Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-17-07, 01:10 AM   #101
沒名字的?君
God of Gamer
小牧 愛佳

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDMrNonameX
XBox Live GamertagMrNonameX
引用:
作者: zoula 查看文章
我都係
信和$320入手
同你一樣

舊 02-17-07, 01:15 AM   #102
小幻
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2003
請問有無人係深水步寶源訂?
知唔知有貨派未?

舊 02-17-07, 01:16 AM   #103
ms_小畫家
Game Master

註冊日期: Nov 2004
PSN  IDmakelvin666
引用:
作者: 小幻 查看文章
請問有無人係深水步寶源訂?
知唔知有貨派未?
今日應該全部派晒貨架啦
連屯門個間都有

其中一位歷史見證人
ms_小畫家 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 01:17 AM   #104
嘖HEIHEI
Game Master
目標:08 TMAX

註冊日期: Apr 2004
3DS Friend Code3840 6388 1601
PSN  IDKamio-A KAMIO-H
引用:
我都係
信和$320入手
你係冇訂的?
如果係聽日去買先

Chain Chronicle : 187,209,430
Diablo3 : KamioA#3363
嘖HEIHEI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 01:20 AM   #105
zoula
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2006
XBox Live GamertagArMing09
引用:
作者: 嘖HEIHEI 查看文章
你係冇訂的?
如果係聽日去買先
冇呀~
我個fd去好景問過$399

舊 02-17-07, 01:24 AM   #106
Game Master

註冊日期: Sep 2006
XBox Live Gamertagsiu11281984
小弟都有玩mhp1~
有old有,但為左玩女仔,同改個新名~
唔要mhp1既save開新人~
我係咪好低能啊
11281984 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 01:29 AM   #107
ms_小畫家
Game Master

引用:
作者: 11281984 查看文章
小弟都有玩mhp1~
我係咪好低能啊
點會
我都打算開新人打
繼承個d其實都唔係太多野
用唔用關係唔大既.....應該

其中一位歷史見證人
舊 02-17-07, 01:34 AM   #108
Game Master

註冊日期: Sep 2006
XBox Live Gamertagsiu11281984
引用:
作者: ms_小畫家 查看文章
點會
我都打算開新人打
繼承個d其實都唔係太多野
用唔用關係唔大既.....應該
咁又係~
我e家同大家一齊零開始^^
我女仔個名叫wingwing
11281984 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 01:35 AM   #109
zero006

XBox Live Gamertagzero1198
想問下咁rare 4or 以上果d 料係咁賣得ka la 咁?
zero006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 01:38 AM   #110
小幻
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2003
引用:
今日應該全部派晒貨架啦
連屯門個間都有
oh~thanks~
聽日去踩場羅貨先~~

舊 02-17-07, 01:42 AM   #111
嘖HEIHEI
Game Master
目標:08 TMAX

3DS Friend Code3840 6388 1601
PSN  IDKamio-A KAMIO-H
引用:
冇呀~
我個fd去好景問過$399
你係信和邊間入?

Chain Chronicle : 187,209,430
Diablo3 : KamioA#3363
嘖HEIHEI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 02:00 AM   #112
zoula

地庫中間位扯
冇留意叫乜野名,因為當時我滿腦子只有mhp2
女友說我瘋了

舊 02-17-07, 02:09 AM   #113
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
<--無訂的人 ;出動高佬友情價$280入手

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 02:13 AM   #114
ms_小畫家
Game Master

引用:
地庫中間位扯
冇留意叫乜野名,因為當時我滿腦子只有mhp2
女友說我瘋了
因為你此時此刻腦中並沒有你女友存在

其中一位歷史見證人
舊 02-17-07, 02:15 AM   #115
fourleaves112
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2005
唔買住lu,部機借左比女友
fourleaves112 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 02:16 AM   #116
ms_小畫家
Game Master

引用:
作者: fourleaves112 查看文章
唔買住lu,部機借左比女友
買俾你女友玩啦

其中一位歷史見證人
舊 02-17-07, 02:21 AM   #117
zoula

剛開封~
今次冇調合表同初心攻略嘅??
各位有冇貓飯表同埋一d實用網頁提供吓???

舊 02-17-07, 02:23 AM   #118
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
唔該各位朋友想問Game裡面內容o既東東,請入內
多謝合作

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=154870

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 06:55 AM   #119
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:
作者: 11281984 查看文章
小弟都有玩mhp1~
我係咪好低能啊
舊人可以變性 t-cup 由第一集的雄斗變成今日的大舊妹

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 08:40 AM   #120
Nicklaus
Crazy Gamer
二クラス

註冊日期: Dec 2004
引用:
今日應該全部派晒貨架啦
連屯門個間都有
班同學琴日話見到好多貨
仲等我去左仍高度訂

一陣去都唔知有冇貨 ...
Nicklaus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 08:44 AM   #121
沒名字的?君
God of Gamer
小牧 愛佳

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDMrNonameX
XBox Live GamertagMrNonameX
今集loading速度真係值得一讚
仲快過上集用
其實PRE-LOAD技術DC時代已經有
應該要大力推廣

引用:
作者: shunshun8894 查看文章
班同學琴日話見到好多貨
仲等我去左仍高度訂

一陣去都唔知有冇貨 ...
咁多貨有訂一定有

此篇文章於 02-17-07 09:18 AM 被 沒名字的?君 編輯。
沒名字的?君 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 09:37 AM   #122
Designer
Registered User

註冊日期: Feb 2004
呢隻Game竟然響無線有賀年廣告
Designer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 10:06 AM   #123
漆黑天使

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: Designer 查看文章
呢隻Game竟然響無線有賀年廣告
唔係麻
係唔係沉日開始既?
漆黑天使 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 10:49 AM   #124
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
引用:
作者: 漆黑天使 查看文章
唔係麻
係唔係沉日開始既?
wa 好似日本咁!?
強!
煲機小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 11:08 AM   #125
漆黑天使

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: 煲機小王子 查看文章
wa 好似日本咁!?
強!
無線從來唔搞呢味野
咁神奇 無線會推埋隻Game.........
吹咩風 又唔係超級大作
漆黑天使 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] NEW:PSP及NDS最新全球百萬遊戲大作名單 神祕人1號 手提遊戲機討論版 80 12-31-06 11:08 PM
[PSP]Monster Hunter Portable [發售中] neo2046 手提遊戲機討論版 289 05-25-06 07:37 PM
[PS2]Monster Hunter圖片及影片,3/11發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 112 03-10-04 08:53 PM

現在的時間是 07:22 PM

手機版 | APP版