢支歌仔唱
elc 歡樂既地方仲有好多
比如行到KV2側面貼住佢
望住佢點都壓唔到枝砲落來射你
之後慢慢廚死佢
(適用於全部蘇/日重坦)

sephirothmk3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-17, 12:55 AM   #78
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: sephirothmk3 查看文章
elc 歡樂既地方仲有好多
比如行到KV2側面貼住佢
望住佢點都壓唔到枝砲落來射你
之後慢慢廚死佢
(適用於全部蘇/日重坦)
我成日rrrrr想衝埋啲OI側面但未去到就俾佢一炮打瓜

話說black prince有咩辦法盡量玩好啲?
已經賣豚飯但都成日俾人扣血
見到kv2呢啲真係高佢1個tier都仲要俾佢蝦
舊 09-12-17, 09:56 AM   #79
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

XBox Live GamertagSephirothmk3
引用:
我成日rrrrr想衝埋啲OI側面但未去到就俾佢一炮打瓜

話說black prince有咩辦法盡量玩好啲?
已經賣豚飯但都成日俾人扣血
見到kv2呢啲真係高佢1個tier都仲要俾佢蝦
黑王子只可以賣頭. 不過賣果陣記得食fing頭丸
裝甲(頭)係T7來講唔差T9重坦248穿遠小小穿你頭有D難度
千萬不要側擺
因為傻邱系列既設計比人正面打履帶會扣血
呢部野已經唔算坑(英國標準)
下一部既卡到瘋
下下一部蒸發者(白板裝態 完全體既征服者好車一輛)
先會令你生不如死

舊 09-12-17, 10:52 AM   #80
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

哇頂唔講都冇留意原來3部傻邱履帶裡面都有車身
唔怪得有時正面射歪飛咗埋履帶都扣血
不過冇得賣頭時擺豚飯靠側面呃跳射應該冇死錯人?
即係咁樣遮住畫面右邊車頭↓

尋晚做敗家仔幾乎由開場射金彈射到完場
諗住今次仲唔係俾錢買M牌點知都係唔夠
上傳的圖像
檔案類型: jpg 1505183775902.jpg (81.6 KB, 5 次查看)
舊 09-12-17, 11:06 AM   #81
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

對面係IS祖傳122
175mm穿

舊 09-12-17, 11:16 AM   #82
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

咁會穿嘅面積都唔算大嘅
好過俾個車頭出黎任人打

再唔係唯有睇下有冇啲自己友啱size
襯佢出咗去時頂住佢車尾等佢慘死然後拎佢條屍黎賣頭
舊 09-12-17, 11:21 AM   #83
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
咁會穿嘅面積都唔算大嘅
好過俾個車頭出黎任人打

再唔係唯有睇下有冇啲自己友啱size
襯佢出咗去時頂住佢車尾等佢慘死然後拎佢條屍黎賣頭

nonono 後面就係彈藥架
你唔想俾人爆頭都係少露為妙XD

此篇文章於 09-12-17 11:42 AM 被 sephirothmk3 編輯。
舊 09-12-17, 11:52 AM   #84
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

嗚呀唔怪得彈藥庫成日壞
舊 09-12-17, 04:02 PM   #85
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

https://thearmoredpatrol.com/2017/09...-swap-details/
下個patch前記得出到T10先
可能又好似foch155咁買一送一

舊 09-12-17, 06:37 PM   #86
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

呢條線我原本諗住玩到大支檸架傻7就停
就係諗住tier10會絕版+買一送一先衝埋佢

下一架個彈藥庫直情擺喺車頭
英國佬啲設計真係領先世界50年
舊 09-12-17, 09:53 PM   #87
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
呢條線我原本諗住玩到大支檸架傻7就停
就係諗住tier10會絕版+買一送一先衝埋佢

下一架個彈藥庫直情擺喺車頭
英國佬啲設計真係領先世界50年
卡到瘋我FE晒parts都玩到我跪左係度
慢慢享受啦

舊 09-13-17, 12:11 AM   #88
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: sephirothmk3 查看文章
卡到瘋我FE晒parts都玩到我跪左係度
慢慢享受啦
其實我而家有34萬fe可以fing
應該會喺呢條線fing晒佢
唔排除成架車skip咗佢

不過而家錢都係一個問題...
black prince成日射金彈蝕住錢黎嬴...

此篇文章於 09-13-17 12:13 AM 被 ビスケット 編輯。
舊 09-13-17, 02:24 AM   #89
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
其實我而家有34萬fe可以fing
應該會喺呢條線fing晒佢
唔排除成架車skip咗佢

不過而家錢都係一個問題...
black prince成日射金彈蝕住錢黎嬴...
你FE晒卡到瘋+蒸發者 = 百夫長線除左隻105L7其他配件開晒
抵玩ga:
你有金帳全金只要夠傷害都唔會蝕錢
我玩E100未又係全金
收支平衡到ga

舊 09-13-17, 12:33 PM   #90
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

1場black prince 1場小強咁打都和到條數嘅
小強搵到錢又想試下衝3條線(不自量力)打多幾場都冇乜所謂
尋晚開始打時錢有200萬,black prince打咗2萬exp都仲係200萬

9.20.1唔知幾時出
如果9月內update真係幾抆水

話說black prince好似都可以貼日本ht側面屈機
尋晚有場同架o ho隻揪諗住橫死掂死硬食咗佢1炮之後貼埋去
佢又好似真係冇我符射我唔到

此篇文章於 09-13-17 12:37 PM 被 ビスケット 編輯。
舊 09-13-17, 09:10 PM   #91
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
1場black prince 1場小強咁打都和到條數嘅
小強搵到錢又想試下衝3條線(不自量力)打多幾場都冇乜所謂
尋晚開始打時錢有200萬,black prince打咗2萬exp都仲係200萬

9.20.1唔知幾時出
如果9月內update真係幾抆水

話說black prince好似都可以貼日本ht側面屈機
尋晚有場同架o ho隻揪諗住橫死掂死硬食咗佢1炮之後貼埋去
佢又好似真係冇我符射我唔到
黑王子到215B 需要大約55萬EXP
升patch 10月中
開金帳+reserve努力D應該夠XD
利申:還差6萬開到215B 不過要儲錢先買到

舊 09-14-17, 01:11 AM   #92
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

如果10月中的話而家keep住每日萬幾兩萬exp應該都趕得切嘅
蒸發者如果唔理引擎會唔會好大問題?
見到215b本身已經送埋最top個引擎
如果用蒸發者開晒堆引擎都成10萬exp...成半架215b
舊 09-14-17, 01:23 AM   #93
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
如果10月中的話而家keep住每日萬幾兩萬exp應該都趕得切嘅
蒸發者如果唔理引擎會唔會好大問題?
見到215b本身已經送埋最top個引擎
如果用蒸發者開晒堆引擎都成10萬exp...成半架215b
我爬左中坦先
所以除左120砲同頂引擎其他齊晒
相反你開曬既話爬中坦舒服好多
你可以skip一個引擎
最緊要要有頂砲塔+120砲
唔係你會深深感受到點解比人叫蒸發者

舊 09-14-17, 08:08 AM   #94
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

咁應該skip晒啲引擎等開咗215b直接裝頂引擎然後先用蒸發者補返中間嗰2個

計下條數我而家直接skip卡到瘋之後蒸發者都唔知夠唔夠fe開到去頂炮
舊 09-14-17, 09:42 AM   #95
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
咁應該skip晒啲引擎等開咗215b直接裝頂引擎然後先用蒸發者補返中間嗰2個

計下條數我而家直接skip卡到瘋之後蒸發者都唔知夠唔夠fe開到去頂炮
蒸發者無頂跑+頂砲塔同卡到瘋無分別
仲要高一階

舊 09-16-17, 08:25 AM   #96
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

仲有3萬就捱完black prince可以買蒸發
重坦裝垂穩+棍+內膽應該冇錯?

black prince冇辦法賣頭都係繼續側擺
見到kv2同架仔15榴唯有唔同佢哋玩走人
有時同啲t29玩側擺跳多佢幾炮就嬲嬲豬射he埋黎
舊 09-16-17, 03:51 PM   #97
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
仲有3萬就捱完black prince可以買蒸發
重坦裝垂穩+棍+內膽應該冇錯?

black prince冇辦法賣頭都係繼續側擺
見到kv2同架仔15榴唯有唔同佢哋玩走人
有時同啲t29玩側擺跳多佢幾炮就嬲嬲豬射he埋黎
內襯我只裝係日重同鼠爺身上
其他裝風扇/鍍膜
FV215B done \/

此篇文章於 09-16-17 08:24 PM 被 sephirothmk3 編輯。
舊 09-18-17, 09:24 AM   #98
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

夠錢買未?

我都就黎捱完black prince
今晚應該就有蒸發者

以前我係裝到風扇嘅車一定裝風扇
而家其實有啲懷疑每樣buff丁屎咁多係咪真係抵裝
舊 09-18-17, 09:38 AM   #99
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
夠錢買未?

我都就黎捱完black prince
今晚應該就有蒸發者

以前我係裝到風扇嘅車一定裝風扇
而家其實有啲懷疑每樣buff丁屎咁多係咪真係抵裝
打錢做個人任務好快
一場45萬 XDD

你有BIA crew就抵裝

舊 09-20-17, 12:42 AM   #100
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

溫書睇埋最後3個tier啲重坦
一向有車身打車身嘅常識根本不通用嘛
德國佬啲首上隨時硬過炮塔

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
10/25「藍井エイル WORLD TOUR 2015 -ROCK THE WORLD!- IN HONG KONG」開催決定! URA 日本動漫畫討論版 43 12-31-23 07:17 AM
World of Tanks - 15 vs 15, F2P for Xbox Live Gold (Summer 2013) david 電視遊戲討論版 16 12-21-16 07:06 AM
The best game of the RUnet: Tanks Online Onio PC電腦遊戲討論版 1 10-03-10 10:30 PM
The best game of the RUnet: Tanks Online Onio PC電腦遊戲討論版 0 10-03-10 10:20 PM
[ETC] A Hangar, A Pinhole And A World Record: Building The World's Biggest Camera KKH 照相館 0 05-18-06 08:40 PM

現在的時間是 11:50 AM

手機版 | APP版