Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 03-11-11, 02:20 PM   #926
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: POKA 查看文章
真正有桃花既男人係唔會咁得閒上網晒
我唔知點接你波好

舊 03-11-11, 02:43 PM   #927
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
好耐無人send sms比我了.
除左電話費..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線  
舊 03-11-11, 03:43 PM   #928
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 才子 查看文章
你唔開心時我都冇抽你水, 你睇下你
算把啦你, 因間享度多個證人就唔好啦

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 03-12-11, 12:34 AM   #929
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
算把啦你, 因間享度多個證人就唔好啦
你講野實在太難理解

(`・ω・´)
才子 目前離線  
舊 03-13-11, 02:00 PM   #930
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
要自己準備好自己, 先可以迎接往後既挑戰甚至經歷
我有反省過自己以前有咩做錯,同做得唔好
其實, 係唔少.......

所以, 現階段, 都係平常心面對一切,
唔敢祈求同奢望太多......

舊 03-14-11, 12:15 AM   #931
綾小路雷太

引用:
作者: Seppie 查看文章

Step by step,其他事情不用擔心太多。

明天返新工
今天晚上的心情很忐忑
感覺就好比當年小學第一天上學一樣。

才發現,我放在公司班飯腳的感情,比我自己想像中更多。
遲鈍的我,才發現原來真正需要分別了,突然間,依依不捨.....

舊 03-14-11, 12:16 AM   #932
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
Step by step,其他事情不用擔心太多。

明天返新工
今天晚上的心情很忐忑
感覺就好比當年小學第一天上學一樣。

才發現,我放在公司班飯腳的感情,比我自己想像中更多。
遲鈍的我,才發現原來真正需要分別了,突然間,依依不捨.....
你都唔好想太多了
天下無不散之筵席
祝開工大吉喇

舊 03-14-11, 12:39 AM   #933
綾小路雷太

引用:
你都唔好想太多了
天下無不散之筵席
祝開工大吉喇
其實我知當我聽日要面對新工作的時候我會好好收拾心情
只係發現自己仍然係咁遲鈍......哈!

舊 03-14-11, 11:50 AM   #934
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
引用:

平常心係非常緊要既心態,心情會比較容易整理。
但記住唔好太平常,因為會變到好求其,無要求。

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
其實我知當我聽日要面對新工作的時候我會好好收拾心情
只係發現自己仍然係咁遲鈍......哈!
遲鈍一下係可以接受既

舊 03-17-11, 04:50 PM   #935
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002

Diana 目前離線  
舊 03-17-11, 09:48 PM   #936
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
還一起喝咖啡呢WW

狼 目前離線  
舊 03-17-11, 11:27 PM   #937
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

只要三折嗎 rz

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 03-17-11, 11:53 PM   #938
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
我想跟芭比喝咖啡,咁又有冇折頭呀?
下雪邊界 目前離線  
舊 03-18-11, 12:34 AM   #939
綾小路雷太

引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
可能要三倍

舊 03-18-11, 03:46 AM   #940
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
[呻下炸]
有時對方習慣左自己存在,將好多工作都推比自己
做係甘心,但對方個態度一去到老馮就頂唔順

自己做哂決定都叫問下我意見,
我都跟據我意願黎發表
換黎一句"你為你自己諗炸?"

個心淡到變得難飲
[/呻下炸]

舊 03-18-11, 09:01 AM   #941
拉迪-史加羅

註冊日期: Dec 2006
上星期日同GF+2個FD食DINNER (1女+1男) , 先發覺女友係一個敏感的人...

舊 03-18-11, 09:02 AM   #942
拉迪-史加羅

引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
只要三折嗎 rz
咪即係得番3成??

舊 03-18-11, 01:11 PM   #943
Diana

引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
可以找我(下午茶喝咖啡哦)...不過工作時間很不定...
有時天天的下午茶時間閒到天天下午茶...
但有時忙到做到嘔突...幸運的是大多是做公關的事,飲好食好...
但自己一個人時便唔想食野...因為唔知食咩好...
衍生出另一個我好難過的問題...同好朋友食飯...
因為太難食太油味精太重...
對住D食物在誓願...朋友問我做咩唔食,我話要慢慢食...其實我對住D食物食唔落...
一個小炒...我肉眼看不見是食物...只看見化學.豬油,味精,色素,香料,防腐...
食完個胃好痛,狂反返D胃酸上口...
但太前提係...其實餐飯都唔平...
同客食飯一餐等如人地一星期...食慣左好野...對自己好...但一稍稍想降低質素...
我覺得自己好賤格...甘多人無野食.個個都係甘食...
但我真係食唔到...我未至於要嘔返出黎...但心理好沈重...

呢個星期好忙...我一個人放工都好晚,唸住去食白粥...但係一食落口...好鹹...有油,...而且有味,
我問店主白粥點解有味...佢話係甘...
昨晚放學又太晚,個朋友帶我去間茶餐廳度食...未行到入去我已經想喊...我坐左係度(卡位)我鬆開了高跟鞋,雙腳踏在他的大腿上...
他說不要玩他...
其實我心想...個地下太油太污糟...我頂唔順...
...但我沒有說出口...

說出這樣的說話一定會有好多人好討厭我...
我試過迫自己成過星期的早餐都是餐旦麵,接著晚上火煱M記...,
然後...成個背部同下巴都長了很多痘痘...
我忌唔住(R)個背部的痘痘...唔小心(R)損左...好痛...
甘大個囡...都未試過背部生甘多痘痘

吃進肚裡的尺度...似乎身心都極限了...
我不知怎麼辦...
什至我不能跟我的朋友家人和客人說...
Diana 目前離線  
舊 03-18-11, 01:15 PM   #944
Diana

現在開始...我除了藥湯同水...所有吃的東西都提不起勁...
怎麼辦...
Diana 目前離線  
舊 03-18-11, 01:53 PM   #945
碧克

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 過客 查看文章
現在開始...我除了藥湯同水...所有吃的東西都提不起勁...
怎麼辦...
自己煮完之後唔食/

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線  
舊 03-18-11, 02:56 PM   #946
拉迪-史加羅

引用:
作者: 過客 查看文章
怎麼辦...
一係心理/生理上出問題

P.S. 我上星期嘔完黃膽水

舊 03-18-11, 05:31 PM   #947
阿Wing
Game Master

呢D算唔算厭食症?
阿Wing 目前離線  
舊 03-18-11, 07:41 PM   #948
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
星期三係九龍城見到個女子激似過客

(`・ω・´)
才子 目前離線  
舊 03-18-11, 10:31 PM   #949
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
似厭食症...睇睇醫生好喎

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線  
舊 03-18-11, 11:10 PM   #950
暉暉816
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
可能需要見下醫生同Dietitian,
有可能係身體因素,如腸胃問題,或者食物刺激/敏感,
亦有機會係心理因素...e.g. 唔乾淨, 唔熟悉的環境,或以前食野的不安經歷。
暉暉816 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:37 AM

手機版 | APP版