Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後
日本動漫畫討論版>「DARKER THAN BLACK 流星の双子」総合THREAD丨監督:3期はありません
Aqours 04:49 PM 09-21-07
黃同貓
其實貓點解會無啦啦...

最尾amber個shot
個肥佬以為佢好勁...點知比人秒左兩次...
燒佢個o個女仔係咪之前出過 ?
Led Mirage 07:41 PM 09-21-07
作者: 紫月 :
黃同貓
其實貓點解會無啦啦...

最尾amber個shot
個肥佬以為佢好勁...點知比人秒左兩次...
燒佢個o個女仔係咪之前出過 ?
舞?
之前由Doll變番契約者個女仔咪佢囉...
Amber...縮到重有幾歲剩?
大山椒魚 08:23 PM 09-21-07
放火女好勁,不過係二打六|||||

放火女唔係由doll變做契約者,
果陣放火女係モラトリアム,
係一個唔完整既契約者
東條希 09:33 PM 09-21-07

蘿莉琥珀
不過我都唔係好明貓發生咩事
唔可以話佢死左..似乎係意識突然消失
Hunter 09:39 PM 09-21-07
貓叔好慘, 無啦啦消失左
Amber縮到咁細係因為用左太多預知未來 or 停頓時間?

睇個勢無可能有第二季
下一集要講哂所有謎題? 還是講d 唔講d 就完左套野?
Aqours 09:44 PM 09-21-07
作者: Hunter:
貓叔好慘, 無啦啦消失左
Amber縮到咁細係因為用左太多預知未來 or 停頓時間?
應該佢用左能力去救左次肥佬同祼女...
(雖則最後都係變燒豬...)
攪到自己又細左n年

下集唔知白會唔會有得出場呢
想睇下佢點屈機
飛燕 09:55 PM 09-21-07
作者: 東條英俊:

蘿莉琥珀
不過我都唔係好明貓發生咩事
唔可以話佢死左..似乎係意識突然消失
佢身體又無左
現在意識都沒有,同死了有什麼分別?

他好像是做緊某種入侵行為時被反攻擊
(內置無線上網?其實我也不太明)
阿棠 11:43 PM 09-21-07
畫功唔錯呀, 點解貓會特然咁...
好唔開心呀
大山椒魚 12:15 AM 09-22-07
因為留低貓哥會破壞氣氛,
所以編劇要屈死貓哥
money 12:44 AM 09-22-07
預告Full Ver.
http://www.nicovideo.jp/watch/sm1105989

Einhander 01:40 AM 09-22-07
作者: 飛燕:
佢身體又無左
現在意識都沒有,同死了有什麼分別?

他好像是做緊某種入侵行為時被反攻擊
(內置無線上網?其實我也不太明)
貓一直同外置server有聯繫
因為貓的腦袋不能像人類般思考
GUSTAV 02:10 AM 09-22-07
貓個腦本身同組織個server有連絡
先可以用人既意識黎overcome動物本能
依家比組織cut左所以動物本能超越左人類意識(貓腦裝唔哂)

冇記錯應該係咁
kain_plus 09:32 PM 09-22-07
到依家都冇講gate 點解會存在, 同埋班人點會變種, 仲係一頭霧水
EZ-8-HWC 09:43 PM 09-22-07
作者: GUSTAV:
貓個腦本身同組織個server有連絡
先可以用人既意識黎overcome動物本能
依家比組織cut左所以動物本能超越左人類意識(貓腦裝唔哂)

冇記錯應該係咁
係隻耳環接收,但點樣同腦部連接都仲係迷
之前有個doll對門內空間或某物質產生抗性,搞到我以為貓又係咁樣至出事,原來唔係
EZ-8-HWC 09:44 PM 09-22-07
作者: kain_plus:
到依家都冇講gate 點解會存在, 同埋班人點會變種, 仲係一頭霧水
佢地話班契約者係突然之間出現 囧
GUSTAV 09:45 PM 09-22-07
作者: EZ-8-HWC:
係隻耳環接收,但點樣同腦部連接都仲係迷
之前有個doll對門內空間或某物質產生抗性,搞到我以為貓又係咁樣至出事,原來唔係
套野賣點唔係真實科學
呢d野冇理由去解釋既...
要話既話契約者同假星空仲迷啦

貓呢件事係頭幾話唔記得邊話講過...(應該係7-8)

應該係有一班人突然變左做契約者?
呢個真係冇咩講
Einhander 09:46 PM 09-22-07
偵探出場嗰兩話
Aqours 10:09 PM 09-22-07
但南美事件個陣經已有一大班契約者? ...
d契約者又關d星星乜事...
EZ-8-HWC 10:44 PM 09-22-07
但南美事件個陣經已有一大班契約者? ...
d契約者又關d星星乜事...
唔知,淨係知啲星星係同契約者同時出現
Hunter 12:17 AM 09-23-07
應該佢用左能力去救左次肥佬同祼女...
(雖則最後都係變燒豬...)
攪到自己又細左n年

下集唔知白會唔會有得出場呢
想睇下佢點屈機
即係 Amber 可以停頓時間, 預知未來, 倒流時間

令我諗起 JoJo 奇妙冒險
GUSTAV 12:18 AM 09-23-07
應該唔可以倒流....
Hunter 12:26 AM 09-23-07
作者: GUSTAV:
應該唔可以倒流....
但肥佬後來身上有隻蛋
祼女傳送後唔應該有野可以帶係身上
所以我諗係Amber救完佢俾左肥佬
大山椒魚 12:28 AM 09-23-07
但肥佬後來身上有隻蛋
送蛋既話剩係時間停頓都夠...
Aqours 02:25 PM 09-23-07
但肥佬後來身上有隻蛋
應該係時間倒流個陣
人可以倒流但物件唔得...
所以隻蛋比人燒熟左
但肥佬可以番去前幾min...
Einhander 02:32 PM 09-23-07
應該係時間倒流個陣
人可以倒流但物件唔得...
所以隻蛋比人燒熟左
但肥佬可以番去前幾min...
隻蛋晨早比肥佬煮熟左啦
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後

返回主題版面