Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-28-18, 04:12 PM   #276
lodoss
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2012
引用:
作者: charcsc2000 查看文章
未知..可能吧...ps4已買...
switch衰極應該係ps3版咁..
但我相信switch版搵人係難d....
NS版,
TV mode 1080p 30fps,(應該好過PS3版)
手提 mode 720p 30fps,
其實做到穩定30fps都好好啦
lodoss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-18, 04:14 PM   #277
lodoss
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2012
引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
記得以前Item用人性同誓約供奉每次只可用一個, 依家可以複數咁用
係Remastered新加 定舊版update已經有?
人性可以不停用
誓約就唔係好記得
lodoss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-18, 05:05 PM   #278
charcsc2000
God of Gamer
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:
作者: lodoss 查看文章
人性可以不停用
誓約就唔係好記得
佢意思係一次過用...刷首局神器係要谷個人性...越高人性越易跌黑騎士武器~
我都記得以前要一個一個用...
但ps4好似改左, 唔知係咪我記錯~
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-18, 05:05 PM   #279
charcsc2000
J神哥

引用:
NS版,
TV mode 1080p 30fps,(應該好過PS3版)
yes, 我預佢係帶出街玩的...
舊 05-28-18, 05:06 PM   #280
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
引用:
人性可以不停用
誓約就唔係好記得
好記得為左救太陽騎士要供奉30個人性比蜘蛛女開捷徑, 30個人性要一個一個咁比左勁耐
依家可以揀數量一次過比晒

人性我知可以用99個, 但印象以前用Item都係要一個一個咁用?

引用:
佢意思係一次過用...刷首局神器係要谷個人性...越高人性越易跌黑騎士武器~
我都記得以前要一個一個用...
但ps4好似改左, 唔知係咪我記錯~
以前...甚至依家都唔敢留太多人性同靈魂係身
執唔返個血痕太刺激

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB

此篇文章於 05-28-18 05:20 PM 被 赤兵尉SETH 編輯。
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-18, 05:08 PM   #281
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
好記得為左救太陽騎士要供奉30個人性比蜘蛛女開捷徑, 30個人性要一個一個咁比左勁耐
依家可以揀數量一次過比晒

人性我知可以用99個, 但印象以前用Item都係要一個一個咁用?
我都記得好似要一個一個用...唔知係咪我記錯...
舊 05-28-18, 06:49 PM   #282
luffy1734
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2003
睇左3間有2間賣哂,一間賣328
請問隻game最平係幾錢
luffy1734 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-18, 09:21 PM   #283
1pi
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2013
Question

我想知太陽王女,有無被劣化咗 或 被和諧咗?
如果同原版,差唔多一樣,就ok收貨了
1pi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-18, 09:58 PM   #284
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
冇玩這個新版,唔知同舊版有乜分別,想問一問以下兩件事
我記得舊版係玩到接近尾聲,做了某件事之後,才可以在各焚火之間跳躍。新版係唔係改了同3一樣呢?
舊版想轉其他誓約時,我記得係要去番各個相關地點才可以轉。新版係唔係改了同3一樣,隨時可以在裝備欄轉換誓約?
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-18, 10:01 PM   #285
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
以前係一個一個用
所以先有人性雙子
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-18, 11:52 PM   #286
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: luffy1734 查看文章
正價298,見過最平288仲送公仔~
舊 05-28-18, 11:52 PM   #287
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: 十一月 查看文章
我記得舊版係玩到接近尾聲,做了某件事之後,才可以在各焚火之間跳躍。新版係唔係改了同3一樣呢?
舊版想轉其他誓約時,我記得係要去番各個相關地點才可以轉。新版係唔係改了同3一樣,隨時可以在裝備欄轉換誓約?
好明顯唔會啦~
舊 05-29-18, 02:13 AM   #288
assy
Game Master

PSN  IDweh2cat
引用:
作者: luffy1734 查看文章
首日最平280有公仔
過300都算炒

舊 05-29-18, 11:44 AM   #289
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: assy 查看文章
首日最平280有公仔
過300都算炒
翻炒game都會有炒價先痴線...咩世界...
舊 05-29-18, 01:37 PM   #290
charcsc2000
J神哥

葵廣2/f仲係298有公仔送...唔明點解要有炒價..
舊 06-02-18, 12:17 PM   #291
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
d古怪野完美咁保留係度
唔怕悶快升lv去黑森林睇人跳樓好開心

舊 06-02-18, 09:05 PM   #292
k8888

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDAvalon133
引用:
作者: 十一月 查看文章
現在也是要得到王器才可以營火傳送
誓約改左曾經入過教之後,可以在營火轉教

Ps4版改得最大是部分普通怪會追人追到好遠
有試過衝去一個地方停下打架
之前一早跑過左的雜魚從後包抄夾殺我
k8888 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-18, 11:43 AM   #293
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: 麥C 查看文章
d古怪野完美咁保留係度
唔怕悶快升lv去黑森林睇人跳樓好開心
果個係刷魂...
沒左佢真係死得嫁...
舊 06-04-18, 12:20 PM   #294
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: k8888 查看文章
現在也是要得到王器才可以營火傳送
誓約改左曾經入過教之後,可以在營火轉教

Ps4版改得最大是部分普通怪會追人追到好遠
有試過衝去一個地方停下打架
之前一早跑過左的雜魚從後包抄夾殺我
其實你可以登出登入的...
地下墓穴好多時要咁做...
舊 06-04-18, 08:23 PM   #295
HAKAIDER
neet 人生~~~

XBox Live GamertagHAKAIDER 99
山羊怪係咪無得掉糞彈毒死?

好似掉極都唔中

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-18, 07:08 AM   #296
k8888

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDAvalon133
引用:
其實你可以登出登入的...
地下墓穴好多時要咁做...
原來可以這樣做....
受教了~

以前齋跑就可以,完全唔記得可以QUITGAME
k8888 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-18, 07:55 AM   #297
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
NS版,
最近有新聞說
x1x能60
ps4能穩定30
x1只能穩27
新聞不肯公布ns能多少

但從現實性能比較
x1比ps4弱
ns又比x1弱

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-18, 09:46 AM   #298
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
Dark Souls: REMASTERED | PS4, XB1, PC 已售 | NS夏季發售 | 支援中文

引用:
作者: pet3 查看文章
最近有新聞說

x1x能60

ps4能穩定30

x1只能穩27

新聞不肯公布ns能多少

但從現實性能比較

x1比ps4弱

ns又比x1弱

這不是很正常嗎?
期望手提機表現能接近家用機才不正常吧

多平台係ns最差係必然吧
現時Ns表現可以超越唔少ps3已經叫超過期望值了

Sent from my iPhone using Gaforum
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-18, 10:29 AM   #299
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: lineage19 查看文章
這不是很正常嗎?
期望手提機表現能接近家用機才不正常吧

多平台係ns最差係必然吧
現時Ns表現可以超越唔少ps3已經叫超過期望值了

Sent from my iPhone using Gaforum

明明任天堂說ns是家用主機不是手提機

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-18, 10:34 AM   #300
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
效果不敵其他主機時就自稱手提機
效果理想, 想食埋家機主場時就叫自己做主機

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4,XB1] Dark Souls 3 - 已售 Hello MiMi 電視遊戲討論版 332 12-19-17 03:09 AM
收PS4 dark souls 3 $200 咩Feel 買賣專區 0 05-23-16 04:26 PM
求 PS3 DARK SOULS 第一集及第二集皆可 hyakki 買賣專區 0 05-10-15 06:01 PM
賣ps 3 dark souls 2 中英文版 gameky2012 買賣專區 0 05-01-14 10:30 AM
賣 PS3 Dark Souls 2 中文版 zero0417hk 買賣專區 1 04-19-14 02:51 AM

現在的時間是 08:24 PM

手機版 | APP版