Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 03-16-17, 01:12 PM   #4676
mouseccy
Game Master
老鼠仔

註冊日期: May 2010
PSN  IDMOUSECCY
引用:
作者: neo2046 查看文章
是但搵個stand用著先啦

原裝機套 OK
LIHxx 有人話HMV有 (正價)

冇可能

係?

wind waker 頭半10分 尾半7分 Last 8分
http://www.play-asia.com/all-in-one-...itch/13/70aw6b
mouseccy 目前離線  
舊 03-16-17, 01:15 PM   #4677
KUTAR#
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: 新月 查看文章
買野唔好諗建議零售價
到時平過$2340你係咪照比2340先?
當年Ndsl 官透好似係$1399
街舖咪又係1300左右

覺得合理就買
新機出左兩星期左右就會跌價
呢度好多人都清楚明白
早買早享受,遲買平幾舊
唔諗建議零售價?我最基本的消費者權益都唔可以有?
我冇批評任何店,只係想問清楚基本資料
去衡量下值唔值得買罷了

我都算老會員,呢D 金句我都識啦
唔洗幫外面鋪頭幫到咁出面的
KUTAR# 目前離線  
舊 03-16-17, 01:23 PM   #4678
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

引用:
作者: neo2046 查看文章
是但搵個stand用著先啦

原裝機套 OK
LIHxx 有人話HMV有 (正價)

冇可能

係?

wind waker 頭半10分 尾半7分 Last 8分
HMV 係有原裝保護套正價,HK$148,
我中環星期六見過,
但星期一再去已經冇晒貨。

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線  
舊 03-16-17, 01:28 PM   #4679
DreamyLuigi
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2013

啲配件連play asia 都平過出面堆炒價鋪....

Sent from my iPhone using Gaforum
DreamyLuigi 目前離線  
舊 03-16-17, 01:50 PM   #4680
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
作者: 八仙果 查看文章
HMV 係有原裝保護套正價,HK$148,
我中環星期六見過,
但星期一再去已經冇晒貨。
套我買咗呢個,$120。
https://www.amazon.co.jp/Nintendo-Sw...do+switch+hori
引用:
作者: DreamyLuigi 查看文章

Sent from my iPhone using Gaforum
部份啦⋯⋯紅藍JOY-CON $701。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線  
舊 03-16-17, 01:58 PM   #4681
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

引用:
作者: 阿聰 查看文章
https://www.amazon.co.jp/Nintendo-Sw...do+switch+hori

我最後買咗個軟套。

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線  
舊 03-16-17, 02:14 PM   #4682
mouseccy
Game Master
老鼠仔

註冊日期: May 2010
PSN  IDMOUSECCY
引用:

我買呢款
https://www.amazon.com/gp/product/B0...?ie=UTF8&psc=1
mouseccy 目前離線  
舊 03-16-17, 02:15 PM   #4683
阿聰

Nintendo Switch ID1803-0934-0218
引用:
作者: 八仙果 查看文章
我最後買咗個軟套。
如果係自用,又使出街要迫地鐵的話,軟套都可以接受啦。

我買咗ZELDA、BOMBERMAN、你剪我我剪你。
下個月就LEGO CITY UNDERCOVER(有CO-OP)、孖車8D。
引用:
作者: mouseccy 查看文章
呢個幾錢?望落幾OK啊⋯⋯仲可以曬自己有幾多遊戲帶。

此篇文章於 03-16-17 02:21 PM 被 阿聰 編輯。
阿聰 目前離線  
舊 03-16-17, 02:16 PM   #4684
新月
Game Master

註冊日期: May 2005
PSN  IDSURYC_KO
引用:
作者: KUTAR# 查看文章
唔諗建議零售價?我最基本的消費者權益都唔可以有?
我冇批評任何店,只係想問清楚基本資料
去衡量下值唔值得買罷了

我都算老會員,呢D 金句我都識啦
唔洗幫外面鋪頭幫到咁出面的
咁樣都叫幫咩
我一向建議人等,
無game岩玩根本唔需要急
米舖個價係Srp再要你食game
Game岩你玩其實可以成交啦

真正幾時大貨唔洗食Game
無人可以好肯定咁答到你

此篇文章於 03-16-17 02:18 PM 被 新月 編輯。
新月 目前離線  
舊 03-16-17, 02:21 PM   #4685
thomthomchan
Junior Member

註冊日期: Aug 2012
引用:
如果係自用,又使出街要迫地鐵的話,軟套都可以接受啦。

我買咗ZELDA、BOMBERMAN、你剪我我剪你。
下個月就LEGO CITY UNDERCOVER(有CO-OP)、孖車8D。

呢個幾公?望落幾OK啊⋯⋯仲可以曬自己有幾多遊戲帶。
Lego City 竟然有 co-op???

Wii u 玩過以為可以 skip... 睇黎又要買 :'(
thomthomchan 目前離線  
舊 03-16-17, 02:23 PM   #4686
DreamyLuigi

mk8連埋兩隻細軚訂左了
寧願等幾ship 都唔想比炒鋪賺錢

舊 03-16-17, 02:24 PM   #4687
阿聰

引用:
作者: thomthomchan 查看文章
Lego City 竟然有 co-op???

Wii u 玩過以為可以 skip... 睇黎又要買 :'(
就係睇過trailer有co-op,我先至由「賣出」改為「買入」。
Wii U版我100%全破架!勁好玩又有一堆惡攪。

阿聰 目前離線  
舊 03-16-17, 02:29 PM   #4688
thomthomchan
Junior Member

註冊日期: Aug 2012
引用:
就係睇過trailer有co-op,我先至由「賣出」改為「買入」。
雖然好好玩, 不過 Wii u 我頂唔順個 loading time, 玩到中段放棄

以個故仔黎計, 唔多明白點樣可以 co-op....
thomthomchan 目前離線  
舊 03-16-17, 02:30 PM   #4689
lodoss
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2012
引用:

但未必有貨, 要等好耐
我在2月13日預訂左個Hori Lan adapter到現在重未收到,
如果唔係用PayPal比左錢, 取消左個Order算
lodoss 目前離線  
舊 03-16-17, 02:34 PM   #4690
阿聰

引用:
作者: thomthomchan 查看文章
雖然好好玩, 不過 Wii u 我頂唔順個 loading time, 玩到中段放棄

以個故仔黎計, 唔多明白點樣可以 co-op....
講真,個LOADING TIME有時又真係有成30秒,都夠去沖杯綠茶飲了⋯⋯

我估CO-OP應該係每個CHAPTER一齊行一齊打架啦,
但係出返去LEGO CITY(OPEN WORLD度)就可以各自玩收集元素。

阿聰 目前離線  
舊 03-16-17, 02:40 PM   #4691
Eking

註冊日期: Feb 2006
唔睇建議零售價即係點? 任人放血?

舊 03-16-17, 02:42 PM   #4692
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: 草薙さん 查看文章
Aeon 果D唔會排到...
做好瞓街準備就得
上週六晚2300去到排第11

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線  
舊 03-16-17, 02:43 PM   #4693
taichu2
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
之前去米鋪食3 games 2 配,放緊game (方魂)、放左zelda (自己早前入左限定)

計返都係蝕$200倒

錯過左訂機嘅時間。

依家都叫ok,早買早享受。
由手機版發出
taichu2 目前離線  
舊 03-16-17, 02:44 PM   #4694
新月
Game Master

註冊日期: May 2005
PSN  IDSURYC_KO
引用:
作者: Eking 查看文章
唔睇建議零售價即係點? 任人放血?
Srp用黎保商戶多過保客人
你見Switch 而家有邊個跟$2340賣?
數黎數去得幾間大型同批發本身,但都要食game
新月 目前離線  
舊 03-16-17, 02:44 PM   #4695
DreamyLuigi

引用:
講真,個LOADING TIME有時又真係有成30秒,都夠去沖杯綠茶飲了⋯⋯

我估CO-OP應該係每個CHAPTER一齊行一齊打架啦,
但係出返去LEGO CITY(OPEN WORLD度)就可以各自玩收集元素。

coop 咪好似avenger 同埋marvel hero 咁囉
痴埋一齊行

load 大地圖點止30秒呀!!!! 幾分鐘都有呀!!!!
wii u 出左無耐已經買左lego city, 估唔到又port
今次好似port 埋落ps4, 我諗performance 會好啲, 始終多野要load

舊 03-16-17, 02:45 PM   #4696
DreamyLuigi

引用:
作者: lodoss 查看文章
但未必有貨, 要等好耐

我在2月13日預訂左個Hori Lan adapter到現在重未收到,

如果唔係用PayPal比左錢, 取消左個Order算

佢寫住1星期未必有?
咁我鋪頭買188$ 算
用黎裝住個dock出去駁電視玩

舊 03-16-17, 02:46 PM   #4697
DreamyLuigi

引用:

100% 再重玩好癲喎!!!!!!!!!

舊 03-16-17, 02:50 PM   #4698
阿聰

引用:
coop 咪好似avenger 同埋marvel hero 咁囉
痴埋一齊行

load 大地圖點止30秒呀!!!! 幾分鐘都有呀!!!!
wii u 出左無耐已經買左lego city, 估唔到又port
今次好似port 埋落ps4, 我諗performance 會好啲, 始終多野要load

我有計過30秒前後啦!幾分鐘就太誇張了。

呢隻原本話係老任出資定點(唔記得了),應該唔會PORT的,結果又PORT。
今次PS4、XB1、PC全部都有,冇玩過又鍾意LEGO的,誠心推介呢隻。
買PS4版會比較正路,如果想去到邊玩到邊就梗係SWITCH版。
引用:
100% 再重玩好癲喎!!!!!!!!!

如果俾我重玩又再100%的話就真係好癲啦!
每一個小區都有顯示有咩收集要素,所以難度還好。

此篇文章於 03-16-17 02:54 PM 被 阿聰 編輯。
阿聰 目前離線  
舊 03-16-17, 02:57 PM   #4699
CCemi

註冊日期: Dec 2003
我覺得用建議零售價作為參考沒問題喎
況且人地都係問呢個係咪正價既價錢
人地會唔會用呢個價錢買係人地既自由
以前冇官方零售價, 咪一樣囉日元個價去兌返港幣去參考

我們會定期舉行會與比賽, 有興趣請看看我們的專頁吧
CCemi 目前離線  
舊 03-16-17, 03:00 PM   #4700
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
作者: 新月 查看文章
Srp用黎保商戶多過保客人
你見Switch 而家有邊個跟$2340賣?
數黎數去得幾間大型同批發本身,但都要食game
唔係話咩
香港人係咁,淨係呢十幾年都係咁架啦
有得訂唔訂,一係就話睇定D,出左就周圍問邊度有正價
switch 開訂起碼個個星期六去都仲有,到星期日,一先開始截
都唔係好似ps4 pro咁一開sony死server...
有心買唔去訂...有咩好講

PS4 gundam vs beta緊喇
D人唔會宜家買定大制O架
到時一街mark貴一百幾十又話人地奸商

標籤
Nintendo Switch, Switch NS NX, ニシッチ

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0) neo2046 電視遊戲討論版 5813 04-25-24 02:33 PM
[NS] FIFA 18 - Nintendo Switch | 已售 | enishi 電視遊戲討論版 205 11-10-17 01:06 PM
NINTENDO Switch 改裝MINI DOCK 新月 買賣專區 0 06-30-17 08:53 PM
[WiiU] Wii U 情報區 6 |Nintendo Switch 3 月 3 日發售 | HK$2,340 | 29,980 日圓 | US$299.99 八仙果 電視遊戲討論版 3738 04-19-17 12:12 PM
收 Nintendo SWITCH DQ HERO kinpingk 買賣專區 0 03-04-17 12:13 AM

現在的時間是 08:03 PM

手機版 | APP版