Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-16-13, 01:54 PM   #76
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: ammms 查看文章
我自己一開始選 Inferno
感覺都算易用
Haven 最麻煩係一堆 guard 痴埋一齊
變左比較難打得入
但佢地 d 獸頭細尾大
者係多數要玩防守
我選 Inferno 就調番轉玩主攻
而家一蚊都冇俾過
已經可以砌到兩副 deck (另一副玩放毒)
睇完再拎落嚟試多次, 完到第一個campaign, 可能好玩過Magic 2013, 不過Assassin's Creed 刺激好多。

Talisman Prologue廿五號上。

舊 04-18-13, 10:41 AM   #77
kita
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
有無消息話iOS版dragon ball tap battle幾時出?
kita 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-13, 11:11 PM   #78
JoJo
Insane Gamer

註冊日期: May 2002
Wii U IDGiogioLeung
PSN  IDGiogioLeung
XBox Live GamertagG i o g i o
係我睇錯還是佢地攪錯 隻idolm@ster賣$418
JoJo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-13, 11:35 AM   #79
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: JO JO 查看文章
係我睇錯還是佢地攪錯 隻idolm@ster賣$418
冇! 仲係第一集個價, 跟手仲有多兩隻嚟緊(?!)

舊 04-25-13, 03:25 PM   #80
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
出house of the dead overkill
http://www.shacknews.com/article/788...s-with-virtual

不過唔係直接篤, 而係virtual analog控制準星.......
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-13, 11:27 AM   #81
NieAChunG

註冊日期: Jun 2008
PSN  IDNieAChunG
http://www.winlight.co.jp/contents/ea/

呢隻2月出左但見冇人講過, 呢度有冇人有玩~?

NieAChunG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-13, 10:45 PM   #82
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
sega 出左隻puyopuyo quest
消珠game,唔錯

Download Link:
http://itunes.apple.com/jp/app/id595291824

install完手機上下面條link:
https://pre.sega-net.jp/invite/input...&code=32ec3dcc
多5粒石抽野~
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-13, 03:31 AM   #83
肉羊哩咖
griffin611

冇耐前成渣咭game一齊出(變壓器都出咗),呢派出策略:Eclipse, Leviathan: Warships, Starship Command 都快〜 好窮。

舊 05-05-13, 11:59 AM   #84
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
想問下隻Star Command 係咪有STORY會爆機果種?
定係 無限咁MANAGE隻SHIP?
THX
煲機小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-13, 11:15 PM   #85
initial

3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
Injustice: Gods Among Us
https://itunes.apple.com/hk/app/inju...8129?l=zh&mt=8

呢隻幾好玩, 畫面又靚

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-13, 09:53 AM   #86
ahleung
The One
Bannnned

PvZ2, 7月
http://www.vg247.com/2013/05/07/plan...e-due-in-july/
舊 05-08-13, 06:48 PM   #87
ahleung
The One
Bannnned

Bastion HKD$8

XBLA topic. 我唔知iOS版有無唔同.
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=210203
舊 05-08-13, 07:07 PM   #88
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
引用:
作者: ahleung 查看文章
Bastion HKD$8

XBLA topic. 我唔知iOS版有無唔同.
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=210203
正價時入手
不過冇所謂啦,真係好game

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-13, 01:53 PM   #89
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
kingdom rush 2 好似仲未有消息......等到頸都長

課金毀一生,玩卡窮三代

不要失了你的錢了!你自己只覺得中了一張 SR,就『癩蝦蟆想喫起天鵝肉』來!
我聽見人說,就是中 SR 時,也不是你的運氣,還是 MOBAGE 看見你怒,不過意,捨與你的。如今癡心就想中起 SSR 來!這些中 SSR 的都是天上的『文曲星』!
==節錄《范進中舉》==
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-13, 11:43 AM   #90
肉羊哩咖
griffin611

Bastion係隻令人玩到唔記得瞓嘅game...

Eclipse 出咗, 要尐時間明。 五月下半有好多正boardgame 排住出~ 包括Playdek 隻 Agricola...

舊 05-24-13, 11:22 AM   #91
ahleung
The One
Bannnned

逆轉裁判 3in1 HD, 30th May
http://www.vg247.com/2013/05/24/phoe...eading-to-ios/
舊 05-27-13, 10:45 AM   #92
肉羊哩咖
griffin611

譯: 第一部頭兩單畸仕免費, 第一部賣us$5.99, 第二三部各$6.99, 一次過畀$16.99 -- 值唔值就見仁見智咯; 咁在下會等特價~

舊 05-31-13, 08:55 AM   #93
肉羊哩咖
griffin611

失驚無神, 全無先兆: 可能係最好玩嘅Star Wars遊戲, PC/XB/Mac名作RPG; Star Wars: Knights of the Old Republic (KOTOR) 今日半夜上咗架, 賣US$9.99, iPad專用。

舊 05-31-13, 12:36 PM   #94
肉羊哩咖
griffin611

有冇人玩緊?

https://itunes.apple.com/jp/app/reit...7949?l=en&mt=8

レイトンブラザーズ・ミステリールーム
Layton Brothers and the Mystery Room

舊 06-04-13, 11:43 AM   #95
ahleung
The One
Bannnned

引用:
作者: ahleung 查看文章
7月18日, free to play
http://www.vg247.com/2013/06/03/plan...-free-to-play/

此篇文章於 06-04-13 02:11 PM 被 ahleung 編輯。
舊 06-06-13, 10:32 AM   #96
ahleung
The One
Bannnned

From SE facebook:

FINAL FANTASY TACTICS on iOS is getting a pretty big update including better graphics, improved performance and iCloud functionality. Those who haven't purchased this awesome title can pick it up at a sale price of $7.99 for iPhone and $8.99 for iPad! https://itunes.apple.com/us/app/fina...446760220?mt=8 — FINAL FANTASY TACTICS iOS (5 photos)
舊 06-06-13, 10:35 AM   #97
andydy

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagandydy
PVZ2 FREE TO PLAY
最憎FREE GAMES~~仲貴過明碼實價

3DS動物之森 Onkit
FC: 4167-4453-4797
andydy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-13, 11:29 PM   #98
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
Kingdom Rush Frontier 已出

好玩過上集好多,個英雄系統大進化

課金毀一生,玩卡窮三代

不要失了你的錢了!你自己只覺得中了一張 SR,就『癩蝦蟆想喫起天鵝肉』來!
我聽見人說,就是中 SR 時,也不是你的運氣,還是 MOBAGE 看見你怒,不過意,捨與你的。如今癡心就想中起 SSR 來!這些中 SSR 的都是天上的『文曲星』!
==節錄《范進中舉》==
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-13, 12:28 PM   #99
肉羊哩咖
griffin611

上個禮拜 Final Fantasy Tactics HD 版更新支援 RD, 由UI到動畫都話好咗。仲半價緊:

http://appshopper.com/games/final-fa...r-of-the-lions

舊 06-18-13, 05:01 PM   #100
肉羊哩咖
griffin611

策略經典大作XCOM: Enemy Unknown重製移稙版本週4上架, universal, 盛惠US$20, 買就實嘅, 不過呢個月洗大咗~ Hands-on片如下:

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ios] derby owners club 交流討論區 Vol. 2 二打六車手 c.p 手機平板遊戲討論版 687 01-15-14 09:15 AM
[ios/android]時空獵人 kanone 手機平板遊戲討論版 0 05-12-13 09:19 PM
Google Play - Android 全方位綜合遊戲討論區 ZlWS 手機平板遊戲討論版 84 08-18-12 09:44 PM
iOS 5.1 是否香港未有得update呢 minekaoru Mac 討論區 7 03-08-12 11:12 PM

現在的時間是 05:03 PM

手機版 | APP版