Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 12-21-03, 08:54 PM   #51
xeno
God of Gamer
○9

註冊日期: Feb 2003
係wo...我想知點先可以同隊友link攻撃?
xeno 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-03, 09:09 PM   #52
Hong(LEDIV)
Registered User

註冊日期: May 2002
好多地方都無.....買唔度.....
Hong(LEDIV) 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-03, 09:43 PM   #53
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
Originally posted by xeno :
係wo...我想知點先可以同隊友link攻撃?
你玩到第機版?
尼路 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-03, 10:13 PM   #54
雙日
Game Master

引用:
Originally posted by Hong(LEDIV) :
好多地方都無.....買唔度.....
今次square-enix出貨比較少,可能佢地估唔到會咁多人想買掛!
雙日 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-03, 10:41 PM   #55
Hong(LEDIV)

引用:
Originally posted by 雙日 :

今次square-enix出貨比較少,可能佢地估唔到會咁多人想買掛!
唔知幾時有貸返...........
舊 12-22-03, 12:39 AM   #56
黃昏之魔彈
Ultimate Gamer
閃光的王牌駕駛員

XBox Live Gamertagjohnnywmh
有無人有d skill的中文解釋ar?睇唔明d日文...

永遠都不可能真正的再次擁有過去
黃昏之魔彈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-03, 12:43 AM   #57
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
Originally posted by sugihara :
俾障礙物或者自己友阻住左掛
自己有阻到架咩

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-03, 01:09 AM   #58
尼路
The One

引用:
Originally posted by 強化人間 :
自己有阻到架咩
link左的就阻到. d技能有無人 可以解釋下 現在玩到第10版 可以買來學 但唔知有咩用(無得按三角看)...:@_@":
舊 12-22-03, 11:58 AM   #59
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
link左0既敵機會變援護防御添啦

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-03, 01:27 PM   #60
尼路
The One

引用:
Originally posted by sugihara :
link左0既敵機會變援護防御添啦
但計錯位的話,不但不會防禦 還會死得很慘......:@_@": 由其是兩,三部狙擊手的.......
舊 12-22-03, 03:52 PM   #61
四眼仔~清風
YOLO

PSN  IDfllaysama
引用:
Originally posted by 尼路 :

link左的就阻到. d技能有無人 可以解釋下 現在玩到第10版 可以買來學 但唔知有咩用(無得按三角看)...:@_@":
你想問computer shop賣d咩skill,定係買左返黎點樣用?

舊 12-22-03, 06:19 PM   #62
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

一個卒仔可以連避我7 HIT LINK,呢個咩世界

舊 12-22-03, 06:21 PM   #63
惡即斬

引用:
一個卒仔可以連避我7 HIT LINK,呢個咩世界
7 次link?
對手係新類型人?
惡即斬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-03, 06:23 PM   #64
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

senser機d eva高到無倫
唔用missle根本打唔中佢
卒仔黎咋唔好咁啦

舊 12-22-03, 07:24 PM   #65
尼路
The One

引用:
Originally posted by 四眼仔~清風 :

你想問computer shop賣d咩skill,定係買左返黎點樣用?
computer shop賣d咩skill 經過我s/l大法後以經知道了.... 好多都唔實用的:@_@": 另點解有支援哪個(男劇情 加hp哪個)只可以加到mg2升唔到3的?(買都唔得)
舊 12-22-03, 08:08 PM   #66
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

好有用架,大叔改渣bz都係靠佢咋
computer本身有咪唔駛買囉

舊 12-22-03, 08:54 PM   #67
尼路
The One

引用:
好有用架,大叔改渣bz都係靠佢咋
computer本身有咪唔駛買囉
女主角 個大叔?
舊 12-22-03, 11:03 PM   #68
四眼仔~清風
YOLO

引用:

computer shop賣d咩skill 經過我s/l大法後以經知道了.... 好多都唔實用的:@_@": 另點解有支援哪個(男劇情 加hp哪個)只可以加到mg2升唔到3的?(買都唔得)
係呀~果位哥仔得mg2~~

另外大家覺唔覺今集d"fire"系攻擊惡左小小...反而impact就弱左(同fm3比較)

此篇文章於 12-22-03 11:07 PM 被 四眼仔~清風 編輯。
四眼仔~清風 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-03, 11:20 PM   #69
尼路
The One

引用:
Originally posted by 四眼仔~清風 :

係呀~果位哥仔得mg2~~

另外大家覺唔覺今集d"fire"系攻擊惡左小小...反而impact就弱左(同fm3比較)
我倒唔覺 可能我多數用mg掛...
舊 12-23-03, 12:40 AM   #70
四眼仔~清風
YOLO

引用:

我倒唔覺 可能我多數用mg掛...
如果玩fm3既....我全隊係用mg + missle...

可以係我玩得隻game時間小,去到18關...唔覺impact系以往既威力...
反而 piercing系既實力都咁勁.....5次link以經可以係對手死亡確定(當然對手唔係防piercing )

舊 12-23-03, 11:48 AM   #71
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

其實mg/sg/格鬥都廢左,因為今集有無敵0既evasion,同埋skill chain最多得返2次...
mis就不嬲都係有少少r痕,不過rk同gr改左必中,所以玩哂

舊 12-23-03, 02:53 PM   #72
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
Front mission online , 睇片睇落唔多惦 , 完全唔知 lock 緊乜
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-03, 09:27 PM   #73
Hong(LEDIV)

重未買到......
舊 12-23-03, 10:06 PM   #74
機友一名
Senior Gamer

註冊日期: May 2003
請問仲有邊到有得買,到到都無貨?

成就更唔係一朝一夕
機友一名 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-03, 10:43 PM   #75
黃昏之魔彈
閃光的王牌駕駛員

XBox Live Gamertagjohnnywmh
有無人有個D skill的解釋ar?
五割解咩?panic shoot有咩用ar?

永遠都不可能真正的再次擁有過去
黃昏之魔彈 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
手機鈴聲交流區 Kenji少 手機平板遊戲討論版 193 10-08-07 03:05 PM
《 RagnarokOnline討論區》第二十八話 當死城不停暴走時 SherMan PC電腦遊戲討論版 1010 12-16-04 03:48 PM
有冇 Devil May Cry 的攻略 ? Marco 電視遊戲討論版 3 07-09-04 07:02 PM
[PS2]Front Mission 4, US版6月發售 steve 電視遊戲討論版 103 03-10-04 11:38 PM
陳冠希---你快樂嗎(t68i) kaworu 影音館 9 02-19-03 11:41 PM

現在的時間是 10:54 AM

手機版 | APP版