Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-24-14, 03:22 PM   #376
ouki
God of Gamer
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: ★星人40★ 查看文章
唔魂限我諗會死得慘過中國
但其實見街價都幾定
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-14, 10:10 AM   #377
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-14, 10:35 AM   #378
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
咁鬼大隻,又係魂限啦應該
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-14, 10:54 AM   #379
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

呢D hit角色應該是一般發售

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 05-10-14, 11:11 AM   #380
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003

此篇文章於 05-10-14 01:08 PM 被 Gallardo 編輯。
Gallardo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-14, 09:01 PM   #381
Gallardo
最強(最凶)アイドル

舊 06-08-14, 02:04 PM   #382
Gallardo
最強(最凶)アイドル

「艦これ」開発/運営 ‏@KanColle_STAFF
バンダイ「TAMASHI NATIONS」が繰り出す【AGP】「大和」が就役間近です。AGP「艦これ」班の文字通り"魂"のこもった出来栄えとギミックです。今年リリース予定で現在最終艤装作業中。他艦娘も極秘建造中…お楽しみに! #艦これ pic.twitter.com/K98vqWWunp

舊 06-08-14, 03:20 PM   #383
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
萬二,比想像中便宜
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-14, 03:23 PM   #384
仁飛
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live GamertagAlexnt1hk
幹,德國2.0!?
等咁耐都無千冬姐,有無搞錯
仁飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-14, 03:01 PM   #385
Gallardo
最強(最凶)アイドル

舊 06-21-14, 05:56 PM   #386
:bface:
Game Master

註冊日期: Jun 2003
XBox Live GamertagRedowata
其實figma公報左出長門
會唔會等figma出大和好d?

Chain Chronicle(日版):174 393 601
BD版白毛、各種天魔
加左請在gaf down聲
:bface: 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-14, 05:59 PM   #387
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

重點只是個背包

舊 06-21-14, 06:18 PM   #388
lan
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: :bface: 查看文章
其實figma公報左出長門
會唔會等figma出大和好d?
攞八百幾九百買盒通販figma,市場接5接受到。至今淨係agp 試過OK喎?alter 出都跌到儍
lan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-14, 06:51 PM   #389
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: lan 查看文章
攞八百幾九百買盒通販figma,市場接5接受到。至今淨係agp 試過OK喎?alter 出都跌到儍
有心有能力買就唔會理佢跌唔跌價

舊 06-21-14, 07:10 PM   #390
lan

引用:
作者: mikemike 查看文章
有心有能力買就唔會理佢跌唔跌價
唔理會跌價就唔會有共多ching神物出現啦!無論如何,A記出機械野就最top,但市場对agp接受多D.figma 低價位出機械實炒粉

此篇文章於 06-21-14 07:27 PM 被 lan 編輯。
舊 06-21-14, 07:27 PM   #391
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: lan 查看文章
唔理會跌價就唔會有共多ching神物出現啦!無論如何,A記出機械野就最top,但市場比agp接受.figma 低價位出機械實炒粉
唔明你第一句的意思

舊 06-21-14, 07:37 PM   #392
lan

引用:
唔明你第一句的意思
唉,就算係好野都要有人推廣丶認同至得。往往認同多和錢劃等號。
舊 06-21-14, 07:40 PM   #393
lan

引用:
唔明你第一句的意思
不過呢句有幾官僚
舊 06-21-14, 08:23 PM   #394
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

德國2.0 一扭$805

舊 06-21-14, 09:19 PM   #395
Gallardo
最強(最凶)アイドル

舊 06-22-14, 12:58 AM   #396
仁飛
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live GamertagAlexnt1hk
德國好似淨係換支炮?
本身ver1個完成度都好高,係咁就唔買第二隻.........
仁飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-14, 01:24 AM   #397
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
大破pose
撤甲彈PAD呢 大和雪糕呢

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-14, 11:03 AM   #398
lan

引用:
作者: anyone 查看文章
大破pose
撤甲彈PAD呢 大和雪糕呢
魂shop parts 見,或大破仕様vers 見。
舊 06-22-14, 11:07 AM   #399
lan

引用:
作者: 仁飛 查看文章
德國好似淨係換支炮?
本身ver1個完成度都好高,係咁就唔買第二隻.........
自己主意啦,不過到時出想買返就頭痕!
舊 06-22-14, 12:45 PM   #400
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
玩具既野,自己有愛就買,無謂後追麻煩
升價跌價又點?又唔會攞去放
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
換agp卡一問? 27149 手機資訊/電腦軟硬討論 4 03-08-07 08:53 PM
[NEWS] Delkin updates Archival Gold media with Scratch Armor KKH 照相館 0 02-25-06 09:25 AM
[GBA]配件: Protect Armor SP ~Thunder Dragon~ neo2046 手提遊戲機討論版 12 11-12-04 08:10 PM
Jam Project AM Project 3rd.LIVE「震撼~Return to the Chaos~」預覽! macross7ra Neo Entertainment TREND 2 11-21-03 07:12 PM
AGP 8X hina 手機資訊/電腦軟硬討論 5 04-11-03 10:18 PM

現在的時間是 11:17 PM

手機版 | APP版