Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-02-12, 07:52 PM   #76
涅吉.水母
Insane Gamer
地下&アイドル住人

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code2019 9684 7465
PSN  IDOonegaxxoO
XBox Live Gamertagnegaxx
有無已爆機人仕洗skill point
得支榴彈唔夠單機清pro= =
涅吉.水母 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-12, 08:06 PM   #77
大企鵝

註冊日期: Jan 2006
引用:
作者: nakakula 查看文章
Jake Ch2已經火滾 >.<

P 仔好慘
死xn,全都是走唔切,躱唔切...
大企鵝 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-12, 08:06 PM   #78
nakakula
God of Gamer

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
引用:
作者: 涅吉.水母 查看文章
有無已爆機人仕洗skill point
得支榴彈唔夠單機清pro= =
我仲爭ada , RPG 要幾多skill point 架 ?

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-12, 08:07 PM   #79
cknjoshua
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2011
3DS Friend Code2492 4092 0397
spoiler
原來P仔真係會有事架><
已經係靚仔少少既新男角

仲未玩到添
下集佢地兩個老哂咁點

此篇文章於 10-02-12 09:29 PM 被 cknjoshua 編輯。
cknjoshua 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-12, 08:10 PM   #80
pakchi70

註冊日期: Mar 2004
PSN  IDpakchi70
引用:
作者: Hunter 查看文章
Chris 玩CH1, 2 已經成日唔夠子彈
但我已經勁出拳技啦
我都覺
勁少彈囉
成日執得十粒,一下就射晒
pakchi70 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-12, 08:13 PM   #81
joeypong
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDjoeypong
XBox Live Gamertagjoeypong
引用:
作者: pakchi70 查看文章
我都覺
勁少彈囉
成日執得十粒,一下就射晒
有人話淨格鬥過,我就唔得啦...

joeypong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-12, 08:30 PM   #82
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
我仲爭ada , RPG 要幾多skill point 架 ?
我仲未見到有rpg

暫時淨係知生存mode洗point唔錯
ada拎弩用quick shot好勁

佢將弩要aim仲要中既問題解決左
舊 10-02-12, 08:45 PM   #83
nakakula

Wii U ID
PSN  ID
引用:
我仲未見到有rpg

暫時淨係知生存mode洗point唔錯
ada拎弩用quick shot好勁

佢將弩要aim仲要中既問題解決左
你唔試下speed run 睇下有冇先 ?

Jake 的中文完全唔似中文

舊 10-02-12, 08:51 PM   #84
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
你唔試下speed run 睇下有冇先 ?

Jake 的中文完全唔似中文
望返技能表原來係無rpg的
舊 10-02-12, 09:07 PM   #85
benltc0000

註冊日期: Sep 2009
引用:
作者: cknjoshua 查看文章
原來P仔真係會有事架><
已經係靚仔少少既新男角

仲未玩到添
下集佢地兩個老哂咁點
仲有Jake佢young

此篇文章於 10-02-12 09:34 PM 被 benltc0000 編輯。
benltc0000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-12, 09:10 PM   #86
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: cknjoshua 查看文章
skip
引用:
作者: benltc0000 查看文章
skip
兩位 劇透可以spoil佢嗎

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-12, 09:30 PM   #87
cknjoshua
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2011
3DS Friend Code2492 4092 0397
引用:
作者: GN00508771 查看文章
兩位 劇透可以spoil佢嗎
O~咁我spoiler返佢啦

見第2,3版已經講緊先搭兩句

我自己未打爆chris/jake篇
所以唔知最尾係點
cknjoshua 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-12, 09:42 PM   #88
Hunter

註冊日期: Jan 2002
jake chapter 2玩捉迷藏, 玩到想飛碟...
係咪射完D 蟲躲, 再射完D 蟲躲, 再走?
第3次被發現就一定被KO? 我玩左幾次, 每次躲第3次被KO

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-12, 09:43 PM   #89
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
作者: Hunter 查看文章
jake chapter 2玩捉迷藏, 玩到想飛碟...
係咪射完D 蟲躲, 再射完D 蟲躲, 再走?
唔射 直接背後位插入最快

d蟲認聲only
個人未試過正面會唔會被發現
舊 10-02-12, 09:46 PM   #90
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
LEON CH2
教堂累街坊wwwww

CH2最後隻boss變身動作

真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-12, 09:51 PM   #91
Hunter

註冊日期: Jan 2002
引用:

d蟲認聲only
THX, 原來咁簡單
我睇條片, 果個人射D 蟲, 我仲學佢
係我低B

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-12, 09:53 PM   #92
nakakula

Wii U ID
PSN  ID
引用:

d蟲認聲only
我用功夫打死哂d虫 因為冇声

RPG 係bio5都唔係同一個位黎所以未必係skill , 但1無限係skill咁咪唔可以全部武器無限囉 ?

舊 10-02-12, 10:10 PM   #93
waifaat
Senior Gamer
如月左衛門

註冊日期: Jan 2006
引用:

RPG 係bio5都唔係同一個位黎所以未必係skill , 但1無限係skill咁咪唔可以全部武器無限囉 ?
你爆左ada篇未?

此篇文章於 10-02-12 10:12 PM 被 waifaat 編輯。
waifaat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-12, 10:34 PM   #94
gafrio
Junior Member

註冊日期: Feb 2012
3DS Friend Code1762 2746 1337
PSN  IDball216hk
有無人話我知jake編有一度有兩隻巨型怪點打?(同Chris相遇果度)
我上樓用機槍射極佢都唔死,另一隻又成日掉d巴士過黎,死左成6~7次..........
密林同手槍都無晒子彈~點算?
gafrio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-12, 10:38 PM   #95
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:

SHERRY 係真係下下插落去

無限彈係skill 黎
見頁首
分別武器黎做skill

引用:
作者: gafrio 查看文章
有無人話我知jake編有一度有兩隻巨型怪點打?(同Chris相遇果度)
我上樓用機槍射極佢都唔死,另一隻又成日掉d巴士過黎,死左成6~7次..........
密林同手槍都無晒子彈~點算?
event殺的
spoiler

chris班人做完野搞掂炮台後
打到隻巨人有得拉支針出黎
打多陣就會死(or即死

---------------------

暫時用
chris 第2章 後半段20分鍾 有20500-24500 skill point(偷入人地記錄

好似同傭兵mode 相差無幾 約10分鍾 10000up
同伴唔太識玩死左就乜都無

此篇文章於 10-02-12 10:43 PM 被 涅吉.水母 編輯。
舊 10-02-12, 10:43 PM   #96
Aqours
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2006
玩完JAKE篇...
除左睇SHERRY之外真係唔多知想點...
班廣東話敵人真係...

LEON篇正好多
Aqours 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-12, 10:53 PM   #97
Yohohoho
Junior Member

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDWLPayton108
XBox Live GamertagWLPayton108
想問下大家係咪hide左個目的地icon會連個顯示hp同子彈既格仔都會hide埋?次次都要按LB先至出番黎好煩
Yohohoho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-12, 11:01 PM   #98
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
打 leon 篇真係好暈...
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-12, 11:02 PM   #99
fatboy04
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2006
唔該,想問quick shoot係點按的? 係skill來嗎?
fatboy04 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-12, 11:27 PM   #100
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
作者: fatboy04 查看文章
唔該,想問quick shoot係點按的? 係skill來嗎?
L1+R1同時按

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
GC Biohazard darklinkss 電視遊戲討論版 183 12-17-07 11:33 PM
GC biohazard 1 metal snake 電視遊戲討論版 3 03-26-05 12:28 AM
biohazard outbreak 村雨末子 電視遊戲討論版 1 12-14-03 04:45 PM

現在的時間是 01:27 PM

手機版 | APP版