Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-08-12, 02:26 PM   #126
怪盜小G
God of Gamer
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
都唔知要用佢個反嘔城價買幾銀野先有得簽

引用:
作者: 真!DC 查看文章
正路創聖EVOL都應該䏲唔倒
由手機版發出
前年MF,上年快盜

香港都好似係無播過,又無碟出

唔好講MF 有GAME,係人都知機戰多得有佢剩係可以買日版無行~囧

聽講有線好似播過創聖??

此篇文章於 03-08-12 02:31 PM 被 怪盜小G 編輯。
怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-12, 02:26 PM   #127
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
>Extreme gundam

潤緊我?
由手機版發出
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-12, 02:27 PM   #128
brunhild
Crazy Gamer
選擇恐懼症

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: 平山深雪 查看文章
真係唔想簽大會指定物就索性咩都唔簽
但唔好做失禮既事
執輸行頭慘過敗家
brunhild 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-12, 02:32 PM   #129
HM

註冊日期: May 2007
引用:
作者: brunhild 查看文章
執輸行頭慘過敗家
大大你是對的
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-12, 02:33 PM   #130
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
引用:
作者: zzzdx 查看文章
Extreme gundam
簽Extreme更系搵結城丈二Gackt啦

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-12, 02:36 PM   #131
zzzdx
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam
引用:
作者: 魔璃 查看文章
簽Extreme更系搵結城丈二Gackt啦
下次搵埋佢簽就完美啦,一盒兩簽(機設+CV) db

2500:FA-ZZ、イクス-エクリプス、イクス-アイオス
2000:試作1号機、ガナーザク、デュナメス、ゴールド天
2000:スローネドライ、ギャン、ガイア、ブルー2L
1000:アレックス、ガンイージ、∞ジャスティス(ラクス搭乗)
zzzdx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-12, 07:15 PM   #132
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
行裝已備,準備聽日一早去食風

今晚過後人龍唔知激增幾多
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-12, 08:01 PM   #133
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: mikemike 查看文章
我上年拎左macross劇場版LD去比河森簽
影相果時佢仲做左個蘭花手勢
打開有幾個簽名嗰張?
北条加蓮 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-12, 08:13 PM   #134
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
作者: Noi Aruto 查看文章
打開有幾個簽名嗰張?
果張係DVD,物主係#130果個

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-12, 08:21 PM   #135
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 如月刃 查看文章
行裝已備,準備聽日一早去食風

今晚過後人龍唔知激增幾多
我個FD今晚就去排

你聽朝幾點出發

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-12, 08:27 PM   #136
thierry14
Junior Member

註冊日期: Mar 2012
未去過c3,在表演時會有很多人打call的嗎?(不懂打call....)
thierry14 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-12, 08:37 PM   #137
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Noi Aruto 查看文章
打開有幾個簽名嗰張?
我果盒LD得飯島小姐簽名
佢果盒多個美樹本簽名

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-12, 08:38 PM   #138
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: thierry14 查看文章
未去過c3,在表演時會有很多人打call的嗎?(不懂打call....)
自己enjoy就算啦
理得人地咁多做乜

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-12, 09:07 PM   #139
噹噹dondon
Game Master

註冊日期: Oct 2006
想問下根據以往經驗 排一次籌要幾耐?
噹噹dondon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-12, 09:09 PM   #140
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 噹噹dondon 查看文章
今年第一次攪
邊有人知

我覺得會亂
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-12, 09:12 PM   #141
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
以往經驗都係開場前n小時就去舞台旁邊排隊 所以今次真係無可奉告

舊 03-08-12, 09:12 PM   #142
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
引用:
簽名既話…
30秒,買野,比錢,攞籌。
但排簽名就真係排超耐。

舞台既話就唔知,今年新例。

舊 03-08-12, 09:13 PM   #143
thierry14
Junior Member

註冊日期: Mar 2012
Smile

引用:
作者: mikemike 查看文章
自己enjoy就算啦
理得人地咁多做乜
只係想問問而,那我自己enjoy好了,謝謝

此篇文章於 03-08-12 09:13 PM 被 thierry14 編輯。 原因: 打錯字
thierry14 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-12, 10:00 PM   #144
噹噹dondon
Game Master

註冊日期: Oct 2006
家下十五十六 好驚去到又睇唔到 ...
搞到唔知去唔去好 淨想睇高達live ...
噹噹dondon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-12, 10:09 PM   #145
hkjacky2001
Crazy Gamer
ミク大好き♡

註冊日期: May 2007
PSN  IDhkjacky2001
XBox Live Gamertaghkjacky2001
引用:
家下十五十六 好驚去到又睇唔到 ...
搞到唔知去唔去好 淨想睇高達live ...
放心啦~入唔到欄內睇都唔緊要~
今年個欄杆離舞台都幾近下~

奇跡も無く標も無く、ただ夜が広がるのみ
揺るぎない意志を糧として、闇の旅を進んでいく」

「勇往邁進!」
hkjacky2001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-12, 10:11 PM   #146
lwl

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD

舊 03-08-12, 10:18 PM   #147
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

瑞記好通情達理.....

舊 03-08-12, 10:19 PM   #148
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
注意:當天展覽開始方可到主舞台右方取主舞台活動籌

3月9日
1:00pm取主舞台籌
6:00pm 主
*5:20pm集合,最遲5:50pm
京騷戲畫 SPECIAL PREVIEW in 香港
演出嘉賓:平田滋
名額:200

7:30pm 主
*6:50pm集合,最遲7:20pm
CHIAKI ISHIKAWA LIVE IN C3 2012
演出嘉賓:石川智晶

3月10日
11:00am取主舞台籌
1:30pm-2:30pm A-1(內角)
*1:00pm集合
大河原邦男 簽名會
條件:A-1(內角) HG模型或以上
指定:模型.簽名板
名額:3月9日購買 50名.3月10日購買 50名

2:00pm 主
*1:20pm集合,最遲1:50pm
C3 IN HK COSPLAY 大激鬥
演出嘉賓:古川愛李@SKE48

2:00pm-4:00pm 小
大和田秀樹 簽名會
條件.指定:A-25 (主小舞台間) 「機動戰士鋼彈桑07」+「果然沒錯☆俗語新解鋼彈桑」+大和田秀樹作品一本 -> 抽簽一次

4:00pm 主
*3:20pm集合,最遲3:50pm
TIGER & BUNNY Special Talk Show
演出嘉賓:森田成一、尾崎雅之

5:00pm 主
*4:20pm集合,最遲4:50pm
Ai Nonaka Special Talk Live
演出嘉賓:野中藍

5:30pm-6:00pm 小
森田成一 握手會
條件.指定:A-14 (近出口)「森田成一親筆簽名文件夾」$50 -> 抽簽
注意:只限於3月10日(即日)售賣

6:00pm 主
*5:20pm集合,最遲5:50pm
Ani-son 歌姫 SUPER LIVE 第1夜
演出嘉賓:栗林美奈實、美鄉秋、米倉千尋、飛蘭

6:30pm-8:00pm 小
野中藍 簽名會
條件:A-14 (近出口)「野中藍珍藏版寫真滑鼠墊」$150

3月11日
11:00am取主舞台籌
11:00am-12:00pm 小
河森正治 簽名會
條件.指定:A-10「娘クレっと」/「天神英貴MACROSS F 畫集」
注意:只限於3月9日及3月10日售賣

花澤香菜 簽名會
條件.指定:A-10「ミニスカ&モーレツ宇宙海賊」公式FAN BOOK
注意:只限於3月9日及3月10日售賣

11:30am 主
*取籌後即時集合,最遲11:20am
YURUYURI SPECIAL STAGE「GORAKUBU IN HONGKONG!!」
演出嘉賓:七森中☆ごらく部(三上枝織、大坪由佳、津田美波、大久保瑠美)

1:00pm 主
*12:20pm集合,最遲12:50pm
Talk show about AQUARION EVOL
演出嘉賓:河森正治、花澤香菜

3:00pm 主
*2:20pm集合,最遲2:50pm
Super Voice actors LIVE in C3HK2012
演出嘉賓:森田成一、野中藍

5:00pm 主
*4:20pm集合,最遲4:50pm
Ani-son 歌姫 SUPER LIVE 第2夜
演出嘉賓:栗林美奈實、美鄉秋、米倉千尋、飛蘭

5:00pm-6:00pm 小
森田成一 簽名會
條件.指定:A-14 (近出口)「森田成一CD ABLUM「鬩ぎ合う角質」$250

此篇文章於 03-08-12 10:58 PM 被 leungky1 編輯。 原因: SKE成員古川愛李
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-12, 10:20 PM   #149
windart
Moderator
海產類

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code4210 4848 2445
PSN  IDwindart
XBox Live Gamertagwindart
我唔信瑞記咁好死,一定要你買某幾隻貴HG先比你簽

201102 台北Fancy Frontier17之旅(coming soon)
201012 コミケ79因果之旅・壱(coming soon)
201003 博麗神社例大祭7之旅
201002 台北Fancy Frontier15之旅
200908 コミケ76砲灰之旅
windart 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-12, 10:23 PM   #150
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
系咪即系一套1/144 AGE模型 a

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
第六十屆澳門格蘭披治大賽(2013/11/09,11/10, 11/14-->11/17) ALEX CHOW GAF Racing Engine車迷討論區 400 11-24-13 08:44 AM
3/9~11 「C3 in HongKong 2012」開催決定|花澤香菜來港決定! Vol.2 money 日本動漫畫討論版 1000 03-06-12 09:17 PM
「C3 in HongKong 2011」開催決定 brunhild 日本動漫畫討論版 1000 02-28-11 12:32 AM
[PS3] FIFA 11 Club -"HongKong Eleven" 新隊友招募中!! fiendray 攻略及心得交流區 0 01-31-11 11:18 PM
2009 C3 in Hong Kong C3日本動玩博覽 (2009年4月24-26日) kog 收藏品討論版 172 05-04-09 06:58 PM

現在的時間是 04:19 AM

手機版 | APP版