Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-31-17, 01:31 AM   #38851
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
http://news.fate-go.jp/2017/class2017_02/

兩個星期咁耐...?

http://news.fate-go.jp/2017/free/

Free quest初回半減
比你地掘石仔
成班水著抽齊都齊職啦
Class PU我諗呢度應該無師兄會抽

>Free quest初回半減
我打哂啦喎...如果唔係初回,半減當比我農下素材都好
引用:
作者: gingq7 查看文章
Free quest半減都要初回限定真係有d搞笑,
其他課金手遊就係怕人唔玩, 最好玩家日日玩10個鐘,
FGO就掉轉, 荒死玩家每日農太多

既然咁怕玩家太快農完無野做, 好心佢地就認真諗吓如何加多d遊戲性, 唔駛下下等劇本救場
我無玩其他手遊唔知la,FGO遊戲性我覺得可以接受(雖然都唔叫好)
可能我身邊d人玩手遊都開外掛自動波/掛機,覺得咁玩無乜意思
不過我都幾不滿佢好多野都有限制(如:傳承結晶,4星狗肉)

舊 08-31-17, 05:09 PM   #38852
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
Fate/Grand Order「デスジェイル・サマーエスケイプ ~罪と絶望のメイヴ大監獄2017~」母親節快樂!

【カルデア広報局より】
連続ログインボーナスの9月交換券(2017)のラインナップをご紹介します。9月に交換可能なアイテムは、竜の牙、凶骨、魔術髄液となります。詳しくは→news.fate-go.jp/2017/0831rdsg/ #FateGO

http://news.fate-go.jp/2017/0831rdsg/

舊 08-31-17, 11:21 PM   #38853
psidef

註冊日期: Apr 2007
換多5符白果......又要儲過

舊 09-01-17, 12:00 AM   #38854
Hextor

註冊日期: Feb 2008
5符黎多隻奶光
應該用晒運
都係收手唔抽黑吾
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-17, 04:44 AM   #38855
the fool
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
雖然明知無報酬但照清哂今次event D Quest
打多幾場夠素材換埋要o既野(同時清姬絆10埋)終於可以收工

話時話,今次送隻凛好唔好用?無多餘資源升orz(拉二都仲未靈三,但又想升左女僕王上lv90先...)

舊 09-01-17, 08:56 AM   #38856
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
就完場都仲未打到下半場禮裝

糞營運
明知好用就set到個機率低到爆炸

舊 09-01-17, 09:54 AM   #38857
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
我都係尋晚先一次過出晒一二部兩張比我

癡線的

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-17, 10:09 AM   #38858
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: ko121314 查看文章
就完場都仲未打到下半場禮裝

糞營運
明知好用就set到個機率低到爆炸
我後半出左3張
前半1張都無…

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-17, 10:21 AM   #38859
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
其實係得張潛水學妹有用

前半個張廢廢地

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-17, 10:33 AM   #38860
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
今年泳裝活動
人又冇
裝又冇跌

光明頂講左膠
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-17, 10:40 AM   #38861
ko121314
Game Master

引用:
作者: 細路翔 查看文章
其實係得張潛水學妹有用

前半個張廢廢地
就係呢張勁先唔出....
我唔特別想佢出但係就出左上半場lor

舊 09-01-17, 10:46 AM   #38862
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: the fool 查看文章

話時話,今次送隻凛好唔好用?無多餘資源升orz(拉二都仲未靈三,但又想升左女僕王上lv90先...)
超好用
打到星又打到爆擊, 騎職本身又吸星
技2技3齊開,爆擊威力可以高達100%(連埋被動技獨立行動可以上到110%)

技1又可以加全體綠紅威力仲要3TURN

技1,技3仲加埋NP獲取量, NP都加得幾快

生存力又高

寶具綠卡自帶綠魔放, 仲可以食埋被動技騎乘EX 12%

性能來講簡直完爆聖誕吾王
連ATK白值都高過聖誕吾王
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-17, 10:56 AM   #38863
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
禮裝難民+1

金幣都就快換到1億了,仲未見張禮裝....

垃圾驚

Sent from my iPhone using Gaforum
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-17, 11:21 AM   #38864
ko121314
Game Master

引用:
作者: lineage19 查看文章
禮裝難民+1

金幣都就快換到1億了,仲未見張禮裝....

垃圾驚

Sent from my iPhone using Gaforum
我已經開始懷疑自己打個關係唔係唔會跌....

舊 09-01-17, 01:01 PM   #38865
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
開服玩到依家
終於首次凸唔爆活動禮裝

多謝炎川

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-17, 01:10 PM   #38866
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
GN都中伏....
證明今次係好有問題

舊 09-01-17, 01:13 PM   #38867
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
我出左2張
講到尾都係運
前半果張冇打

呼符黑騎寶2
結果都係唔出媽媽

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-17, 01:27 PM   #38868
Hextor

第二部出兩張,第一部冇出
第一部換唔晒d野,小怪都5萬幾你打埋我個份

第一部改到週回唔friendly,初回獎勵又唔送,但係模式都仲係刷料換野,
除左試下限真係諗唔到改成咁做乜

p.s.槍奶光係唔係可以安心聖杯
不過今次有d水著servant背隻揹野唔係好鐘意(海倫娜,尼祿)

此篇文章於 09-01-17 01:41 PM 被 Hextor 編輯。
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-17, 01:36 PM   #38869
gingq7

註冊日期: May 2008
打越多次活動就遲早都會有一次凸唔爆活動禮裝, 我仲好記得我凸唔爆萬聖劍龍娘禮裝

唔知點解呢個垃圾設定俾人鬧極都唔改, 改好左有一排可以直接換5張, 跟住又改番轉頭只能換4張
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-17, 01:50 PM   #38870
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
後半出左兩張 前半白果
好彩前半果隻無咁有用

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-17, 02:03 PM   #38871
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
2015尼祿祭,2016情人節同今次後半的禮裝都係我突唔爆的

本能寺,月神活動,2015萬聖節都是靠復刻先突得爆

所以已經習慣了
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-17, 02:05 PM   #38872
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
2015尼祿祭突得爆既人應該好少

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-17, 02:39 PM   #38873
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
2015尼祿祭突得爆既人應該好少
不夜の薔薇?

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-17, 03:17 PM   #38874
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

PSN  IDSauWong2015
前半一張都冇出, 後半反而出左2張活動禮裝
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-17, 03:19 PM   #38875
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
冇啊
前後都冇啊

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 01:27 AM

手機版 | APP版