Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26 66  ... 最後
飲食版>kfc 燒雞炸雞 討論區!^^
POKA 04:43 PM 11-13-08
作者: メソウサ:
唔知o個陣返學去kfc o個陣個女人做緊未
一般副店最快2年上到位
メソウサ 04:49 PM 11-13-08
講"o個陣"都成5年前
基路亞 04:52 PM 11-13-08
作者: ahleung:
職場生存之道, 都係人脈最重要
而且你唔like 邊個~ 是旦叫個fd 得閒打幾個電話上總公司! wooo
taste real! taste good!

就算假... 打多幾次咩都真!
bonedog 05:15 PM 11-13-08
作者: POKA:
遲下應該會出優惠 益返大家引你去食
香港人係好善忙既..好快又唔記得左..尤其有大著數

作者: HONDA:
我聽日食
(海怡分店)
記住d繁忙時間先好去..(但會唔會炸唔切d 雞又係垃圾筒拎番俾你﹖)

作者: EZ-8-HWC:
哩排打機前都係元郎kfc食早餐
以後晚餐唔好叫我去kfc
我連早餐都唔敢, 8點半前, 同近11點都唔好, 一都佢轉晏就又執番俾你..
yeah yeah 05:45 PM 11-13-08
作者: 遊戲人間:
真係離晒大譜.

以後仲點幫襯KFC...
今次之後....真係唔多想去食...
sqling 07:16 PM 11-13-08
直到而家

KFC有無諗住跟進呢單case?
POKA 07:33 PM 11-13-08
作者: sqling:
直到而家

KFC有無諗住跟進呢單case?
無聲勝有聲
決定唔出聲
ALEX CHOW 07:59 PM 11-13-08
作者: bonedog:
香港人係好善忙既..好快又唔記得左..尤其有大著數

記住d繁忙時間先好去..(但會唔會炸唔切d 雞又係垃圾筒拎番俾你﹖)

我連早餐都唔敢, 8點半前, 同近11點都唔好, 一都佢轉晏就又執番俾你..
01:XX=繁忙時間??
(唔會)
KENSNAKE 08:50 PM 11-13-08
影相有得瀨.睇片冇野講.

其實KFC方面有冇出來回應???
POKA 09:06 PM 11-13-08
作者: KENSNAKE:
影相有得瀨.睇片冇野講.

其實KFC方面有冇出來回應???
呢個時勢..有晒証明
比係你都縮埋唔出聲啦
seraph 09:20 PM 11-13-08
http://mymeal.mysinablog.com/index.php

壹週

KFC賣垃圾雞
POKA 09:50 PM 11-13-08
作者: seraph:
http://mymeal.mysinablog.com/index.php

壹週

KFC賣垃圾雞
呢條友個blog好搞笑
基路亞 12:59 AM 11-14-08
呢條友個blog好搞笑
咩都影... 仲係將d 野打橫訓哂係到先影~ XD
@羅彼仙奴 01:02 AM 11-14-08
哈哈!成日去食添.
唔怪得近來少左人入去啦
基路亞 01:25 AM 11-14-08
作者: @羅彼仙奴:
哈哈!成日去食添.
唔怪得近來少左人入去啦
有無食過怪味雞先?
Requiem 08:04 AM 11-14-08
老實講,如果佢地個目的係減少個損耗量o既時候,無論係咩野鐘數o既垃圾雞都可以執返出來當正常雞賣俾人食~

另外,而家佢地好似想儘量淡化事件,除非有大報紙報導搞大件事,唔係o既話個勢到最後都係應該不了了之~加埋香港法例唔係出左事都好難告得入,不知不覺間助長左呢o的無良企業o既行為~

所以,為自身安全,以後都係唔好食KFC為妙~
sqling 08:15 AM 11-14-08
作者: Requiem:
老實講,如果佢地個目的係減少個損耗量o既時候,無論係咩野鐘數o既垃圾雞都可以執返出來當正常雞賣俾人食~

另外,而家佢地好似想儘量淡化事件,除非有大報紙報導搞大件事,唔係o既話個勢到最後都係應該不了了之~加埋香港法例唔係出左事都好難告得入,不知不覺間助長左呢o的無良企業o既行為~

之不過爆完鑊先驚會唔會有D怪呢?

而家應該會嚴打啦.......我估
IamO 10:03 AM 11-14-08
官方未回應之前
都唔會食住
HAKAIDER 10:17 AM 11-14-08
呢條友個blog好搞笑
作者: 基路亞:
咩都影... 仲係將d 野打橫訓哂係到先影~ XD
仲要獨孤一味 "炸"

好彩盆夏枯草無攞去炸...............
美版之王-天涯浪子 10:44 AM 11-14-08
段片是幾時的?

咁勁新聞, 點解唔上報紙頭條啊?
joeyu1201 12:10 PM 11-14-08
作者: 美版之王-天涯浪子:
段片是幾時的?

咁勁新聞, 點解唔上報紙頭條啊?
又唔黃又唔暴力既野點會上頭條
yeah yeah 12:31 PM 11-14-08
我咁講可能好衰..
但我見到個manger個樣..
都唔想食野..
DevilElvis 12:45 PM 11-14-08
頂,咁離譜都有 ,罷食啦各位
POKA 12:45 PM 11-14-08
作者: HAKAIDER:
仲要獨孤一味 "炸"

好彩盆夏枯草無攞去炸...............
一頁BLOG既炸物數量等於凡人一年咁多

作者: IamO:
官方未回應之前
都唔會食住
咁你以後唔使食
大有可能唔會作任何表態
學舒適堡咁 :已對任何傳播媒體失去信心不作回應
作者: sqling:
之不過爆完鑊先驚會唔會有D怪呢?

而家應該會嚴打啦.......我估
佢會改善先奇

作者: Requiem:

根本冇睇一周既人都唔會知...
Requiem 01:07 PM 11-14-08
根本冇睇一周既人都唔會知...
好似對某劇團咁,上facebook開group貼晒youtube link同壹周報導link,然後叫人加入唔好幫襯佢地……
咁就會「開始」有人留意……
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26 66  ... 最後

返回主題版面