Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35 75 125  ... 最後
手提遊戲機討論版>Nintendo 3DS 綜合情報討論區 xx || 超任版 N3DSLL 已經出貨
winsonandcyndi 12:07 AM 12-22-11
作者: 赤武神:
sorry 我加番落去了
<----
已add

p.s d信多到爆
Suda 12:09 AM 12-22-11
未見過FC有咁多人online
antony chan 11:56 PM 12-21-11
個無雞食好搞笑呀!!XDD
天涯笑笑生 11:57 PM 12-21-11
有個日記後.......終於覺得FC.....有用
ZlWS 11:59 PM 12-21-11
作者: 天涯笑笑生:
有個日記後.......終於覺得FC.....有用
手寫唔使理咩kb
teealpha 12:02 AM 12-22-11
筆跡重現呢下真係好正
golan 12:09 AM 12-22-11
版友d日記好正
antony chan 12:19 AM 12-22-11
真係好好玩XD
係咁亂畫嘢炸出去XD
W!LL 12:21 AM 12-22-11
玩緊, 大家ADD左我同我講聲 XD
赤武神 12:22 AM 12-22-11
作者: W!LL:
玩緊, 大家ADD左我同我講聲 XD
之前add左你了!
Akira 明 12:31 AM 12-22-11
大家都add我一齊交換日記吧
可以send相比人睇嗎
畫完send有兩個選擇,右邊個係咩嚟?
一定要畫哂4張嗎,四格漫畫
艾域斯 12:36 AM 12-22-11
作者: Akira 明:
可以send相比人睇嗎
右邊係刷身通訊的時候 send 俾人

p.s. 已add呢幾版的人
N0T51B 11:08 AM 12-22-11
年內突破400萬台
issac92354 01:16 PM 12-22-11
作者: Akira 明:
可以send相比人睇嗎
add左你

個日記真係好正
係咁收到新日記
草薙さん 11:09 AM 12-22-11
昨日好似嚮旺角擦到Neo大
區域: 馬來西亞
ゆうたろう 06:00 PM 12-22-11
作者: 草薙さん:
我昨晚旺角都擦到Neo,
區域都係マレーシア,藍色Mii的。
6402oen 11:54 PM 12-22-11
http://www.nikkei.com/news/latest/ar...E38698E0E2E2E2
作者: :
任天堂「3DS」、年内に国内400万台突破
有力ソフトが充実

任天堂の携帯型ゲーム機「ニンテンドー3DS」の国内の累計販売台数が年内に400万台を突破することが確実になった。調査会社のエンターブレイン(東京・千代田)によれば、12月第3週(12~18日)の販売は約39万台と週次ベースで過去最高となり、累計で360万台を超えた。

これまでの週平均は約8万台で、30万台を上回るのは約38万台だった12月第2週(5~11日)に続き2週連続。クリスマスのある第4週…

neo 06:06 PM 12-22-11
作者: 草薙さん:
哦! 原來係キズナ君
係呀! 不過我又轉咗America國籍喇~
神名レオ 01:03 PM 12-22-11
個日記太毒了!玩左成晚
點都好,3DS總算有個通訊模式了!!!(希望佢再升級加啲直接啲嘅功能就無敵)

題外話:頭先入去PSV區,諗住睇下呢個個行程,呢一刻冇GAME啱玩(分分鐘等一兩年先有)
都想吸收下資訊,但見到部份留言都幾心痛,原來係好多人眼中3DS係完全冇野玩,買嘅都係返來擺....
終於有啲開始明點解咁多本身自稱某GAME DEADHARD FANS
一見到自己隻心愛遊戲唔係出係自己部"機"度就連隻心愛遊戲都放棄埋....
(突然有感而發,唔係想玩咩POSTS WAR)
最想表達嘅,幾個月前真係對3DS好失望,但呢一刻絕對覺得冇買錯同好多野玩~
DQGUNDAM 05:36 PM 12-22-11
作者: 李奧涼介:
個日記太毒了!玩左成晚
點都好,3DS總算有個通訊模式了!!!(希望佢再升級加啲直接啲嘅功能就無敵)

題外話:頭先入去PSV區,諗住睇下呢個個行程,呢一刻冇GAME啱玩(分分鐘等一兩年先有)
都想吸收下資訊,但見到部份留言都幾心痛,原來係好多人眼中3DS係完全冇野玩,買嘅都係返來擺....
終於有啲開始明點解咁多本身自稱某GAME DEADHARD FANS
一見到自己隻心愛遊戲唔係出係自己部"機"度就連隻心愛遊戲都放棄埋....
最想表達嘅,幾個月前真係對3DS好失望,但呢一刻絕對覺得冇買錯同好多野玩~
果d係收藏家,唔係玩家,無需介懷

真正玩家係玩game而唔係玩機
teealpha 05:58 PM 12-22-11
作者: 李奧涼介:
個日記太毒了!玩左成晚

其實正如早兩日我同我同事對話咁,

我: MH3G響3DS度OK喎,冇乜問題,係個芒細左D
同事: 佢下隻好出返落PSP度啦
我: 4都係出響3DS度喎,E3有片睇
同事: 晒左隻好GAME
我:

對我黎講除左食野同聽歌/音樂之外其他野都唔好太主觀,咁樣做人會開心好多
Navism 09:12 PM 12-22-11
作者: teealpha:
其實正如早兩日我同我同事對話咁,

我: MH3G響3DS度OK喎,冇乜問題,係個芒細左D
同事: 佢下隻好出返落PSP度啦
我: 4都係出響3DS度喎,E3有片睇
同事: 晒左隻好GAME
我:

對我黎講除左食野同聽歌/音樂之外其他野都唔好太主觀,咁樣做人會開心好多
晒左隻好GAME << 我笑左,

好彩我身邊無乜呢類人
個個唔介意買所有機
Tdot 11:58 PM 12-22-11
出面有咩牌子的外置充電出到3DS口???

還是買有USB口的+ 3DS用的USB充電線好??
raver_leung 12:23 AM 12-23-11
作者: 怪人:

MiPow.
tung999 12:23 AM 12-23-11
作者: 怪人:

買有USB口的+ 3DS用的USB充電線就好
買有output 1A既應該就冇問題
三洋的ENELOOP效能不錯w
第一 ... 15 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 35 75 125  ... 最後

返回主題版面