Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-13-17, 07:30 PM   #126
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: Squall-Lucifer 查看文章
其實目前7代無雙當中第4代仍是最好的一集。
天下之奇才 (扇) bbbbbb

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-17, 09:29 PM   #127
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
叫得得意武器
應該9成都係用番6之後既轉武器系統........

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-17, 02:03 AM   #128
Sgodkyo
God of Gamer
the one

註冊日期: Jan 2003
其實不如直接出三國版 SKYRIM
鬼佬應該好BUY

舊 05-14-17, 05:13 PM   #129
fmptsrhk
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
引用:
宮内:以往的連段 COMBO 都是按 ○ 之後,根據 ○ 出招的時機按下 △ 施展集氣攻擊把敵人擊飛。但本作有個徹底的變化,要根據敵方的攻擊來考慮自己的連段 COMBO。像是起步攻擊之後,會連接到對應敵人狀態的連續浮空攻擊,最後在看玩家的選擇要跳高下砍收尾、或是直接用強力的吹飛攻擊作結。
聽落有些唔同, 但分別又好像不大
不過, 肯變吓都係好事

畫面暫時睇都有改進, 但流暢度又要出實機demo片先敢下定輪
fmptsrhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-17, 03:03 PM   #130
安安

註冊日期: Jan 2002
https://www.youtube.com/watch?v=5uuj26lFUrk
引用:
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-17, 04:12 PM   #131
Alucard_Lam
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2009
woah! 感覺真係有西式open world嘅氣氛!
Alucard_Lam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-17, 04:51 PM   #132
STRIFE
Ultimate Gamer

PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
唔覺有分別

舊 06-22-17, 04:53 PM   #133
ゆり

註冊日期: Nov 2004
其實最後都係一隻跑GAME

舊 06-22-17, 04:57 PM   #134
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
佢地話有打獵, 仲有呢??
大型open world game ,要好多野比大家互動先充實
得D 卒可以砍係唔夠... 希望公佈多D野..

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-17, 06:46 PM   #135
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 信長 查看文章
佢地話有打獵, 仲有呢??
大型open world game ,要好多野比大家互動先充實
得D 卒可以砍係唔夠... 希望公佈多D野..
O咩W吖,無縫大地圖嚟咋嘛

做唔到殺耳達嗰種互動我係唔會認同哩隻係ow
哩隻極其量只係mgsv嗰種
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-17, 08:14 PM   #136
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
作者: 野良猫 查看文章
O咩W吖,無縫大地圖嚟咋嘛

做唔到殺耳達嗰種互動我係唔會認同哩隻係ow
哩隻極其量只係mgsv嗰種
如果火燒同落雷加入都好合理..
做任務搵超勁寶物,飲酒加攻打老虎
4大神獸刷素材, 捉赤兔馬.. 三國美女支線,搵太監打麻雀
打木牛流馬,三國大食比賽(吞食天地)
大城真係要比心機整,要有平民作息.. 先似三國世界

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-17, 12:43 AM   #137
權愛真
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2010
幀數太低了吧? 說真的,看得眼很不舒服!
而且遠境都沒有兵的? 空空如也!
這集沒有IF路線已經夠令人失望,還要做成這樣?
權愛真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-17, 12:48 AM   #138
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
呢段片一睇就知只係load完張地圖加團卒加隻player落去
完成品諗下都知唔會整成咁啦
你地會唔會對第一條trailer期望咁高丫,段片連初步估計發售日期都未有

嚴格來講呢段片冇乜野show到....

此篇文章於 06-23-17 12:51 AM 被 Sar8 編輯。
Sar8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-17, 08:22 AM   #139
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: Sar8 查看文章
呢段片一睇就知只係load完張地圖加團卒加隻player落去
完成品諗下都知唔會整成咁啦
你地會唔會對第一條trailer期望咁高丫,段片連初步估計發售日期都未有

嚴格來講呢段片冇乜野show到....
差唔多啦,間廠都冇乜技術力
人物動作暢度做到nier一半當你贏,打擊感仲一早講明冇

而且打開地圖後都唔預佢全部地方行到去
更加唔好講信長所提到嘅細節嘢可以有幾多成做到出嚟

而且三國世界比殺耳達更煩複
暗榮真係有錢有技術力做哂出嚟?
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-17, 08:44 AM   #140
Sar8
The One

兩隻game性質都唔同

講技術力一定冇任天堂咁好,但唔係冇咁既技術力就一定係廢game

舊 06-23-17, 08:58 AM   #141
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
只係呢條片個感覺係太空洞....而且佢應該要諗諗加大量o既係平民而唔係兵........

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-17, 06:11 PM   #142
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-17, 06:22 PM   #143
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
嘩...........講就open world

噤有無得出戰期間行去鈎兩日魚睇住座城比人佔領先

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-17, 09:50 PM   #144
yoyojams
Game Master

註冊日期: Sep 2003
幾時先出到楊過
yoyojams 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-17, 10:34 PM   #145
Sar8
The One

引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
嘩...........講就open world

噤有無得出戰期間行去鈎兩日魚睇住座城比人佔領先
明顯你唔進行主線個時間係唔郁架啦

btw
而家魏國軍師開牛郎店丫

舊 07-04-17, 11:03 PM   #146
fmptsrhk
Crazy Gamer

幾時先到女性新角色公布
fmptsrhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-17, 12:25 AM   #147
STRIFE

XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
男角冇哂新意,來來去去都係咁
出d女角睇下算啦

舊 07-05-17, 12:46 AM   #148
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
無乜啦, 仲女角?

嘔都嘔晒出嚟, 連人妻阿媽阿女情人都出晒,

都只能作D虛構人物,

再作就春麗架啦

校花1號, 始的妻子之一
老師, 始的妻子之一
人妻, 始的妻子之一
校花2號, 始的妻子之一
你究竟有幾多個老婆呀??
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-17, 09:32 AM   #149
STRIFE

點會冇?
三國歷史/野史提過既女性多到我都廢事數啦
Game入面囡囡又唔需要有故事,要加幾多有幾多囉

舊 07-05-17, 01:40 PM   #150
lwl

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
估唔到會出滿寵

標籤
真三國無雙8

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] PS4/PS3/PSVita 『真・三國無双 英傑伝』 steve 電視遊戲討論版 34 08-14-16 06:47 PM
[ETC] 「真・三國無双」15周年 安安 電視遊戲討論版 53 01-04-16 02:45 AM
[3DS] 真・三國無双 VS [日版已售] seed2005 手提遊戲機討論版 155 07-23-12 03:02 AM

現在的時間是 07:28 PM

手機版 | APP版