Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 01-12-11, 04:08 PM   #51
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 才子 查看文章
係wor, 你個口花程度拍得住我啵...

你數佢, 我返而想聽下你有咩錯事...
佢應該花過你
引用:
作者: POKA 查看文章
唔好嬲,只係對有興趣先會口花
哼, 你死啦你

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-11, 04:24 PM   #52
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
引用:
點同你比...

就當我做唔到理想情人,我唔合格,唔緊要,我唔浪費大家時間

唔係口花

咁就死啦,有興趣先會口花,咁女仔實無安全感。
佢點知咩叫有興趣先。
有時唔覺意做左啲野令人無信心,就好易出事。

舊 01-12-11, 04:25 PM   #53
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
佢應該花過你

哼, 你死啦你
你而家知咩事啦
我唔係玩ga
我做唔到人地100分男友,係我問題
我唔再浪費佢寶貴青春啦
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-11, 04:40 PM   #54
irismong
God of Gamer
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
點同你比...

就當我做唔到理想情人,我唔合格,唔緊要,我唔浪費大家時間

唔係口花

對我唔係姐, 對藍莓姐姐係~

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-11, 04:42 PM   #55
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
咁諗住黎緊溝邊個?有冇考慮過係GAF搵食?

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-11, 04:49 PM   #56
POKA
Banned

引用:
我唔似某D人但求就手

我係隨緣,或者睇岩先追
GAF 你地頭,點敢同你爭食
舊 01-12-11, 04:52 PM   #57
才子
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
引用:
我唔似某D人但求就手
e...有大獲爆wor

引用:
這是笑話

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-11, 05:01 PM   #58
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
我唔似某D人但求就手

我係隨緣,或者睇岩先追
係? 有沒料爆....

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-11, 05:17 PM   #59
碧克

註冊日期: Aug 2003
在GAF識到的情侶其實唔多,現在的GAF比以前更難結識新朋友了.

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-11, 05:26 PM   #60
irismong
Goo ◕ ω ◕

引用:
作者: 碧克 查看文章
在GAF識到的情侶其實唔多,現在的GAF比以前更難結識新朋友了.
會嗎? 我識左幾個新朋友丫

PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

舊 01-12-11, 05:29 PM   #61
碧克

引用:
作者: irismong 查看文章
以前好玩好多,街機聚情版聚閒閒地都十幾人,而且大多數都好傾得埋
上次去過覺得好玩的就只有曼聯fans版聚了.

\  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
舊 01-12-11, 05:30 PM   #62
irismong
Goo ◕ ω ◕

引用:
以前好玩好多,街機聚情版聚閒閒地都十幾人,而且大多數都好傾得埋
咁我就去過呢邊版聚
暫時無呢個衝動想去, HAHA
雖然唔係D會真係出黎見面既朋友
不過MSN都好好傾丫

舊 01-12-11, 08:00 PM   #63
singsingjai
Crazy Gamer

我都從來無去過版聚.. 大家都唔認得我ANYWAYS..

i love toys
i love you!
singsingjai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-11, 10:49 PM   #64
emoil

註冊日期: Jul 2005
3DS Friend Code0731 4714 9827
PSN  IDemoil
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
係? 有沒料爆....
@.@......
emoil 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-11, 01:48 AM   #65
POKA
Banned

引用:
對我唔係姐, 對藍莓姐姐係~
2個都唔敢~

引用:
e...有大獲爆wor

這是笑話
沒有料爆~

引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
係? 有沒料爆....
沒有~

引用:
有呀,好多年之前有,有一對好似分左手
不過都好似有個結左婚?

引用:
你指係係情版?

引用:
唔同世界好難岩傾
情版吹水食飯就易傾D
要我渣住機不停打就唔岩

引用:
咁我就去過呢邊版聚
暫時無呢個衝動想去, HAHA
雖然唔係D會真係出黎見面既朋友
不過MSN都好好傾丫
你咁多人GAF人同你MSN?

引用:
作者: singsingjai 查看文章
我都從來無去過版聚.. 大家都唔認得我ANYWAYS..
咁你下次出啦
引用:
作者: emoil 查看文章
@.@......
你呃POST!
舊 01-13-11, 03:47 PM   #66
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
莫非豆爺你

引用:
我唔似某D人但求就手

我係隨緣,或者睇岩先追
爭咪爭囉, 實力者先行

*我認我又抽水

舊 01-13-11, 04:38 PM   #67
涅吉.水母
Insane Gamer
地下&アイドル住人

3DS Friend Code2019 9684 7465
PSN  IDOonegaxxoO
XBox Live Gamertagnegaxx
照睇全文唔單只口花...
心花都有啦
涅吉.水母 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-11, 07:55 PM   #68
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
2個人既圈子有無重疊?

亦都可能係因為佢見到你對其他女仔淫到出晒面

舊 01-13-11, 08:00 PM   #69
POKA
Banned

引用:
作者: 某F 查看文章
2個人既圈子有無重疊?

亦都可能係因為佢見到你對其他女仔淫到出晒面
冇,唔多識佢朋友
我冇再出去識

引用:
作者: 涅吉.水母 查看文章
照睇全文唔單只口花...
心花都有啦
肯定冇心花,口花都收起晒

引用:
作者: >>>>>劉伯<<<<< 查看文章
莫非豆爺你

爭咪爭囉, 實力者先行

*我認我又抽水
實力行先我知
舊 01-16-11, 10:18 AM   #70
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
原來又係閃光彈....

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-11, 10:04 AM   #71
碧克

引用:
作者: antony chan 查看文章
原來又係閃光彈....
嫌閃就唔好入來啦
睇完嫌閃仲要劉明到此一遊同話自己係粒憤怒的葡萄有乜分別

\  /

舊 01-17-11, 12:09 PM   #72
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
嫌閃就唔好入來啦
佢只係想講「這些機會不是屬於我的」者,咪咁啦大黑哥

舊 01-22-11, 10:28 PM   #73
蘿莉星人
Game Master
蘿莉向鬼畜魔人

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
佢應該花過你

哼, 你死啦你
樓主口花+1

舊 01-22-11, 11:35 PM   #74
POKA
Banned

引用:
作者: 蘿莉星人 查看文章
樓主口花+1
連你都話我
有道,口花心不花

此篇文章於 01-22-11 11:38 PM 被 POKA 編輯。
舊 01-25-11, 07:13 PM   #75
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:
嫌閃就唔好入來啦
人地好認真咁睇嫁,點知又係中伏
不過我又唔會眼紅人嘅,都係當普通花生食啫

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享