Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > Cosplay同人MIX討論區

主題工具 顯示模式
舊 02-04-08, 01:12 PM   #1001
U子
Crazy Gamer
↓眼鏡男大好~

註冊日期: Mar 2003
引用:
作者: HikariY 查看文章
好耐冇出cos...差唔多半年冇出了...
都唔知得返一個人可以出0的咩cos...
重要比人話out...唉...
引用:
更係有怨念先煩惱啦...
唯有一個人出住先...

唔知點解冇玩兩年覺得多左好多妹妹仔的說...
邊個先真

多左好多妹妹仔依個問題, 真係有好多原因喎~
甚至乎問十個妹妹仔可能會有十個原因呢~
可是我不是妹妹仔答唔到你啦~

恭喜終於吹爆依個topic了~
可以開Vol.2啦

舊 02-04-08, 01:48 PM   #1002
HikariY
Banned
烏魯木齊之豹

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: U子 查看文章
邊個先真

多左好多妹妹仔依個問題, 真係有好多原因喎~
甚至乎問十個妹妹仔可能會有十個原因呢~
可是我不是妹妹仔答唔到你啦~

恭喜終於吹爆依個topic了~
可以開Vol.2啦
兩年中間有出過一兩次,因為人唔係香港,香港event有都少出...
之後份工忙到半年都冇接觸過~基本上去左讀書個年半都咩點玩過...
HikariY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-08, 02:25 PM   #1003
U子
Crazy Gamer
↓眼鏡男大好~

引用:
兩年中間有出過一兩次,因為人唔係香港,香港event有都少出...
之後份工忙到半年都冇接觸過~基本上去左讀書個年半都咩點玩過...
嗯~咁其實半年也好兩年也罷, 照cosplay本義的話根本沒有甚麼in/out的分別~
就算被人話out又有咩所謂~

舊 02-04-08, 02:28 PM   #1004
HikariY
Banned
烏魯木齊之豹

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: U子 查看文章
嗯~咁其實半年也好兩年也罷, 照cosplay本義的話根本沒有甚麼in/out的分別~
就算被人話out又有咩所謂~
總之太長時間冇出過cos啦~~~~
可能人地覺得我老了...囧rz
HikariY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-08, 12:02 PM   #1005
Augulist
Senior Gamer

註冊日期: May 2008
其實我想問@ @COSPLAY單人玩定一堆人玩比較好?@ @
一開始又應該點做?@ @
Augulist 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-08, 02:35 PM   #1006
U子
Crazy Gamer
↓眼鏡男大好~

引用:
作者: Augulist 查看文章
其實我想問@ @COSPLAY單人玩定一堆人玩比較好?@ @
一開始又應該點做?@ @
一開始應該先看hkcosplayers.orgcosplay faq 比較好....
內容也比較中肯....起碼看清楚所謂cosplay是甚麼的一回事....

至於COSPLAY單人玩定一堆人玩比較好....
我個人會覺得有朋友陪一齊cos同一個作品比較好, 過程間遇到的問題, 喜怒哀樂也有朋友分享.....
當然對角色有愛, 沒有旁人也沒有所謂的....自己單人也可嘗不可, 總之自己開心就行....

舊 05-15-08, 01:16 AM   #1007
M-eye
Black Hearted Moderator
菜鳥蛋

註冊日期: Apr 2004
過千post了...
要開新的吹水頂置嗎???
要要的話請pm通知在下....

舊 05-15-08, 01:24 AM   #1008
凍冰冰綠茶
Game Master
風味絕佳

註冊日期: Sep 2002
邊度整衫好
今年想試下
凍冰冰綠茶 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 08:10 AM