Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 11-26-09, 11:17 AM   #126
雷火武
God of Gamer
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
係墮馬既一早墜左啦,依家隻馬唔俾你跌,只有騎師自己落黎

你肯吹雞既排哂隊同你去tim啦,我都想睇下呢位人兄有幾把炮....
成班gaf團包起間餐廳
方便做野
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-09, 11:20 AM   #127
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: ReyMysterioREY 查看文章
一直昨天....我己明了一件事....佢個心仲係度.....但人變了......我行前一步佢就退後一步..=_=
還硬說 同我開始那時都係咁=_=.....
有時d野......呃唔到女人..由其係女人第六感/直覺

佢一直話無野/你想得太多/亂諗.....

可能呢個世界...要變既野變得太快.....我習慣不了=_=.......

可能...我太寵這個人了=_=.......
當我有咩野覺得唔妥時, 我都好憎聽到對方只係咁樣回我lor....
以前佢只會咁回我, 我會係好火好火既
我唔駛你長篇大論講好多野去prove, 但你係咁二都加少少elaboration 得唔得先???

佢e家就開始知我鍾意咁

舊 11-26-09, 05:29 PM   #128
ReyMysterioREY
Banned
GeeGee獸~

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDreyrey
引用:
作者: Seppie 查看文章
當我有咩野覺得唔妥時, 我都好憎聽到對方只係咁樣回我lor....
以前佢只會咁回我, 我會係好火好火既
我唔駛你長篇大論講好多野去prove, 但你係咁二都加少少elaboration 得唔得先???

佢e家就開始知我鍾意咁
應同...

此篇文章於 11-26-09 05:47 PM 被 ReyMysterioREY 編輯。
ReyMysterioREY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-09, 09:41 PM   #129
忘記密碼
Insane Gamer
看甚麼!?

註冊日期: Apr 2006
引用:
你肯吹雞既排哂隊同你去tim啦,我都想睇下呢位人兄有幾把炮....
我想見樓主多d, 佢講d野咁可愛~

舊 11-27-09, 08:22 PM   #130
Banned
GeeGee獸~

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
成班gaf團包起間餐廳
方便做野
派左彩..真係惰馬呀....
ReyMysterioREY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-09, 08:51 PM   #131
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
灘左牌LA!?

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-09, 09:01 PM   #132
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
派左彩..真係惰馬呀....
預左

咁係騎師自己落馬定俾隻馬伸左落黎?cwm26:

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-09, 09:04 PM   #133
Banned
GeeGee獸~

引用:
作者: ayato 查看文章
灘左牌LA!?
呢幾日..我叫左個fd幫我上網起起佢個底...
點知..我只可以比一個字去形容..係濫字
我諗唔到有咩字可以講佢

個fd比左幾條link我睇....
我估唔到佢真係咁濫情.....

同佢講左.佢死口唔應.仲話無須要解釋...跟住.佢發皮四走人...
舊 11-27-09, 09:07 PM   #134
Banned
GeeGee獸~

引用:
預左

咁係騎師自己落馬定俾隻馬伸左落黎?cwm26:

我啦..呢幾日發生既事...
舊 11-27-09, 09:14 PM   #135
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
咁睇清呢個人既真面目都好既

冇蝕底咪執身彩囉....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-09, 09:44 PM   #136
wongmspk

註冊日期: Apr 2009
引用:
呢幾日..我叫左個fd幫我上網起起佢個底...
點知..我只可以比一個字去形容..係濫字
我諗唔到有咩字可以講佢

同佢講左.佢死口唔應.仲話無須要解釋...跟住.佢發皮四走人...
發埋皮四tim重要XD
已判死刊+鞭屍
永不超生
樓主可另覓他愛
不過都係果句,做人心太軟好易死
wongmspk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-09, 10:04 PM   #137
忘記密碼
看甚麼!?

引用:

[好奇]可唔可以略略解釋下~

因為濫情依個罪名,有D奇怪; 如果佢係濫既, 無理由你仲未蝕底~
定係佢之前要求過, 被拒絕之後180度轉變?

此篇文章於 11-27-09 10:19 PM 被 忘記密碼 編輯。
忘記密碼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-09, 10:32 PM   #138
singsingjai
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
樓主唔駛灰, 其實呢度都有好多高質素既男士架! =]

i love toys
i love you!
singsingjai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-09, 11:57 PM   #139
smalltung
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2004
bad ending...大家都預左
不過講詳細d講點bad法?

舊 11-28-09, 12:01 AM   #140
Banned
GeeGee獸~

引用:
作者: 忘記密碼 查看文章
[好奇]可唔可以略略解釋下~

因為濫情依個罪名,有D奇怪; 如果佢係濫既, 無理由你仲未蝕底~
定係佢之前要求過, 被拒絕之後180度轉變?
堅持自己想法....

呢幾日叫個朋友幫我查下佢出面做乜...

結果如我所諗既一樣.....

原來佢濫情濫到咁....一腳踏幾船....=口=
舊 11-28-09, 12:21 AM   #141
Banned
GeeGee獸~

引用:
咁睇清呢個人既真面目都好既

冇蝕底咪執身彩囉....
只係好彩咁..

引用:
作者: wongmspk 查看文章
發埋皮四tim重要XD
已判死刊+鞭屍
永不超生
樓主可另覓他愛
不過都係果句,做人心太軟好易死
今次係我講先..

我直情比埋條LINK佢睇..叫佢解釋一下點解會咁

佢話無須同我解釋咁多...

咁即係..堅KA LA~~

引用:
作者: singsingjai 查看文章
樓主唔駛灰, 其實呢度都有好多高質素既男士架! =]
睇得出睇得出~~~~

引用:
作者: smalltung 查看文章
bad ending...大家都預左
不過講詳細d講點bad法?

呢幾日..同佢討論緊係咪一齊定分手...(佢似乎知道我差唔多爆..)

咁我呢幾日 叫個朋友幫手...起一起條友個底...

個朋友1日之後...E貓答左...叫我睇左之後要冷靜

咁我打開..原來幾條Link...都係D囡囡開貼要幫人 但我見到佢有回貼..

我見到個刻..

第1時間...返白眼...問自己..發生咩事

第2時間...諗起一個字...濫

第3時間..諗起自己...好在.....我堅持自己底線.....

跟住落O黎呢幾日個FD 越找越多......

我唔夠彊去睇...

咁好啦去到今朝...

個FD再找到幾條LINK比我..

有個囡囡徵男朋友.....我見佢又回左..仲話自己用情好尊一.....

個刻我想喊...
但我死忍住..唔想在工作時間喊..

忍到放工返到屋企...頂唔住問佢.....

問佢.....比埋條LINK佢..死口唔應....

我話解釋一下..佢話無須同我解釋....

跟住大家嘈上來...

最後大家都估到....
舊 11-28-09, 12:32 AM   #142
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
終於放下啦
決絕咁飛Q左佢
知道係佢衰.咁仲好.唔會再諗任何野.唔會有任何後悔.明正言順.飛得有理.

如果係唔知真相既情況下分手既話...仲辛苦.
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-09, 12:41 AM   #143
Banned
GeeGee獸~

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
終於放下啦
決絕咁飛Q左佢
知道係佢衰.咁仲好.唔會再諗任何野.唔會有任何後悔.明正言順.飛得有理.

如果係唔知真相既情況下分手既話...仲辛苦.
用明天食飯既錢同時間 去shopping 散心好過...
舊 11-28-09, 12:48 AM   #144
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
用明天食飯既錢同時間 去shopping 散心好過...
賤男四處有~今次當買個教訓
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-09, 12:59 AM   #145
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: POKA 查看文章
賤男四處有~今次當買個教訓
10個男人8個都係賤格見異思遷既

舊 11-28-09, 01:01 AM   #146
忘記密碼
看甚麼!?

引用:
個FD再找到幾條LINK比我..

有個囡囡徵男朋友.....我見佢又回左..仲話自己用情好尊一.....

個刻我想喊...
但我死忍住..唔想在工作時間喊..

忍到放工返到屋企...頂唔住問佢.....

問佢.....比埋條LINK佢..死口唔應....

我話解釋一下..佢話無須同我解釋....

跟住大家嘈上來...

最後大家都估到....
佢回post既時間係同你一齊既時間?

另外,恭喜你.唔洗再喊~

此篇文章於 11-28-09 01:06 AM 被 忘記密碼 編輯。
忘記密碼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-09, 01:16 AM   #147
Banned
GeeGee獸~

引用:
作者: 忘記密碼 查看文章
佢回post既時間係同你一齊既時間?

另外,恭喜你.唔洗再喊~

個囡囡微男朋友個個就係...11月23日..(我好清楚記得個日子..)

個個唔係....

(我喊左1個禮拜零..幾個鐘啦..咩都夠啦...)
舊 11-28-09, 01:21 AM   #148
Banned
GeeGee獸~

其實同佢嘈完冷靜過後..佢都話..係佢自己錯令我咁多懷疑同埋無理過我..

@_@男人..往往都係事後先應自己錯....
舊 11-28-09, 01:32 AM   #149
singsingjai
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: Seppie 查看文章
10個男人8個都係賤格見異思遷既
NONO dont generalise it to the public!

AT LEAST I AM NOTTTT!

i love toys
i love you!
singsingjai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-09, 01:35 AM   #150
smalltung
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2004
估唔到你會起佢底...

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
其實乜野叫做有機??? boycym ~清談館~ 7 01-09-09 04:43 PM
其實打機有冇必要玩到Cossfire咁重本? Minga 手機資訊/電腦軟硬討論 11 12-29-08 04:39 PM
其實這是甚麼心理? 尼路 ~清談館~ 50 12-10-08 02:42 AM
其實咁算唔算盜版? 昏迷童子Sleepy Neo Music UNIVERSE 6 09-27-02 08:59 PM
其實有線咁樣講波..不如... 其卵 體育版 15 06-24-02 03:10 PM

現在的時間是 10:28 AM

手機版 | APP版