Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-29-17, 10:00 AM   #126
sephirothmk3
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDsephirothmk3tofu
XBox Live GamertagSephirothmk3
引用:
作者: ビスケット 查看文章
如果唔係絕版咁又唔駛咁急肝埋
雖然買一送一都係抵

hakamod我個fd都有用
嗰日上個fd屋企佢裝晒mod我即刻唔識玩
我估佢會好似maus拆線咁 唔會買一送一bo

haka mod 有齊GuP語音, 米哭車庫, 痛車skin 你點會唔識玩

sephirothmk3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-17, 10:00 PM   #127
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

XBox Live GamertagSephirothmk3

依家多左名人堂可以自high lol

舊 09-30-17, 02:50 PM   #128
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
仲以為可以3個exp+100%疊埋一齊用
原來同類型只可以用1個
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-17, 11:04 PM   #129
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

215b就黎搞掂
尋日俾美國佬支155正面打穿2次炮塔唔係弱點嘅位
嗰支嘢上金彈都係得320居然咁都打得穿
舊 10-08-17, 01:05 AM   #130
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
215b就黎搞掂
尋日俾美國佬支155正面打穿2次炮塔唔係弱點嘅位
嗰支嘢上金彈都係得320居然咁都打得穿
我都搞惦埋4502B
慢慢儲錢等特價買車
T9定T10 155砲先
T10果支375穿ga
同埋你個頭皮51mm人地支砲155 overmatch晒

舊 10-09-17, 11:33 PM   #131
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

tier9 t30同t95都穿過
之後仲試過俾t34連續打穿炮盾3次
去tank.gg睇過個炮盾好微妙
正面硬嘅位去到350但可以350個位旁邊就忽然得返250
炮盾又係...支炮旁邊平嘅位得250唔怪支炮成日一場俾人打壞幾次

155會俾佢刷頭皮我都知
仲要加埋頭皮上面就係車長塔
俾155對住嗰度黎打真係大Q鑊

肝完exp唔想肝錢
賣晒d工具箱同v鏡套現買215b
肝咗成個月hea返一排先

conq玩到後半決心賣隊友成績先好返少少
不過自己top tier時賣人哋啲tier8真係好鬼樣衰
同埋話就話炮控好
但黑仔起上黎可以400m睇住2架t95爬過但收晒圈射咗成分鐘都冇炮中
上金彈顏射t29 t34 t30嗰啲又成日飛咗去炮盾邊位
舊 10-10-17, 09:02 AM   #132
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

跑控同準度兩樣野wo
conq 跑控好即係移動中個圈唔會發得好大
加埋佢縮圈快,你探頭射一砲唔洗瞄就射到
所以conq中距離2、3百米伸縮砲係好屈的
你想400米外下下中要靠蘇蘇信仰砲先得
我玩瑞驅.25準度未又係飛到周圍都係

舊 10-10-17, 10:02 AM   #133
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

youtube睇人表演真係擰個炮塔埋去唔收圈就中
我就衝出去雞手鴨腳又怕死想拿拿臨射完走人結果成日射咗落地
舊 10-10-17, 10:32 AM   #134
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
youtube睇人表演真係擰個炮塔埋去唔收圈就中
我就衝出去雞手鴨腳又怕死想拿拿臨射完走人結果成日射咗落地
你得閒望下EmbryonicJourney點打會嚇死人.完全表演級(平均4~5K WN8既癲佬)
雖然佢已經脫坑

舊 10-11-17, 11:38 AM   #135
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

睇完都學唔到
佢個acc好多片都睇唔返要搵backup

超蒸發個炮塔正面睇好ok
玩嗰時喺後面睇勁嘔心
嗰啲一支支嘢好似俾外星生物寄生咁
舊 10-11-17, 12:13 PM   #136
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
睇完都學唔到
佢個acc好多片都睇唔返要搵backup

超蒸發個炮塔正面睇好ok
玩嗰時喺後面睇勁嘔心
嗰啲一支支嘢好似俾外星生物寄生咁
sirfoch 同circon都睇得過 有時仲會見到佢地platoon
一個係死都唔用金彈 一個係我就是有錢想射就射 全部好歡樂

碾完呢架快D去碾蘇蘇重坦線(全線爽打無坑車)
T10,ST1,IS4來緊都會改

舊 10-12-17, 01:39 AM   #137
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: sephirothmk3 查看文章
sirfoch 同circon都睇得過 有時仲會見到佢地platoon
一個係死都唔用金彈 一個係我就是有錢想射就射 全部好歡樂

碾完呢架快D去碾蘇蘇重坦線(全線爽打無坑車)
T10,ST1,IS4來緊都會改
得閒搵黎睇下
不過我覺得最易學都係打嗰時自己友有勁人
有時跟佢行一轉即刻覺得成個map立體咗好多

唔係喎tier7架is我覺得都幾伏下
tier7 ht我覺得最揪得係t29同p虎
oni都算麻煩,就算上金彈可以爽穿但佢射15cm he的話都係要互相傷害
舊 10-12-17, 11:21 AM   #138
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
得閒搵黎睇下
不過我覺得最易學都係打嗰時自己友有勁人
有時跟佢行一轉即刻覺得成個map立體咗好多

唔係喎tier7架is我覺得都幾伏下
tier7 ht我覺得最揪得係t29同p虎
oni都算麻煩,就算上金彈可以爽穿但佢射15cm he的話都係要互相傷害
390 alpha T7全重坦入面最大力
仲要有斯大林加持全速行緊都可以自瞄一砲射爆300米外全速輕坦
這樣的神車你話伏?

T7 HT強車點解無虎1
虎P差唔多最廢果架
歐尼醬邊有armor可言..... 邊度平打邊度就穿喇

此篇文章於 10-12-17 11:23 AM 被 sephirothmk3 編輯。
舊 10-12-17, 11:22 PM   #139
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
390 alpha T7全重坦入面最大力
仲要有斯大林加持全速行緊都可以自瞄一砲射爆300米外全速輕坦
這樣的神車你話伏?

T7 HT強車點解無虎1
虎P差唔多最廢果架
歐尼醬邊有armor可言..... 邊度平打邊度就穿喇
詳細希望
兩架都係用88但同級銀彈打埋P虎度大部份地方一半半機會
西住大人就100mm裝甲...如果要去到支炮出埋黎就一定好大面積俾人穿到,我覺得難用好多喎
我自己係諗住先玩P虎,冇頂炮都有裝甲呃下人
開咗頂炮之後西住大人最多都係捱埋履帶炮塔就搞掂
舊 10-13-17, 02:34 AM   #140
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
詳細希望
兩架都係用88但同級銀彈打埋P虎度大部份地方一半半機會
西住大人就100mm裝甲...如果要去到支炮出埋黎就一定好大面積俾人穿到,我覺得難用好多喎
我自己係諗住先玩P虎,冇頂炮都有裝甲呃下人
開咗頂炮之後西住大人最多都係捱埋履帶炮塔就搞掂
虎1 DPM 2500 虎P連2000都無
5秒1飛203穿長88+T7最厚血無人換得贏佢
虎P既所謂裝甲只可以騙新手
虎1雖然前面得100側面得80,但係好標準既豆腐塊側擺反而易過虎P
P個前甲左右兩邊得80點擺都有弱點仲要reload7秒幾8秒
人地虎1射完你2飛縮埋返去你都未load到第2飛
虎P個死人車長塔高過虎1一倍
係山地賣頭你未射到人車長就可以暴斃幾次
仲有砲控 機動全部虎1贏曬
而且人地只要用wn8彈你果塊200mm就變左同100mm無分別
P.S.法國T7隻薄皮重坦AMX都好用嫁(上金變330alpha OP到爆)
https://tanks.gg/compare/tiger-i?t=t...x-m4-45_61211j

此篇文章於 10-13-17 10:07 AM 被 sephirothmk3 編輯。
舊 10-13-17, 04:27 PM   #141
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

虎1食1炮還2炮玩法我都有聽過
不過好似好高手向
如果第1炮斷唔到履帶變咗回合制食1炮還1炮就好蝕

虎p面豬登嗰兩塊我都成日打
不過面積唔大始終唔係炮炮中嘅
除非形勢大好如果唔係見到虎P同哥哥我好多時都上金彈打
其他ht都係銀彈穿到就穿到,會跳嘅上金都係跳
所以先覺得呢2部特別麻煩
舊 10-17-17, 01:52 PM   #142
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

銀幣一晚一球咁穩定增長緊 XD

舊 10-18-17, 10:25 PM   #143
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

打咩咁好賺?
呢排都係每日打幾場首勝就收工
等update咗先打返多啲
cgc好似今個月唔會buff住?
舊 10-19-17, 09:21 AM   #144
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
打咩咁好賺?
呢排都係每日打幾場首勝就收工
等update咗先打返多啲
cgc好似今個月唔會buff住?
T8金車輪住上
唔洗理輸贏
2K傷6萬
3K傷8萬
4K傷過10萬
打曬堆T8金車首勝就得

舊 10-20-17, 01:32 AM   #145
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
T8金車輪住上
唔洗理輸贏
2K傷6萬
3K傷8萬
4K傷過10萬
打曬堆T8金車首勝就得
我開得出去賺錢嘅得t25pilot1同t3485m
conq蝕住打嗰排都係用呢兩架吊命,不過玩黎玩去都係得兩架真係幾悶
話說215b變咗金車會唔會可以用黎打錢呢?
金車嗰架4突會多啲exp但唔會多啲錢
舊 10-20-17, 09:41 AM   #146
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
我開得出去賺錢嘅得t25pilot1同t3485m
conq蝕住打嗰排都係用呢兩架吊命,不過玩黎玩去都係得兩架真係幾悶
話說215b變咗金車會唔會可以用黎打錢呢?
金車嗰架4突會多啲exp但唔會多啲錢
買?
panther 128 開始堆金車全部都OK
我記得獎勵金車全部無賺錢同代訓bonus

舊 10-20-17, 12:26 PM   #147
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
買?
panther 128 開始堆金車全部都OK
我記得獎勵金車全部無賺錢同代訓bonus
緊係打返黎啦
架4突exp有 bonus但錢就冇
不過架嘢用落覺得只係多啲血嘅tier4
舊 10-20-17, 02:15 PM   #148
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
緊係打返黎啦
架4突exp有 bonus但錢就冇
不過架嘢用落覺得只係多啲血嘅tier4
買幾架OP金車啦

唔好講4突
T55A我都覺得唔係咁好用

舊 10-21-17, 07:45 AM   #149
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

嗰堆車我仲係得架4突
我連LT15都未過到
原本諗住儲5個囡囡去渣虎1搞到而家都未齊人

又有車金送5萬exp event
如果嗰5萬想過俾其他車嘅人應該點做?
chaffee嗰車人如果直接坐落t25好似會紅字
咁會唔會食少咗or直情食唔到exp架?
舊 10-22-17, 12:08 PM   #150
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
嗰堆車我仲係得架4突
我連LT15都未過到
原本諗住儲5個囡囡去渣虎1搞到而家都未齊人

又有車金送5萬exp event
如果嗰5萬想過俾其他車嘅人應該點做?
chaffee嗰車人如果直接坐落t25好似會紅字
咁會唔會食少咗or直情食唔到exp架?
BIA 同SIA通用 所以唔洗一定5條女一架車
個個做車長先有最大效益
5萬唔係T8 only 咩?
你最後果場想邊架車拎5萬就用邊架打一場就得

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
10/25「藍井エイル WORLD TOUR 2015 -ROCK THE WORLD!- IN HONG KONG」開催決定! URA 日本動漫畫討論版 43 12-31-23 07:17 AM
World of Tanks - 15 vs 15, F2P for Xbox Live Gold (Summer 2013) david 電視遊戲討論版 16 12-21-16 07:06 AM
The best game of the RUnet: Tanks Online Onio PC電腦遊戲討論版 1 10-03-10 10:30 PM
The best game of the RUnet: Tanks Online Onio PC電腦遊戲討論版 0 10-03-10 10:20 PM
[ETC] A Hangar, A Pinhole And A World Record: Building The World's Biggest Camera KKH 照相館 0 05-18-06 08:40 PM

現在的時間是 01:18 PM

手機版 | APP版