Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-11-16, 11:50 AM   #1401
wing
God of Gamer
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
唔駛咁認真既
SO FAR在下自己依家已經唔多玩得黎
哦, 咁又唔係真係好認真, 大家吹下水啫

舊 08-11-16, 11:58 AM   #1402
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: wing 查看文章

講番爛面, 佢自己走出來, 到依家根本冇乜作為.
咁佢隻The devil third又唔算好差,日系動作叫做比上不足比下有餘
唯一既問題就係佢出係wiiu囉

爛面果D同小島一樣要bump水比佢玩,咁佢真係可以整到隻game出來
出走後THQ又摺埋只得間泡菜比埋尾水佢整隻game,冇計架啦

講無作為稻船就真係冇作為....比埋錢都整成咁...

舊 08-11-16, 12:23 PM   #1403
wing
格鬥低手

引用:
作者: Sar8 查看文章
咁佢隻The devil third又唔算好差,日系動作叫做比上不足比下有餘
唯一既問題就係佢出係wiiu囉

爛面果D同小島一樣要bump水比佢玩,咁佢真係可以整到隻game出來
出走後THQ又摺埋只得間泡菜比埋尾水佢整隻game,冇計架啦

講無作為稻船就真係冇作為....比埋錢都整成咁...
其實爛面同小島都係慢功出細貨, 尤其小島, 除非投靠sony/MS第一廠, 否則真係好難叫佢地用合理的金錢成本/時間整隻好野出來.

稻船..... 你覺得隻野應該叫呃錢9號定地雷9號? 不過我仍住莎木的呃錢/地雷指數會高過呢隻好多.

舊 08-11-16, 01:16 PM   #1404
fiohk
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2012
XBox Live GamertagFio HK
你地又講啲人地唔明嘅野

我想廠出套Hit-Girl costume俾Marie Rose,好襯啊!

舊 08-11-16, 05:36 PM   #1405
DOA xA2raeL
Insane Gamer
DOA玩家

註冊日期: Feb 2014
PSN  IDxA2RAELo
XBox Live GamertagxA2raeL
再po casual matches一個
DOA xA2raeL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-16, 06:35 PM   #1406
fiohk
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2012
XBox Live GamertagFio HK
引用:
作者: DOA xA2raeL 查看文章
再po casual matches一個

先畀少少希望人,再打到人絕望,你好殘忍呀!

舊 08-11-16, 10:34 PM   #1407
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
有冇諗過約出來打....

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-16, 11:05 PM   #1408
DOA xA2raeL
DOA玩家

引用:
作者: kog 查看文章
有冇諗過約出來打....
黎丫 我想打好耐
舊 08-12-16, 12:05 AM   #1409
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
黎丫 我想打好耐
我舖頭係元朗,如果地點冇問題就冇問題,
但要D時間準備.

當然九龍區都可以,但地方就要其他人出...

阿fio和28到唔到? ?

此篇文章於 08-12-16 12:07 AM 被 kog 編輯。
舊 08-12-16, 12:29 AM   #1410
DOA xA2raeL
DOA玩家

元朗正 近我
舊 08-12-16, 11:54 AM   #1411
ikari28
Crazy Gamer

註冊日期: May 2006
PSN  IDlktang28
XBox Live Gamertagikari 28
引用:
[傳教]
所以GG系列真係業界清泉黎
[/傳教]
我一直覺得Arc好有良心
毎一兩年都推進BB同GG個故事

引用:
我舖頭係元朗,如果地點冇問題就冇問題,
但要D時間準備.

當然九龍區都可以,但地方就要其他人出...

阿fio和28到唔到? ?
去你舖頭的話, 應該幾時都得

引用:
元朗正 近我
一樣

巫女控工作日記 Wonder Festival 2015夏

點解今時今日[多機種]既意思已經變成PS123456789
ikari28 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-16, 02:56 PM   #1412
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
有元朗OFF聚真係好,好近…可惜在下一早已經OUT晒…
引用:
作者: ikari28 查看文章
毎一兩年都推進BB同GG個故事
GG佢其實放低咗6、7年,雖然主要原因係版權問題

此篇文章於 08-12-16 02:59 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-16, 03:03 PM   #1413
wing
格鬥低手

引用:

GG佢其實放低咗6、7年,雖然主要原因係版權問題
GG個版權唔係Arc system自己的?

舊 08-12-16, 03:36 PM   #1414
神人ではない!新人だ

引用:
作者: wing 查看文章
GG個版權唔係Arc system自己的?
原祖GG > ARC自家
GGX&GGXX > SAMMY出資合作
之後SEGA同SAMMY合併咗,版權一直吊住。
360既GG2 OVERTURE之所以得SOL同KY,就係因為GGX版權上未傾掂數。

…嘩,離題萬丈

舊 08-12-16, 04:32 PM   #1415
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
元朗正 近我
引用:

去你舖頭的話, 應該幾時都得

一樣
ok! 我整理一下先(比d時間練習 )
暫定下星期日(8月21日)下午

舊 08-12-16, 05:14 PM   #1416
ikari28
Crazy Gamer

註冊日期: May 2006
PSN  IDlktang28
XBox Live Gamertagikari 28
引用:
我都一樣甘out

巫女控工作日記 Wonder Festival 2015夏

點解今時今日[多機種]既意思已經變成PS123456789
ikari28 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-16, 05:29 PM   #1417
DOA xA2raeL
DOA玩家

岩岩又打左日本rig 陣間出片

此篇文章於 08-12-16 06:18 PM 被 DOA xA2raeL 編輯。
舊 08-12-16, 05:41 PM   #1418
神人ではない!新人だ

引用:
我都一樣甘out
在下真係有對戰片流出,你就唔會咁講

舊 08-12-16, 05:49 PM   #1419
kog
Moderator
リン・ミンメイ

反正全部都是做xA2raeL沙包,冇乜分別姐

舊 08-12-16, 06:30 PM   #1420
DOA xA2raeL
DOA玩家

引用:
反正全部都是做xA2raeL沙包,冇乜分別姐
或者我做呢( ´▽` )ノ
舊 08-13-16, 02:19 AM   #1421
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li

舊 08-13-16, 08:38 AM   #1422
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
元朗正呀,離我鬼咁遠。
注定唔洗去做沙包。你地玩得開心d。

舊 08-14-16, 01:02 PM   #1423
DOA xA2raeL
DOA玩家

中午時段經常入唔到online mode 要狂入
舊 08-17-16, 08:14 PM   #1424
kog
Moderator
リン・ミンメイ

確認一次,本星期日(21號)下午是否到元朗合益舖頭打PS4 DOA5LR,
3點或4點開始?

至8~9點可以一齊食飯,
P.S. 記得帶手制

01. kog
02.
03.

舊 08-17-16, 10:01 PM   #1425
DOA xA2raeL
DOA玩家

01. kog
02. xA2raeL
03.

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] DEAD or ALIVE 5 Plus martinyau1979 手提遊戲機討論版 139 10-09-23 08:17 PM
賣PSV DEAD OR ALIVE 5+ hokhin 買賣專區 2 08-06-13 02:11 PM
Dead or Alive Online imgahou PC電腦遊戲討論版 18 11-13-08 08:38 PM
dead or alive 扭蛋 Miffy~~ 收藏品討論版 8 12-11-03 01:51 PM

現在的時間是 01:23 PM

手機版 | APP版