Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-27-11, 04:58 PM   #651
豆腐
God of Gamer
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
通常唔要又work 既Mac, 整好後我會send去明愛/義工....唔....ok ok, 下次留部比你
幫我整返好部macbook pro我都會感謝你

舊 08-27-11, 04:59 PM   #652
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
通常唔要又work 既Mac, 整好後我會send去明愛/義工....唔....ok ok, 下次留部比你
舉定手....
本來尋晚都想問芭比TRADE ,有既我可以要/買

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 05:13 PM   #653
Noyeah
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009
引用:
係咪見者有份?
Noyeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 05:17 PM   #654
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: Noyeah 查看文章
係咪見者有份?
你係富豪, 唔好貪心好喎

舊 08-27-11, 05:38 PM   #655
Noyeah

引用:
作者: >>>>>劉伯<<<<< 查看文章
劉伯~~到雷太都未到我啦~~~~
舊 08-27-11, 05:43 PM   #656
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
原來老野係富豪, 早知琴晚叫佢幫大家找尾數...

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 05:49 PM   #657
Noyeah

引用:
作者: 才子 查看文章
原來老野係富豪, 早知琴晚叫佢幫大家找尾數...
佢認錯人喇~ 哈哈~~
舊 08-27-11, 06:10 PM   #658
The One
業餘歌手

引用:
佢認錯人喇~ 哈哈~~
你唔好扮野呀(我屈你

舊 08-27-11, 06:17 PM   #659
Godfather教父

註冊日期: Apr 2009
http://www.gaforum.org/showthread.ph...=1#post9332327

怪不得昨日大家對管理層一致劣評,我今天亦認同了
Godfather教父 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 06:33 PM   #660
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
琴日女友call要早走....sorry!
按摩好正...XD
芭比完全唔似素顏喎
多謝碧克既診証!

如果係飲紅酒我絕對歡迎,MASS GAME對我嚟講有點兒超齡既感覺

舊 08-27-11, 06:35 PM   #661
The One
業餘歌手

引用:
作者: Norm 查看文章
按摩好正...XD
芭比完全唔似素顏喎
多謝碧克既診証!

如果係飲紅酒我絕對歡迎,MASS GAME對我嚟講有點兒超齡既感覺
成年人做成年事

舊 08-27-11, 06:35 PM   #662
才子
量地總監

引用:
一開始我仲以為聖姑係你女朋友, 見你地前後腳走先知道諗多左

(`・ω・´)
舊 08-27-11, 06:37 PM   #663
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: beagleflash 查看文章
真係巧爽架
左右夾攻喎。
點知有咁多人聽到先得架。

係唔係天下第一部Mac機?我都有一千零一張相架。
部mac好像是他的
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 06:58 PM   #664
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 查看文章
舉定手....
本來尋晚都想問芭比TRADE ,有既我可以要/買
呢度都舉定手…話說我部小白唔係好夠力
盲鬼大大建議我上MBP 15"...有既單聲…
引用:
係咪見者有份?
你識用咩
引用:
作者: >>>>>劉伯<<<<< 查看文章
佢係富豪?證據…
引用:
x 2
引用:
作者: 過客 查看文章
部mac好像是他的
妳講得岩,係盲鬼架

舊 08-27-11, 07:00 PM   #665
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
世上很多東西,並不是肉眼見到的表面是真實!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 07:21 PM   #666
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
特登等你地誤會下
其實我比較怕羞....唔敢一個人嚟

舊 08-27-11, 07:32 PM   #667
The One
業餘歌手

聖姑條仔

引用:
特登等你地誤會下
其實我比較怕羞....唔敢一個人嚟
咬死你

舊 08-27-11, 09:49 PM   #668
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
紅酒會我OK ga~至少果度無什麼什麼罰牌玩~=_="
不過教父game鬥智鬥力,可惜無時間,如果唔係都幾好玩~^^
X 至少果度無什麼什麼罰牌玩

O 至少果度唔駛對住滅龍士

滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 11:07 PM   #669
碧克

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
X 至少果度無什麼什麼罰牌玩

O 至少果度唔駛對住滅龍士

玩game都要識睇時機,十居其九都唔識/唔熟,人地唔入局唔係錯喎
好明顯你今次就估錯晒形勢啦

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 11:35 PM   #670
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
引用:
原本無想過來架 我係比佢蚊來架咋 男友邊有佢咁高大威猛丫

舊 08-27-11, 11:41 PM   #671
才子
量地總監

教父比killer殺左

引用:
作者: 管家婆 查看文章
原本無想過來架 我係比佢蚊來架咋 男友邊有佢咁高大威猛丫
咁你下次帶埋條仔出黎啦

(`・ω・´)
舊 08-27-11, 11:43 PM   #672
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: 碧克 查看文章
玩game都要識睇時機,十居其九都唔識/唔熟,人地唔入局唔係錯喎
好明顯你今次就估錯晒形勢啦
尋晚同舊年聚同我半粒字都冇講過+冇去過三年前版聚唔知頭唔知路就學人做嫁娘m9

你都係追post睇清睇楚三年前版聚topic再PM 俾所謂熟人俾埋相你睇先好站亂歌柄。

認真:一人少一句,費事又俾攪手出post+PM打孖o黎發火監人收聲。以上

此篇文章於 08-27-11 11:52 PM 被 滅龍士 編輯。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 11:44 PM   #673
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
按摩好正...XD
芭比完全唔似素顏喎
多謝碧克既診証!

真係素顏素到無朋友,杯邊連唇膏痕跡都沒有架。
好歹也是個化妝師,其實有時都好想擺自己個素顏出黎,畫個個程俾大家睇,
Is so funny
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 11:46 PM   #674
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
引用:
好歹也是個化妝師,其實有時都好想擺自己個素顏出黎,畫個個程俾大家睇,
好靚丫你

舊 08-27-11, 11:47 PM   #675
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
咱都以為你化左淡妝!!
嘛,可能因為見過你殘到隻鬼咁樣而造成既反差...?

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 10:31 PM

手機版 | APP版