Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 02-12-06, 12:39 AM   #1
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
[醫生與我] 傳染x感染x發病

KTN :「...」

醫生 :「....」

KTN :「........」

醫生 :「..有乜幫到你呀?」

KTN :「矣...」

醫生 :「唔~~好多時都見到你來下喎」

KTN :「也是吧..公司與你們太近了....所以........」

醫生 :「唔....是褔是禍呢~」

KTN :「...........」

醫生 :「係咪有地方唔舒服」

KTN :「對呀....自從新年時與病友們一聚後.....」

醫生 :「唔..」

KTN :「我好像被他們交叉感染了...」

醫生 :「唔....咁你而家有乜野病徵?」

KTN :「--(內容x經過x說明)--」

醫生 :「原來如此~」

KTN :「那...我應該...怎樣才可..根治...?」

醫生 :「你食開邊隻藥架?」

KTN :「我服的是這一模樣的」

醫生 :「原來呢隻,咁你可以食返它自己出既呢隻藥就可以~」

醫生 :「而且呢隻藥藥效強勁,我好多病人食完都好快好返」

KTN :「可是....」

醫生 :「可是?!」

KTN :「我...這服藥......我吃不起....」

醫生 :「唔...咁呀....其他副廠啦一係~」

KTN :「那麼...副廠藥有那幾款?」

醫生 :「呢隻藥又點呢?」

KTN :「醫生............」

醫生 :「都係食唔起?」

KTN :「.......」

醫生 :「咁呀...呢一隻啦~」

醫生 :「應該無問題,一句講曬~平靚正~~」

KTN :「(--看著--)」

醫生 :「試一試它~~」

KTN :「(--在手中x把玩中--)」

醫生 :「係咪好D呢」

KTN :「這個..我要.....」

醫生 :「好~~要唔要加多個小東西呢?」

KTN :「也好...」

醫生 :「唔~總共診金係"$"」

KTN :「.....」

醫生 :「再見~

KTN :「再見

舊 02-12-06, 12:42 AM   #2
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
啊原來仲有一個POST!

一日有兩樣新玩具, 工起工起~~
呢隻杯價值幾多$呢??

舊 02-12-06, 12:51 AM   #3
DCIP
Crazy Gamer
軸心國德日同盟

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDDCIP
300/5.6......小心柏金遜啊!!! But anyway, 弓起!!!

亂貼相簿: http://fotop.net/benwoo
DCIP 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-06, 12:59 AM   #4
nestal
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2005
KTN兄你好似係用350D喎,係咪?

呢支鏡吉落350D會唔會好“聚”呢?
nestal 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-06, 01:25 AM   #5
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
呢隻杯當日響成成都有留意到呢~
四隻杯了喔~
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-06, 01:43 AM   #6
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: 奸詐餅
呢隻杯當日響成成都有留意到呢~
四隻杯了喔~
餅兄你都越買越多啦

舊 02-12-06, 08:26 AM   #7
StOnE
Game Master

註冊日期: Jun 2003
死馬70-300 真是好物
但只是光圈小了點 及 300 +macro 時的 凸出

那Filter 多少錢 ?

舊 02-12-06, 10:55 AM   #8
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
OMG....為什麼不買UV而買Protector.....

Rice

舊 02-12-06, 12:21 PM   #9
萬能俠
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: DCIP
小心柏金遜啊
呢支真係好易柏金遜!!
o係VF 度睇住咁震, 都唔知點影!
不過又長焦, 又有marco, 又平, 又有得crack, 仲想點?

AF-S 70-300VR 4.5/5.6 + Ais 35mm 2.8
萬能俠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-06, 04:28 PM   #10
KTN
~♡

那個閃閃是早幾天時的@@a那是水杯價~對我來說可是楊枝金露

>>Strider

我已經有覺悟/\唯有推高些ISO..如果有MGS中蛇叔的手震藥吃便好了XDD

>>DCIP

自從那天拿著某人的色馬50-500,由香公爬上動植物公園後,所有鏡我也不覺得重了

[正經]350D+這杯,不覺得聚,重量上我和平常用的18-200差不多[/正經]

>>nestal

我專吃平杯XDD

>>奸詐餅

忘記了~

>>riceking

Filter一條紅魚~~

健達出奇蛋,一次滿足人家三個願望
平平的,長長的,微微的~而且又已給我Crack了

>>StOnE
>>真 三一萬能俠

此篇文章於 02-12-06 04:31 PM 被 KTN 編輯。
KTN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-06, 06:49 PM   #11
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
花展有著落了. 拍那個啊, 長鏡跑不了, high ISO 跑不了, AI Servo 跑不了, 連拍跑不了... 現在似乎都準備好了.
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-06, 11:02 PM   #12
KTN
~♡

那個我一樣要拍

CRACK後的MARCO不錯..可用性大增..

在家無聊,找老爸的玩具試MARCO

舊 02-12-06, 11:09 PM   #13
ZERO NEKO

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
D支出名抵玩 公喜晒

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-06, 12:39 AM   #14
nestal
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2005
[quote]
我已經有覺悟/\唯有推高些ISO..如果有MGS中蛇叔的手震藥吃便好了XDD
[\quote]

手震藥食得多有害
nestal 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 10:55 AM

手機版 | APP版