Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 12-12-12, 08:41 AM   #776
siuterry
Insane Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
用BD-2嘅話要有心理準備,會俾friend fire打到開花。
高達係聯邦的象徵

舊 12-12-12, 08:47 AM   #777
Kain
God of Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
※勝利時のみ得られる自軍メンバーへのブースト効果はブースターLV1と同じとなります。
(使用者以外はLV2の効果を得られません)
※各種ブースターのLV2は、一定階級以上になると戦闘終了後に入手できます。
※すでに指定の階級を満たしているプレイヤーは、一度戦闘を正常に終了させることで自動的に入手できます。
入手係指開放俾你買....
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-12, 12:14 PM   #778
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
WD隊登場

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-12, 02:01 PM   #779
Slush

註冊日期: Jul 2008
而家連bd-2的40%都出左,但係都出唔到bd-3的剩餘60%
我想問,出2星的設計圖同 ranking有冇關係?

此篇文章於 12-12-12 02:11 PM 被 Slush 編輯。
Slush 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-12, 07:25 PM   #780
高級嘍囉
Crazy Gamer

3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: Slush 查看文章
而家連bd-2的40%都出左,但係都出唔到bd-3的剩餘60%
我想問,出2星的設計圖同 ranking有冇關係?
我一日出一張,依家BD-3 80%。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-12, 09:49 PM   #781
Kain

場場都勁出2星圖,頭先4張出3張
會唔會因為我成個禮拜無玩?
舊 12-12-12, 10:36 PM   #782
Eternal Wind
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code1521 7330 2785
2,3星圖係易出左,但全部都係出晶片, 一張BD都無見過...

玩左幾場格機,感覺豆腐左好多
Eternal Wind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-12, 12:37 AM   #783
ambrose35hk
Game Master

註冊日期: Nov 2005
D腳易斷左好多
ambrose35hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-12, 02:48 PM   #784
Slush

有時候玩真係覺得自己TEAM 有間碟,拿0分咩都唔做
舊 12-13-12, 08:59 PM   #785
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
有時候玩真係覺得自己TEAM 有間碟,拿0分咩都唔做
0分唔一定冇做過嘢,只要同隊有勁支援機,汎機行起衰運上黎有機會忙完成場但係食白果。
舊 12-13-12, 10:04 PM   #786
Slush

引用:
0分唔一定冇做過嘢,只要同隊有勁支援機,汎機行起衰運上黎有機會忙完成場但係食白果。
但係我見佢 一直守護緊據點...[誤]

BD-2 80%
BD-3 40%
進行中
舊 12-14-12, 11:48 PM   #787
Kain

7張圖,6張晶片1張貼紙
舊 12-15-12, 12:50 AM   #788
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
DEL--

舊 12-15-12, 01:04 AM   #789
Kain

舊 12-15-12, 08:52 PM   #790
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
bd2 80%
bd3 0%
晶片出真多
魔法之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-12, 09:19 PM   #791
Slush

兩部BD 機都仍然係 80%
最近開始用多左火箭炮, 發覺好用過機槍好多
明明計數上機槍會扣多D
舊 12-15-12, 09:49 PM   #792
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
Lightbulb

bd2 0%
bd3 0%

舊 12-16-12, 11:10 AM   #793
Slush

終於用到bd-3
係一等兵的戰場上個個都用bd 打自護 實在太屈
舊 12-16-12, 11:39 PM   #794
siuterry

引用:
終於用到bd-3
人地果邊都有BD2,
洗咩怕

舊 12-17-12, 12:01 AM   #795
race628
Junior Member

註冊日期: Sep 2009
引用:
終於用到bd-3

頭先係新手訓練用BD2,3隻向前行既吉母見到我拔劍變左向後行
個情景真係笑死,跟住行入D竟然收埋左隻BD3,最後贏左
race628 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-12, 11:08 AM   #796
Slush

引用:
作者: siuterry 查看文章
人地果邊都有BD2,
洗咩怕
呢邊有埋BD-1
舊 12-17-12, 12:18 PM   #797
高級嘍囉
Crazy Gamer

打過一場BD戰,得個亂字,以後怕怕。
舊 12-18-12, 12:08 AM   #798
auntiethird
Ultimate Gamer
愛情萬歲!!!

註冊日期: Jun 2002
開左BD3... BD2 80%...

舊 12-18-12, 07:22 PM   #799
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
副acc開到隻BD3

自兩部SML後第1次係呢d活動入面開到機呀

舊 12-19-12, 02:06 PM   #800
高級嘍囉
Crazy Gamer

BD家族習齊,仲只係用左一支要比錢嘅油。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS3] 機動戰士 Gundam Battle Operation 約戰及討論區 7月27號 BUG修正, RX-78-2,格魯古古參戰 頭POST追加WIKI Vol.2 GN00508771 攻略及心得交流區 1007 08-14-12 07:02 PM
[PS3] 機動戰士 gundam operation 約戰及討論區 martinyau1979 攻略及心得交流區 1018 07-10-12 10:22 AM
Gundam Ultimate Operation 2 死肥鬼 收藏品討論版 260 12-09-06 09:50 PM
Gundam network operation 2 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 6 01-28-04 02:20 AM
Gundam Ultimate Operation Metal Gear NT 收藏品討論版 6 06-04-03 11:00 AM

現在的時間是 09:38 PM

手機版 | APP版