Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-04-11, 07:50 PM   #251
Godfather教父
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2009
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
多謝金爺
多謝金爺

引用:
作者: 才子 查看文章
香港大富豪唔係移民去左馬交咩
No , 兩檔野黎架

引用:
作者: 碧咸廿三 查看文章
仲有LOVEHEYHEY、蘿莉星人、墨魚焼賣、可人怡~

引用:
紀念品係咪曼聯月曆呀 ?
你要我比你囉~!
Godfather教父 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-11, 07:56 PM   #252
Godfather教父

引用:
覆左你。

開始有明朗結果... BTW我係唔會公佈的
按規矩,三日前PM
雖然唔識你,不過好多謝你為大家辦meeting的無私貢獻,做host好辛苦的
舊 08-04-11, 07:58 PM   #253
Godfather教父

引用:
不如搞1次老鬼meeting
真怀念40人BBQ、60人船河、52人開生日會P的日子
舊 08-05-11, 12:39 AM   #254
豆腐
God of Gamer
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
多謝金爺

另,票已投

舊 08-05-11, 01:02 AM   #255
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
有人放飛機你包底呀下
引用:
乜上次有人報左名後放飛機咩 ?
大數法規下, 人越多, 有人放飛機的機會越高!
要定少少RULES先可以避免!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-11, 01:45 AM   #256
蘿莉星人
Game Master
蘿莉向鬼畜魔人

註冊日期: Sep 2002
引用:
唔係香港呀,唔係我報左名LA
希望下次有緣相聚

舊 08-06-11, 03:15 PM   #257
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
喂喂,冇回音我就準備卜場架啦,有買趁手,六點截龍。

舊 08-06-11, 03:19 PM   #258
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
確認一下
你收到我回覆了吧?
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-11, 05:32 PM   #259
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
引用:
喂喂,冇回音我就準備卜場架啦,有買趁手,六點截龍。
我想問其實定左係邊到搞未?
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-11, 06:39 PM   #260
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
今次的情況寬敞比較重要

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-11, 08:00 PM   #261
綾小路雷太

已卜場嚕

不過三天前才會公佈資料

舊 08-07-11, 02:28 AM   #262
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
引用:
已卜場嚕

不過三天前才會公佈資料
其實可唔可以PM我知係邊到搞?
太遠我真係會黎唔到,唔想3日前先知黎唔到然後起人飛腳咁哀仔
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-11, 09:28 AM   #263
綾小路雷太

引用:
作者: sunhikari 查看文章
其實可唔可以PM我知係邊到搞?
太遠我真係會黎唔到,唔想3日前先知黎唔到然後起人飛腳咁哀仔
如果真係地點理由而起飛腳,冇人會怪你。

舊 08-07-11, 11:11 AM   #264
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
其實約略講個地區都 ok 丫,方便大家早d 有準備

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-11, 01:01 PM   #265
綾小路雷太

引用:
作者: Middle 查看文章
其實約略講個地區都 ok 丫,方便大家早d 有準備
想保持神秘感嘛

舊 08-07-11, 01:26 PM   #266
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
del..............

(`・ω・´)

此篇文章於 08-07-11 05:25 PM 被 才子 編輯。
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-11, 04:50 PM   #267
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
引用:
已卜場嚕

不過三天前才會公佈資料
在下想問要交定錢吧?
我怕自己不記得交!
而且3天前,我覺得有點趕!

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-11, 06:58 PM   #268
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: mark20hk 查看文章
在下想問要交定錢吧?
我怕自己不記得交!
而且3天前,我覺得有點趕!
我去過年年版聚都係臨走先俾錢
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-11, 08:09 PM   #269
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
原來如此!
book應該要先俾錢?
所以才以為要俾定錢!

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-11, 08:18 PM   #270
綾小路雷太

引用:
作者: 滅龍士 查看文章
你冇睇清楚PM唔好亂做代言人唔該
引用:
作者: mark20hk 查看文章
原來如此!
book應該要先俾錢?
所以才以為要俾定錢!
係俾左錢先架啦,所以呢個禮拜內會PM追你地落住訂金先
唔落訂你咪駛旨意我留位

不過時間方便會好充足的,請放心

舊 08-07-11, 10:42 PM   #271
LAMR

註冊日期: Apr 2011
真的不能報名了嗎 , 如果認識隱藏人物他帶我來可以嗎
LAMR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-11, 11:31 PM   #272
碧克

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: LAMR 查看文章
真的不能報名了嗎 , 如果認識隱藏人物他帶我來可以嗎
你知隱藏人物係邊個?a

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-11, 12:22 AM   #273
LAMR

註冊日期: Apr 2011
引用:
作者: 碧克 查看文章
你知隱藏人物係邊個?a
是K字頭的嗎 是一位小姐跟我說會以隱藏人物的方式跟朋友來...

因為是隱藏人物就不要把名字講出來吧=W=

他說可以帶我去的...(地上滾

之前就看到版聚的消息想參加了, 沒想到一下子就不能報名, 哭哭
LAMR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-11, 01:09 AM   #274
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
咁如果俾左訂、之後一星期前至發覺地方唔就腳決定唔唻,
會有得退訂嗎 ? @_@

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-11, 01:35 AM   #275
綾小路雷太