Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-01-18, 09:50 PM   #226
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
艦長要打or課先有?
本身好似都有隻囡囡合作
入setting轉聲就有,嗰套其實咩來的?

意大利tier4嗰架P40唔知係咪就係ガルパン嗰架所謂重坦?
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-18, 10:48 PM   #227
sephirothmk3
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDsephirothmk3tofu
XBox Live GamertagSephirothmk3
引用:
作者: ビスケット 查看文章
艦長要打or課先有?
本身好似都有隻囡囡合作
入setting轉聲就有,嗰套其實咩來的?

意大利tier4嗰架P40唔知係咪就係ガルパン嗰架所謂重坦?
ARP同高校艦隊都有連動艦長
oh btj 呢個week日本船特價
好想快D出天城
P40 未Duce 坐駕

此篇文章於 05-02-18 11:45 AM 被 sephirothmk3 編輯。
sephirothmk3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-18, 11:56 AM   #228
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: sephirothmk3 查看文章
ARP同高校艦隊都有連動艦長
oh btj 呢個week日本船特價
好想快D出天城
P40 未Duce 坐駕
咁意大利玩到tier4就停了
舊 05-03-18, 11:18 AM   #229
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

XBox Live GamertagSephirothmk3
https://worldofwarships.eu/en/news/c...missions-2018/
有德國船長mission做了
望落唔難
特技係vigilance 同jack of all trade

舊 05-03-18, 02:24 PM   #230
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

咦船嗰邊啲艦長唔係好似坦克咁個個都由頭開始練?
唔同人有唔同skip?
舊 05-03-18, 05:40 PM   #231
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
咦船嗰邊啲艦長唔係好似坦克咁個個都由頭開始練?
唔同人有唔同skip?
都係要由頭練起
不過有上限 max 19 skill point
課金成日會送10skill船長可以一用
傳奇艦長唔同在於某D skill比人強
e.g.德國果個jack of all trade skill加成10% 普通係5%
仲有兩位真人艦長強過傳奇版
一個係五十六大提督
http://wiki.wargaming.net/en/Ship:Unique_Commanders
一個係公牛海爾賽
https://www.facebook.com/wowsdevblog...57570641235939
呢兩個自己有特殊技能,要靠開成就先發動到

此篇文章於 05-03-18 05:45 PM 被 sephirothmk3 編輯。
舊 05-04-18, 12:04 AM   #232
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

←仲係hea緊tier2未見過艦長
睇真啲個event要tier5先有份玩...

肝完意粉呢幾日hea玩返低tier補返啲M牌
用英國牙籤仔吉死人原來好舒壓
舊 05-04-18, 08:49 AM   #233
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
←仲係hea緊tier2未見過艦長
睇真啲個event要tier5先有份玩...

肝完意粉呢幾日hea玩返低tier補返啲M牌
用英國牙籤仔吉死人原來好舒壓
終於係discount 完之前肝出天城
課隻石錘出來先來 3草野T4BB 好抵
如果你之前有拎隻免費德州$78可以再買多5k金
同埋德州未T5船lor

舊 05-04-18, 11:26 PM   #234
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

痴線...
自己友啲bot成日喺我後面放魚雷
見到都已經避唔到
舊 05-04-18, 11:29 PM   #235
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

放心 PVP都一樣
依家有得拎蘇聯特規艦長
cent5好型好正好好用
忍唔住買左

舊 05-05-18, 12:00 AM   #236
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

呢隻game有冇話中自己友啲攻擊扣少啲?
試過開場冇耐就滿血食4發魚雷即沈
舊 05-05-18, 04:03 PM   #237
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
呢隻game有冇話中自己友啲攻擊扣少啲?
試過開場冇耐就滿血食4發魚雷即沈
恭喜比人DS
就算你9萬幾血大和比人一次9個裝甲區都係要跪

舊 05-08-18, 02:21 AM   #238
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

車房無啦啦多咗架T32 FL嘅?
借俾你玩一排的?a
舊 05-08-18, 09:55 AM   #239
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
車房無啦啦多咗架T32 FL嘅?
借俾你玩一排的?a
比T44 FL同T32FL你試玩frontline mode的
frontline mode未可以platoon.... WG既工程師又搞事

舊 05-08-18, 10:45 AM   #240
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

嗰兩架嘢有冇話之後會收返?
冇嘅話多兩架金車打下錢都好
兩架嘢好似性能一樣但錢同exp係金車待遇

frontline好似用返自己啲車入都得?
舊 05-08-18, 02:26 PM   #241
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
嗰兩架嘢有冇話之後會收返?
冇嘅話多兩架金車打下錢都好
兩架嘢好似性能一樣但錢同exp係金車待遇

frontline好似用返自己啲車入都得?
https://worldoftanks.asia/zh-tw/cont...e-regulations/
官網詳細介紹
見baha D人講
防守有252u/defender 你就是神
進攻有centurion5/1 你就是神

舊 05-08-18, 02:56 PM   #242
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
https://worldoftanks.asia/zh-tw/cont...e-regulations/
官網詳細介紹
見baha D人講
防守有252u/defender 你就是神
進攻有centurion5/1 你就是神
即係車會收返但人可以keep返
今晚睇下趕唔趕得切返去試下先
舊 05-08-18, 03:35 PM   #243
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
即係車會收返但人可以keep返
今晚睇下趕唔趕得切返去試下先
T32比你都唔用啦
咁垃圾
雖然T44係好車
但係點解唔用銀幣版升OP430 or HEAT54

舊 05-08-18, 05:32 PM   #244
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
T32比你都唔用啦
咁垃圾
雖然T44係好車
但係點解唔用銀幣版升OP430 or HEAT54
我T29玩完成年都未買T32
高一個tier但用返同一支炮真係睇見都覺得辛苦
舊 05-10-18, 12:09 AM   #245
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

frontline mode 好正
場場有15萬income
又多EXP
打得又舒壓

舊 05-10-18, 09:30 PM   #246
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

晚晚返到去開機都啱啱過鐘冇得玩
舊 05-10-18, 10:56 PM   #247
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

30幾萬收入
呢幾日打frontline 我既銀幣1日1M咁升緊
今晚試下用埋+50% income boost 先

此篇文章於 05-11-18 02:25 PM 被 sephirothmk3 編輯。
舊 05-12-18, 11:55 PM   #248
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

張display好似唔係好頂等順frontline
耐唔耐會lag一下

frontline打返黎啲exp其實係平分落用過嘅車定係點計?
舊 05-14-18, 09:03 AM   #249
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
張display好似唔係好頂等順frontline
耐唔耐會lag一下

frontline打返黎啲exp其實係平分落用過嘅車定係點計?
分開計
每架車打幾多傷害有自己exp
尋晚買埋架T10瑞典芝士都還有9M剩
好希望呢個mode可以常駐
咁以後唔會再有錢既煩惱

舊 05-22-18, 10:21 PM   #250
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

frontline可能成日俾人哋啲飛機開咗光都唔知
玩家第六感已經信唔過

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
10/25「藍井エイル WORLD TOUR 2015 -ROCK THE WORLD!- IN HONG KONG」開催決定! URA 日本動漫畫討論版 43 12-31-23 07:17 AM
World of Tanks - 15 vs 15, F2P for Xbox Live Gold (Summer 2013) david 電視遊戲討論版 16 12-21-16 07:06 AM
The best game of the RUnet: Tanks Online Onio PC電腦遊戲討論版 1 10-03-10 10:30 PM
The best game of the RUnet: Tanks Online Onio PC電腦遊戲討論版 0 10-03-10 10:20 PM
[ETC] A Hangar, A Pinhole And A World Record: Building The World's Biggest Camera KKH 照相館 0 05-18-06 08:40 PM

現在的時間是 12:23 PM

手機版 | APP版