Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
電視遊戲討論版>異度神劍 Xenoblade3 (ゼノブレイド3)
fantasy俊仔 07:18 AM 02-10-22

有欸似nia 同大叔...
fantasy俊仔 07:23 AM 02-10-22
中退絕對

[X-MEN] 07:40 AM 02-10-22
正呀,有頭兩集啲景
Terry仔 07:41 AM 02-10-22
上一集抽走大部人去support zelda, 今集又撞啱同zelda 2差不多時間出 (我估)
唔知係咪同上次一樣

不過今集無double may
武藤遊戲 07:57 AM 02-10-22
地味人設...主插畫師是誰
fantasy俊仔 08:06 AM 02-10-22
作者: 武藤遊戲:
地味人設...主插畫師是誰
未講
麦谷興一?

唔知邊到黎,呢個齋藤將嗣

Updated 繼續將嗣哥

fantasy俊仔 08:14 AM 02-10-22
詳細記事,得閒再update

https://topics.nintendo.co.jp/articl...d-2d96f34de1dd
野良猫 08:44 AM 02-10-22
女角們好一般

有皇女同高叉敗犬
[X-MEN] 08:49 AM 02-10-22
如果1,2主角會出場就正,不過正常嚟講都死鬼咗
ELT 09:28 AM 02-10-22
official hp

https://www.nintendo.co.jp/switch/az3ha/
fantasy俊仔 09:41 AM 02-10-22
作者: 野良猫:
女角們好一般

有皇女同高叉敗犬
第一代出時被話人樣衰,第二代又睇見人話賣囡
有時都幾煩躁,攞個中間咪幾好
fantasy俊仔 09:47 AM 02-10-22
今集兩個國家就叫做Melia 醬sukosuko王國同nia 醬sukisuki王國

ELT 10:09 AM 02-10-22
希望系統簡化返少少
XB2真係太深好趕客的
風間鈴木仁 10:29 AM 02-10-22
https://topics.nintendo.co.jp/articl...d-2d96f34de1dd

Nintendo Switch『ゼノブレイド3』2022年9月発売決定。総監督:高橋哲哉さんのメッセージも掲載。

https://www.4gamer.net/games/617/G061737/20220210008/
人気RPG最新作「ゼノブレイド 3」が,Switch向けに2022年9月発売決定

@@@太美好,X 會否制作中 Remastered 移植至 NS 期待中……
野良猫 10:35 AM 02-10-22
作者: ELT:
希望系統簡化返少少
XB2真係太深好趕客的
還好吧
主要都係整屬性石去爆高傷害
反而係整石整太耐拖慢咗個節奏
好似二奶國咁整石快咗戰鬥即刻順滑咗
sugoteam 01:08 PM 02-10-22
作者: [X-MEN]:
如果1,2主角會出場就正,不過正常嚟講都死鬼咗
段片其中一個帶面具嘅咪就係XB2好熟悉嘅其中一個主角
由手機版發出
[X-MEN] 01:25 PM 02-10-22
作者: sugoteam:
由手機版發出
我冇講清楚,我指男主角,同埋其實睇落兩個帶面具嘅都係舊角
ELT 01:49 PM 02-10-22
作者: sugoteam:
由手機版發出
會唔會係1代的メリアちゃん?
係都唔出奇, 烏人族可以活好多年
野良猫 01:58 PM 02-10-22
會唔會係1代的メリアきゃん?
直頭係佢吧
望個髮型都知
sugoteam 02:00 PM 02-10-22
唔知喎,我講帶面具嗰個係妮雅 神劍形態嗰陣時,順帶一提今集女主角都係貓系同埋心口跟妮雅一樣有粒紅藍色核心石,唔通有咩關係?
由手機版發出
aquarius 02:00 PM 02-10-22
希望會似番1或xenoblade x 嗰類玩法
ELT 02:05 PM 02-10-22
作者: 野良猫:
直頭係佢吧
望個髮型都知
真心覺得1代王女正過女主角好多, 由其玩過SWITCH版後
[X-MEN] 02:06 PM 02-10-22
其實都好明顯,髮型,髮色,身型,把聲都吻合,連個面具都差唔多樣,冇得唔係啦
ELT 02:08 PM 02-10-22
作者: aquarius:
希望會似番1或xenoblade x 嗰類玩法
冇左劍神依樣野, 整件事都變得簡單好多
起碼唔洗再扭蛋, 2代我玩左成300個鐘都未抽齊哂, 再加埋D咩友好度, 真係唔想再玩多次
野良猫 02:09 PM 02-10-22
真心覺得1代王女正過女主角好多, 由其玩過SWITCH版後
絕對係
你睇figure出皇女都唔出女主
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面