Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 01-14-07, 06:31 PM   #1
metal snake
Game Master

註冊日期: Nov 2004
侏羅紀公園4(Jurassic Park IV)?

http://www.imdb.com/title/tt0369610/

http://www.hollywood.com/news/detail/id/3480652

出年上畫

http://www.gamerankings.com/

DLC=DISK LOCKED CONTENT
metal snake 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-07, 06:41 PM   #2
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
係咪真架...係就正喇~
不嬲都咁鍾意睇架///
唔好又係得龍速...
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-07, 06:47 PM   #3
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
問題係已經冇第一集o既新鮮感
尤其係現在VFX氾濫o既年代
而且個模式來來去去都係咁
如果個劇本搞唔好,我怕又係第三集翻版...
Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-07, 06:52 PM   #4
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
如果第三集係最尾班美軍打恐龍會好睇好多

舊 01-16-07, 03:30 PM   #5
赤青焚風
Senior Gamer
Dante

註冊日期: Dec 2006
第三集已經好似哥斯拉啦喎
仲拍第四集?
唉....

赤青焚風 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-07, 03:23 PM   #6
metal snake
Game Master

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 赤青焚風 查看文章
仲拍第四集?
唉....
第一二集個故事都幾正,但唔知點解去到第三集個故事唔知點解變到咁老土同公式化

http://www.gamerankings.com/

DLC=DISK LOCKED CONTENT
metal snake 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-07, 04:31 PM   #7
沒名字的?君
God of Gamer
小牧 愛佳

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDMrNonameX
XBox Live GamertagMrNonameX
近排又興玩番續集 =_=
咁拍法 乜片都玩爛

題外話異形幾時先有第5集

舊 01-17-07, 04:59 PM   #8
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
第一,二集都係響陸地追逐
第三集就出埋空中翼龍
咁今集應該打到入海底

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-07, 09:23 PM   #9
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

引用:
作者: 化學怪人 查看文章
第一二集個故事都幾正,但唔知點解去到第三集個故事唔知點解變到咁老土同公式化
第3集史匹堡好似只係做監製,冇份落去拍

事實上一見第3集o個logo轉o左已經覺得一定唔會好睇(冇o左原裝正版o既感覺 )

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-07, 10:03 PM   #10
naco
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 沒名字的?君 查看文章
近排又興玩番續集 =_=
咁拍法 乜片都玩爛

題外話異形幾時先有第5集
異形鬥鉄血戰士果集已經係第五集了。ALREADY COMPLETED

舊 01-17-07, 10:49 PM   #11
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
引用:
作者: naco 查看文章
異形鬥鉄血戰士果集已經係第五集了。ALREADY COMPLETED
呢套期待度爆燈
但套戲本身就爛到不堪......
當黑歷史算罷啦...
Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-07, 11:06 AM   #12
沒名字的?君
小牧 愛佳

PSN  IDMrNonameX
XBox Live GamertagMrNonameX
引用:
作者: naco 查看文章
OH MY GOD

舊 01-31-07, 12:38 AM   #13
koala
Game Master
天霸封神斬

註冊日期: Jul 2002
引用:
仲拍第四集?
唉....
我想睇哥斯拉續集多d
留底左隻蛋,話哂大城市出現大量小哥斯拉不停殺人激好多

舊 01-31-07, 02:02 AM   #14
williamsiusuper

註冊日期: May 2004
引用:
作者: koala 查看文章
我想睇哥斯拉續集多d
留底左隻蛋,話哂大城市出現大量小哥斯拉不停殺人激好多
電影last果隻蛋大個左..就係動畫果隻la!!!

舊 02-05-07, 10:05 PM   #15
tigerj
Crazy Gamer
讓我舔舔你的血~

註冊日期: Sep 2003
唔好卦? 唔通要拍到攞金草莓獎至肯收手?

舊 02-11-07, 12:39 PM   #16
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: williamsiusuper 查看文章
電影last果隻蛋大個左..就係動畫果隻la!!!
人類之味方

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-07, 10:51 AM   #17
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: Rance 查看文章
如果第三集係最尾班美軍打恐龍會好睇好多
好似異形續集咁, 搵隊海軍陸戰隊去打恐龍!
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-07, 01:39 PM   #18
Greenhead
Insane Gamer

如果又係恐龍島追逐,真係幾難再有新創意...........
Greenhead 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-07, 08:04 PM   #19
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
我只係希望暴龍可以搶返個主角位黎做咋

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-07, 11:24 AM   #20
smalltung

註冊日期: Apr 2004
不如crossover MONSTER HUNTER仲好睇

舊 03-02-07, 12:31 PM   #21
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
仲拍第四集?
唉....
事不過三

要過就會爛

舊 03-03-07, 12:18 AM   #22
\ot_to/

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
之前唔係話講冰河時期咩???

不過點都好,劇情唔好再用恐龍追逐就得喇
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2]幻想水滸伝IV 圖片及影片,8月19日發售 steve 電視遊戲討論版 66 08-01-04 10:10 PM
[PS2]Grand Theft Auto IV: Next Episode 發售!? 神祕人1號 電視遊戲討論版 15 01-12-04 12:08 AM
"Marilyn Manson"&"Linkin Park" -有咩好歌推介呀?? 果個 Neo Music UNIVERSE 1 06-22-03 01:03 AM
提督的決斷IV 追加更新 Janus PC電腦遊戲討論版 0 04-04-03 10:06 AM
PC版Breath of Fire IV發售決定 6402oen PC電腦遊戲討論版 0 02-08-03 06:40 PM

現在的時間是 11:53 AM

手機版 | APP版