Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 01-21-08, 01:24 PM   #1
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
昨天看到一件優異的設計

同金家一齊看其他展時所見/\

舊 01-21-08, 01:35 PM   #2
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
最底死就是~
金仔 : [等我影比女麻女麻睇先!](昨天成日用了金夫人部機仔周圍影!)
金 : [做咩影呢d比佢睇?]
金仔 : [影比佢睇, 嚇死佢先!!!](金太歲是不吸煙的!)
金 : [.........]

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-08, 09:40 PM   #3
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
叫人想起讀書時D同學仔的功課~
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-08, 11:58 AM   #4
ruri0926
Insane Gamer
攝影菜鳥

註冊日期: Mar 2007
句野真係唔錯!有創意!
平仄押韻、十字真言。

引用:
作者: ビスケット 查看文章
叫人想起讀書時D同學仔的功課~
我反而是想起中學時,跟同學仔作果d無聊野~

Ruri

舊 01-22-08, 02:33 PM   #5
C@T
God of Gamer
伊達と酔狂で・・・

註冊日期: Apr 2002
掂wor XDDD
但邊個夠膽咁玩法
C@T 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-08, 07:54 PM   #6
KTN
~♡

金爺,金仔影個張呢,他都有影
仲話叫我SEND返張比他

不知,見到有就影了XDD

引用:
作者: C@T 查看文章
掂wor XDDD
但邊個夠膽咁玩法
其實是給某人看,要注意下健康\/

舊 01-23-08, 01:26 AM   #7
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: KTN 查看文章
金爺,金仔影個張呢,他都有影
仲話叫我SEND返張比他

不知,見到有就影了XDD

其實是給某人看,要注意下健康\/

金仔作品~合格麼?
仲有....佢影左一張女仔相應該是比你的!

我地有人食架咩? 唔好啦~又吸毒又食煙! 加快死亡!!!

此篇文章於 01-23-08 01:30 AM 被 KIM 編輯。
舊 01-23-08, 08:46 AM   #8
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: KIM 查看文章
某人聽到未呀~~ 你睇我地幾關心你~~

Rice

舊 01-23-08, 01:13 PM   #9
KTN
~♡

你講神臺前我問你個一張,個張好像不關我事喎
他一入到去就停低自己影,果然虎父無犬子

某人啊~

引用:
作者: KIM 查看文章

金仔作品~合格麼?
仲有....佢影左一張女仔相應該是比你的!

舊 01-23-08, 01:54 PM   #10
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
基本上有打工仔的地方就有工作壓力, 有工作壓力的地方就會有尼古丁.
鬼唔知吸煙危害健康咩! 一係生 cancer, 一係卜街, 你揀邊樣? 我揀生 cancer.
如果你不用作這樣的選擇, 我可以告訴你, 你十分幸福, 你有一份十分照顧你的工作.

再講講這件作品.
給我的感覺只有搞笑, 沒有深層意義, 沒有激發想像.
這只是十分低檔的東西, 實在不能把它當藝術, 最多只可以說是中學生勞作.
香港政府在煙盒上的警告, 藝術層次高得多, 感染力強得多.
如果這都叫藝術, 哼, ... 果然是文化沙漠.
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-08, 02:29 PM   #11
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: KKH 查看文章
基本上有打工仔的地方就有工作壓力, 有工作壓力的地方就會有尼古丁.
鬼唔知吸煙危害健康咩! 一係生 cancer, 一係卜街, 你揀邊樣? 我揀生 cancer.
如果你不用作這樣的選擇, 我可以告訴你, 你十分幸福, 你有一份十分照顧你的工作.

再講講這件作品.
這只是十分低檔的東西, 實在不能把它當藝術, 最多只可以說是中學生勞作.
每人都有自己決定的生活, 大家只是交流交流!

作品.....不用談了!

舊 01-23-08, 02:55 PM   #12
KTN
~♡

相不算重點~我們幾關心你\/

舊 01-23-08, 04:53 PM   #13
House
God of Gamer
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
引用:

再講講這件作品.
做乜講粗口..= =

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-08, 05:54 PM   #14
ruri0926
Insane Gamer
攝影菜鳥

註冊日期: Mar 2007
KK 可能工作壓力太大,需要找渠道舒緩一下

Ruri

此篇文章於 01-23-08 07:07 PM 被 ruri0926 編輯。
ruri0926 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-08, 11:58 PM   #15
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
金爺, 哥哥, 謙哥, 我講o個件作品, 唔係o的相~ 不過, 多謝關心~
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-08, 06:43 PM   #16
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
即係咁......
K大幾時有試過點著支鴉片同你o地Share?
夠尊重你o地了沒有?

明明沒影響到別人卻要被圍剿....有冇搞錯?
當然我不是鼓勵人抽鴉片呀,K大可以抽少兩支就最好啦~
/\
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-08, 12:01 AM   #17
nestal
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2005
引用:
我揀卜街
nestal 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-08, 02:31 PM   #18
apache
Crazy Gamer
奮戰中的蘿莉星人

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: nestal 查看文章
我揀卜街
好大膽

Album-> https://www.facebook.com/apache.oscar
Xanga-> http://www.xanga.com/oscarapache
apache 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 02:02 AM

手機版 | APP版