Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-20-17, 11:05 AM   #101
埃及使者
God of Gamer
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: ビスケット 查看文章
而家其實有啲懷疑每樣buff丁屎咁多係咪真係抵裝
諗法正確
但當你冇其他野裝果陣都係要佢

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-17, 11:14 PM   #102
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
蒸發者呢啲軟下體其實可以點擺角?
好似下面咁擺諗住呃完炮先出去
但次次都俾人打穿扣血+斷履帶
又唔似靠牆嗰邊履帶出咗黎俾人打

ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-17, 08:09 AM   #103
埃及使者
玻璃般的存在

咁樣擺已經輸哂
要用尾出,障礙物遮住底盤
不過征服者呢D軟身點擺都會穿

29中午會返到香港,睇下大家幾時得閒
或者到時入GAME見到打聲招呼吧

GGF - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
舊 09-22-17, 12:12 PM   #104
sephirothmk3
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDsephirothmk3tofu
XBox Live GamertagSephirothmk3
蒸發者個車身側面有圓形砲塔環凸起
點擺都係比人爽穿
唔好用側面騙砲
你只可以中距離賣砲控

BTW 紀伊第二套迷彩潮到出水
幾千金走唔甩

https://www.youtube.com/watch?v=5Ie2jCeQvVU

sephirothmk3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-17, 12:41 PM   #105
埃及使者
玻璃般的存在

係,征服者唔會係最前線擋砲
跟住硬車走,做火力支援
偽中坦既玩法

GGF - 棄坑

舊 09-22-17, 02:30 PM   #106
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

XBox Live GamertagSephirothmk3

佛陀戰艦

此篇文章於 09-22-17 02:48 PM 被 sephirothmk3 編輯。
舊 09-23-17, 02:30 AM   #107
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

原來唔好去頂炮...

KV2我係跟隊友搵食,上前線但唔頂炮
等隊友呃完炮對面縮晒我先出去收圈
射完一炮又再食20秒花生等下次出去抽水
中距離真係未玩過

唔頂炮的話蒸發者裝垂穩reload風扇好了

高tier場成日俾人收路費或者直頭封路過唔到
呢兩個map都玩左邊同上面成日都卡住喺半路過唔到
跟住俾人黑槍or spg招呼
繼續行又俾人打,留喺原地又俾人打
舊 09-23-17, 08:51 AM   #108
埃及使者
玻璃般的存在

上圖,出生點綠色
重坦基本上行下路走唔甩
如果冇ARTY可以搶右下角條路
不過我自己從來都唔落去
因為要靠班豬隊友夠醒先生存到
而且路又窄又多高低位,隨時俾隊友頂住/推落水

下圖,出生點綠色
都係右線,一黎建築物較多,針對重坦起碼有保護先
二黎左線太空礦,對家進取D既SCOUT一下子睇哂,之後就準備返車庫都得
即使去到EF1,都好容易兩側受敵,但又冇可能轉到線,因為速度唔夠快
TD可以考慮係中間抽下水先再決定點走

我自己就係咁玩既

GGF - 棄坑

此篇文章於 09-23-17 08:53 AM 被 埃及使者 編輯。
舊 09-23-17, 01:36 PM   #109
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

綠色2個map都好穩陣,紅色就大Q鑊
第1個map成日俾人喺H7開光跟住上面山啲黑槍就打落黎
想衝去H8咩cover都冇隨時仲要食多前面幾炮
第2個map又係去到D0好易俾人開光跟住對面F4F5啲黑槍就黎
舊 09-23-17, 01:50 PM   #110
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

上圖邊個贏到最右下角差唔多贏9成
下圖右邊都係
所以有得衝都要衝過去
不過衝之前要望下對面咩車
衝到keypoint 守唔到同自殺無分別
衝到但係豬隊友無腦唔知同你一齊推結果比人反退都試過
1vs29 / 3vs27 so fun to play lol

舊 09-23-17, 06:39 PM   #111
埃及使者
玻璃般的存在

引用:
綠色2個map都好穩陣,紅色就大Q鑊
第1個map成日俾人喺H7開光跟住上面山啲黑槍就打落黎
想衝去H8咩cover都冇隨時仲要食多前面幾炮
第2個map又係去到D0好易俾人開光跟住對面F4F5啲黑槍就黎
肯定有我份,因為用td我都鍾意抽陣水先轉位

引用:
作者: sephirothmk3 查看文章
上圖邊個贏到最右下角差唔多贏9成
下圖右邊都係
所以有得衝都要衝過去
不過衝之前要望下對面咩車
衝到keypoint 守唔到同自殺無分別
衝到但係豬隊友無腦唔知同你一齊推結果比人反退都試過
1vs29 / 3vs27 so fun to play lol
有arty就會危險d
因為果個位冇cover,又隨時塞死哂

GGF - 棄坑

舊 09-25-17, 10:06 AM   #112
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

bonus code: MOTLINE
個人儲備(x5)、乘組員經驗值加速(x5)、自由經驗加倍(x5)

舊 09-25-17, 01:42 PM   #113
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

條code點用?
話說呢啲exp加倍我儲儲埋埋應該都有一百幾十個
舊 09-25-17, 03:05 PM   #114
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
條code點用?
話說呢啲exp加倍我儲儲埋埋應該都有一百幾十個
login 禮品店 係右上角你個名度有得入code.
儲來做乜 有得用就用啦
100% EXP連埋其他bonus場場5K EXP不是夢

舊 09-25-17, 03:41 PM   #115
埃及使者
玻璃般的存在

睇左DEZ既GAMEPLAY
FV4005會唔會BUFF得太過份
學佢話齋隨時2萬DAM都有

GGF - 棄坑

舊 09-25-17, 04:36 PM   #116
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
作者: 埃及使者 查看文章
睇左DEZ既GAMEPLAY
FV4005會唔會BUFF得太過份
學佢話齋隨時2萬DAM都有
成個頭都係20mm比人叫shitbarn
唔buff盡佢點會有人玩
雖然係sirfoch愛車

舊 09-25-17, 06:35 PM   #117
埃及使者
玻璃般的存在

引用:
成個頭都係20mm比人叫shitbarn
唔buff盡佢點會有人玩
雖然係sirfoch愛車
BUFF到前50KM、後15KM
彈量到20、左右各90度
未BUFF前邊有咁歡樂

我堆T10好多都係玩1,2場就收埋

GGF - 棄坑

舊 09-25-17, 07:43 PM   #118
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
作者: 埃及使者 查看文章
BUFF到前50KM、後15KM
彈量到20、左右各90度
未BUFF前邊有咁歡樂

我堆T10好多都係玩1,2場就收埋
左右唔係180咩?
同埋仲有10度俯角
不過快咗=移動擴圈都成比例咁大咗
我估全速行緊個圈應該仲大過T49用152

https://www.youtube.com/watch?v=V82vIWRhmqU

circon 用到傻左lol

此篇文章於 09-25-17 11:31 PM 被 sephirothmk3 編輯。
舊 09-27-17, 12:02 PM   #119
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

爬完215跟住又要爬龜
邊有咁多個肝?
舊 09-27-17, 08:37 PM   #120
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
爬完215跟住又要爬龜
邊有咁多個肝?
你由CGC爬過去lor
聽講CGC遲D霸夫

舊 09-27-17, 10:26 PM   #121
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

其實本身已經爬到at15不過冇乜特別就每日打場首勝算數慢慢爬
同埋諗住開咗conway先買土龜

cgc buff乜嘢?有新炮?
呢架伏嘢我有keep到,得閒渣出去報復社會
舊 09-27-17, 11:08 PM   #122
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
其實本身已經爬到at15不過冇乜特別就每日打場首勝算數慢慢爬
同埋諗住開咗conway先買土龜

cgc buff乜嘢?有新炮?
呢架伏嘢我有keep到,得閒渣出去報復社會
塊面由80mm變成200mm

舊 09-28-17, 12:31 AM   #123
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
塊面由80mm變成200mm
我寧願佢行快啲...
好似話會開條新線接住cgc落去?
舊 09-28-17, 03:40 PM   #124
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

引用:
我寧願佢行快啲...
好似話會開條新線接住cgc落去?
CGC線我估頂車就係183
始終史實車佢唔夠膽亂咁delete

推介個mod pack
http://hakamod.blogspot.com/search/l...BC%89%E9%BB%9E

舊 09-28-17, 11:52 PM   #125
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

如果唔係絕版咁又唔駛咁急肝埋
雖然買一送一都係抵

hakamod我個fd都有用
嗰日上個fd屋企佢裝晒mod我即刻唔識玩

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
10/25「藍井エイル WORLD TOUR 2015 -ROCK THE WORLD!- IN HONG KONG」開催決定! URA 日本動漫畫討論版 43 12-31-23 07:17 AM
World of Tanks - 15 vs 15, F2P for Xbox Live Gold (Summer 2013) david 電視遊戲討論版 16 12-21-16 07:06 AM
The best game of the RUnet: Tanks Online Onio PC電腦遊戲討論版 1 10-03-10 10:30 PM
The best game of the RUnet: Tanks Online Onio PC電腦遊戲討論版 0 10-03-10 10:20 PM
[ETC] A Hangar, A Pinhole And A World Record: Building The World's Biggest Camera KKH 照相館 0 05-18-06 08:40 PM

現在的時間是 10:45 AM

手機版 | APP版