Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機資訊/電腦軟硬討論

主題工具 顯示模式
舊 09-17-05, 12:31 AM   #1
大雄
God of Gamer
卡啦騷

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagkalaso
ICQ BANNER KILL

請問邊度有得DL NETVIGATOR ICQ 5 BUILD 2356 既BANNER KILL PROGRAMME?

BTW, NETVIGATOR ICQ 咁大既..個WINDOW 縮極都好大

::卡啦騷 Album::

講多無謂,一步到位
大雄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-05, 02:06 AM   #2
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
順便問埋網上行個icq打倉頡果陣有冇set配詞呢??我之前都有但係用用下就冇左~同埋佢成日打左個字之後要打多次...勁煩....

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-05, 05:01 AM   #3
ViaAh
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
我都想知點除廣告...幫推
唔係為左隻hellokitty真係搵鬼用呢個版本

相關字詞 我自從轉用icq5 之後都未見過
ViaAh 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-05, 11:54 AM   #4
大雄
God of Gamer
卡啦騷

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagkalaso
FOR 舊版ICQ 5 BUILD 2321 既ICQ BANNER KILL 我有呀..
但而家轉左VERSION 用唔返

呢個係我講個BANNER KILL 既官網

http://www.icq.xx.pl/

::卡啦騷 Album::

講多無謂,一步到位
大雄 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
ICQ Lite......... syncmaster 手機資訊/電腦軟硬討論 0 09-12-04 09:59 AM
ICQ Lite 問題 小雨 手機資訊/電腦軟硬討論 3 07-13-04 11:32 PM
如何鏟除 icq banner garuda 手機資訊/電腦軟硬討論 6 10-04-03 05:52 PM

現在的時間是 11:22 PM

手機版 | APP版